Testissä: Kasvosuihkeet

Kasvosuihke, suihkutettava kasvovesi, kasvovesisuihke.. Nimiä on useita, mutta tiedätte varmaan mistä on kyse? Kasvojen pyyhkiminen kasvoveteen kostutetulla vanulapulla alkaa olla menneen talven lumia. Kasvovedestä saadaan paras hyöty levittämällä se iholle käsin tai vielä helpompaa, suihkimalla suoraan pullosta. Kasvosuihke kulki ennen mukanani vain lentomatkoilla, mutta nyt se on osa jokapäiväistä ihonhoitoani. Kylpyhuoneestani löytyy tällä hetkellä neljä kasvosuihketta, joista kirjoittelen tässä postauksessa. Jaathan myös omat suosikkisi?

Aloitetaan kaikkein suloisimmasta pakkauksesta. Lovely Day on käytössäni joka aamu, jo pelkästään tämän pullon kaunis ulkonäkö tekee päivästä heti vähän ihanamman. Vaikka lähes kaikki kosmetiikkani ovatkin piilossa laatikossa, Lovely Dayn tuotteita haluan säilyttää esillä hyllyssä. Pullo on itseasiassa lasia ja tuntuu todella laadukkaalta. Kasvovettä tulee suihkuttaessa melko paljon, joten suihkauksia riittää yleensä kaksi, yksi molemmille puolille kasvoja. Tuoksu …. Lovely Dayn suihke jättää kasvoille miellyttävän pienen hehkun ennen kuin se imeytyy kokonaan. Olen saanut tämän suihkeen testiin luonnonkosmetiikan loistavasta verkkokaupasta – Biodelly.fi on luotettava ostopaikka ja heillä on supernopea toimitus sekä laaja valikoima luonnonkosmetiikkaa. Tutustu erityisesti tähän Lovely Day sarjaan, se sisältää monta helmeä! Tsekkaa ainakin tämä kasvosuihke sekä sarjan naamiot..

Toiseksi otetaan vertailuun synteettisen kosmetiikan puolelta Lumenen Lähde-kasvovesisuihke. Tätä oli itseasiassa talvella lentokoneen vessassa ja suihkuttelin sitä vähän väliä. Kasvoille jäi kivan pehmeä ja raikas tunne. Kasvovesi leviää ikään kuin sumumaisesti kun sitä suihkuttaa. Suihkauksia tarvitsee kuitenkin monta, sillä sumute on niin kevyt. Lähde-sarja tuoksuu muuten aivan taivaalliselta. Pidän kovasti raikkaista ja puhtaista tuoksuista, joten tämä on juuri sitä. Sarjan kosteuttavaa naamiota olenkin toisinaan esitellyt Instagram Storyn puolella, kun syön usein aamiaista se kasvoilla. Hengitän varmaan joka kerta suuria määriä tätä Lähde-suihketta kun sumuttelen sitä iholle ja nuuhkin sitä samaan aikaan.

Mario Badescun suihkutettava kasvovesi sisältää yrttejä ja ruusuvettä. Tässä on ehdottomasti paras tuoksu, se aito, oikea ruusuvesi! Suihketta voi käyttää niin kasvojen ja vartalon iholle kuin hiuksiinkin. Kasvosuihkeen sekä muun Mario Badescun sarjan löydät Eleveniltä, josta sain tämän loistotuotteen testiin. Kasvosuihke leviää hienojakoisesti ja yksikin suihkaus riittää. Joskus tosin innostun ruusuntuoksusta, joka muistuttaa lapsuuteni ensimmäisestä hajuvedestä (kauneustuotefriikki täällä hei, se alkoi jo nuorena..) ja suihkuttelen tätä enemmänkin siinä fiilistellessäni. Pakkaus ei ole mikään silmiä hivelevän kaunis, mutta älä anna sen hämätä. Tuote on todella tehokas ja kosteutettu tunne säilyy iholla pitkään.

Melvitan Rose Mist on sarjan bestseller, eikä suotta. Olen käyttänyt tätä jo vuosia ja aina nappaan uuden mukaan kaupasta, kun edellinen alkaa olla lopuillaan. Hienojakoinen suihke, hento ruusuntuoksu ja hyvä kosteutusteho. Tämä on yksi luottotuotteistani, joka on kulkenut matkoillakin mukana, joka ikinen kerta. Iho jää kuulaaksi ja tuntuu kosteutetulta jokaisen käytön jälkeen. Olen raikastanut tällä toisinaan myös meikkiä, eli suihkuttanut jo meikatuille kasvoille ja iholle kuivunut meikkivoide on näyttänyt heti vähän paremmalta. Hinta-laatusuhde on täysi kymppi.

Ostaisin näitä kaikkia uudelleen. Tai oikeastaan olen jo ostanutkin. On mahdotonta nimetä vain yhtä suosikkia. Käytän kasvosuihkeita yleensä aamuisin kasvojen huuhtelun jälkeen. Iltaisin käytän korealaista, iholle kerrosteltavaa kasvovettä, mutta korealaisesta kosmetiikasta voisin tehdä myöhemmin ihan oman juttunsa. Kuinka moni muu on hullaantunut suihkutettavista kasvovesistä?

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


Tags:
,
No Comments

Post A Comment