Hyvästi sheivaus ja sokerointi!

Kirjoitin aiemmin syksyllä postauksen laserkarvanpoistoprojektini aloittamisesta. En voisi olla tyytyväisempi, että päätin valita laserin. Takana on nyt kolme käsittelykertaa laserilla ja siitä asti, kun ensimmäisen kerran aloitin laserkarvanpoiston, olen ollut käytännössä ilman ihokarvoja (siis näiltä käsitellyiltä alueilta). Aina, kun karvat ovat alkaneet kasvaa takaisin, olen varannut uuden ajan ja naps, ei kasva enää. Ikinä. Vaikka olisi minkälainen superterävä ja kaiken maailman hoitavilla aloeveraliuskoilla varustettu höylä, sheivaus ei sovi iholleni. En usko, että sopii kauhean monelle muullekaan. Varsinkin bikinialueen ihokarvat ovat paksuja ja tummia, jolloin sheivaus on usein hyvin epämiellyttävää. Mutta on niistä paksuista ja tummista karvoista hyötyäkin. Nimittäin laserille ne ovat paras mahdollinen kaveri. Laser häätää ne lopullisesti pois.

Lasereita on kuitenkin erilaisia. On kosmetologeja, jotka tekevät laserhoitoja ja monet myös sekoittavat valoimpulssihoidon laseriin. Olen kuullut myös tarinoita siitä, kuinka laserkarvanpoisto ei ole tehonnut ja että karvoja ei todellakaan saa pysyvästi pois. Tämä johtuu siitä, että valittu laser on ollut asiakkaalle vääränlainen. Lasereissa on eroja, niin merkeissä kuin laserin aallonpituuksissakin. Luin paljon eri lasereista ennen oman karvanpoistoprojektini aloittamista ja päädyin aleksandriittilaseriin. Laser-Tilkka oli saanut niin hyviä arvosteluja ja paljon kehuja, että varasin aikani sieltä. Enkä ole katunut kyllä hetkeäkään. Oma laserhoitajani on aivan mahtava tyyppi ja vaikka laserhoito onkin vähän kivuliasta, pystyn ihan järkevään keskusteluun siinä samalla. Verrattuna sokerointiin, kipu ei ole läheskään niin paha ja toimenpide on ohi nopeammin. Kainaloissa en tunne itseasiassa minkäänlaista kipua, bikinialueella kyllä. Mutta jos olet käynyt sokeroinnissa, kestät sen mainiosti.

Mitä laser sitten maksaa? Hinnat toki vaihtelevat paikasta riippuen, itse maksan esimerkiksi bikinialueen karvanpoistokerrasta 295 euroa. Täysin pysyvään lopputulokseen pääsee 2-8 kerran jälkeen, mutta jos nyt ajatellaan että kertoja olisi vaikka viisi, hinta bikinialueen pysyvään karvanpoistoon on noin 1500 euroa. Kun sokerointikerta on 75 euroa ja sokeroinnissa täytyy käydä vähintään kerran kuussa, 20 sokerointikertaa maksaa saman verran kuin laser. Eli noin puolentoista vuoden sokeroinnin hinnalla karvat saa kivuttomammin pois lopullisesti. Vaikka sokerointi sopi itselleni paljon paremmin kuin sheivaus, karvat kasvoivat silti hyvin nopeasti takaisin siitä huolimatta, että ne revittiin ”juurineen” irti. Sokeroinnin jälkeen iho myös toisinaan ärtyi ja sokerointi sattui. Se on myös loputon suo, karvat kun kasvavat aina takaisin. Laser on ainoa keino täysin pysyvään karvanpoistoon. Se on tuonut monen elämään niin paljon helpotusta ja lisää itsevarmuutta sekä rohkeutta, että on joka ikisen sentin arvoinen sijoitus.

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian

 


Tags:
,
4 Comments
 • Avatar
  Krista
  Posted at 15:58h, 22 maaliskuu Vastaa

  Ois kyllä ihan mahtavaa, mutta en tiedä mistä tuollaisen summan pieraisisin. :’D

  • Avatar
   mirvaannamarian
   Posted at 16:43h, 22 maaliskuu Vastaa

   Säästämällä vaan vähitellen :) Laserissa on myös se kiva puoli että hoitosarjaa ei tarvitse tehdä välttämättä putkeen jos budjetti ei salli, vaan sitä voi jatkaa milloin tahansa ja sheivata välissä. Se karva”erä” mikä laseroidaan ei vaan enää kasva ikinä takaisin 😊 Eli käsittelykertoja voi olla vaikka viisi joko 10 kuukauden tai 10 vuoden aikana ja lopputulos on sama!

 • Avatar
  Maria
  Posted at 21:56h, 25 helmikuu Vastaa

  Hei, googlaisin ja löysin tieni blogiisi. Kysyisinkin, että kuinka monta kertaa kävit laseroinnissa? Itse olen käynyt nyt kaksi kertaa säärten laseroinnissa, ja tuloksia on jo näkynyt, mutta luulen että vaatii vielä n. kolme kertaa, että kaiken karvan saa tapettua lopullisesti :D Sattuiko sinulla esim. bikiraja, tai siis sieditkö kipua hyvin? Mulla tuntui säärissä kyllä käsittelyn ajan, joka oli tosin nopeasti ohi, mutta ei ollenkaan enää sen jälkeen.

  • Avatar
   mirvaannamarian
   Posted at 07:54h, 26 helmikuu Vastaa

   Mä kävin 6 kertaa, toki vielähän ei tiedä oliko tulos täysin lopullinen koska jossain vaiheessa karvaa voi vielä kasvaa ja joutuu tekemään uusintakäsittelyn. Toki viimeisillä karvoilla kasvu oli todella hidasta ja karva hyvin hentoista ja ohutta.

   Brassialueen laserointi oli kyllä aikamoisen kivuliasta hommaa.. Huh kun muistelenkin 😂 Eka kerta oli helpoin, loput ei 😄

Post A Comment