Pääsiäisen vietto ei voisi alkaa paremmin

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Hiihtoa, pääsiäisaskarteluja, lämmittäviä auringonsäteitä, valoisaa vielä iltakahdeksalta, naurua, saunomista, laskettelua, lautailua.. Kolme lasta, mökki täynnä ystäviä, kylpylä ja uunissa odottava lammaspaisti.

Olen ollut viimeksi Levillä pääsiäisenä vuonna 2011. Nyt syön aamiaista, valmistaudun hiihtolenkkiin ja toivon, että tällaisia pääsiäisiä tulee vielä monta. Olen edelleen sen pilkkopimeän kaamosajan jälkeen ihmeissäni tästä loputtoman pitkästä valoisuudesta. Me vietetään pääsiäistä täällä Levillä ystävien kanssa ja mukana on jopa kolme lasta. Vähän erilainen pääsiäinen kuin viimeksi täällä ollessani. Teinkin facebook-päivityksen siitä, miten en olisi koskaan uskonut fiilisteleväni perhe-elämää näin paljon, mutta täähän on ihan parasta. Sitä on ollut niin mustavalkoinen mielipiteissään. Oikein hauskaa pääsiäistä teille kaikille!

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


2 Comments
 • Avatar
  -H-
  Posted at 11:30h, 31 maaliskuun Vastaa

  Niin ihanan näköistä! Lappi on upea kaikkina vuodenaikoina, mutta kevään valo yhdistettynä lumisiin maisemiin on kyllä varsinainen piristyspiikki :)

  Hei saako kysyä, mikä huulivoide/huulipuna sinulla on uusimmassa ig-kuvassasi, jossa olet laskemaan lähdössä? Upea väri!

  • Avatar
   mirvaannamarian
   Posted at 14:37h, 31 maaliskuun Vastaa

   Mulla on Estee Lauderin joku vaalean pinkki huulikiilto… Siitä on kulunut se nimi pois mutta sävyn numero on 110 – ja ihan tavallinen, läpinäkyvä hylsy mustalla korkilla :)

Post A Comment