Hyvästi harmaa talvi-iho! Testissä hyaluronihapposeerumi(t)

Ensimmäinen päivä huhtikuuta, jei! Kevät on virallisesti alkanut ja pikkuhiljaa pääsee eroon neuleista, sohjoisista kaduista ja pimeistä koti-illoista. Yhä pidempään paistava aurinko paljastaa paitsi pölyiset pinnat, myös talvesta kärsineen kuivan ihon. Ainakin oma ihoni rakastaa aurinkoa ja kosteampaa ilmaa. Sen ongelmat johtuvatkin hyvin pitkälti juuri kuivuudesta, joka aiheuttaa muuten sekin ihon rasvoittumista sekä iho-ongelmia silloin, kun iho on liian pintakuiva ja epäpuhtaudet eivät pääse kuivan kerroksen alta pois. Kunnon kuorinta sekä kosteutus ovat onneksi auttaneet hyvin. Hyaluronihapposeerumit ovat olleet pinnalla jo jonkun aikaa ja nyt kun vaihtoehtoja on kauneusmarkkinoilla useampia, vertailin tässä postauksessa muutamaa suosikkituotetta.

Aloitetaan suuren hypetyksen saaneesta luonnonkosmetiikan edustajasta. Evolven hyaluronihapposeerumi on saanut valtavasti hehkutusta ja se taitaa olla yksi viime vuoden kehutuimpia luonnonkosmetiikan tuotteita. Itsekin olen sitä käyttänyt, mutta.. Petyin. Kaiken sen jälkeen, mitä olin lukenut siitä, tuntui kuin levittäisin kasvoilleni pelkkää kevyttä kasvovettä. Tuotteen ei ehkä ole tarkoituskaan jättää iholle nahkeaa tuntua, mutta se voisi tuntua kyllä paljon kosteuttavammalta. Ehkä se toimii kesäiholla paremmin? Niin huono tuote ei ole, että jättäisin sen käyttämättä, mutta valitsen sen lähinnä sellaisina päivinä, kun iho ei kaipaa mitään ekstraa. Evolven uusittu tuoteperhe on tutustumisen arvoinen, mutta hyaluronihapposeerumi ei vakuuttanut minua kyllä ollenkaan.

Lumenen hyaluronihapposeerumi on muuttanut tuoksuaan ja sisältöään ainakin kerran, vai peräti kaksi, siitä kun se aikanaan ilmestyi kauppoihin. Se on kuitenkin ollut alusta asti suosikkini kevyistä hyaluroniseerumeista. Iholle jää ihana, kosteutettu tunne ja iho näyttääkin ihan uudistuneelta ja hehkuvalta. Glow boost teksti oranssissa pullossa pitää todellakin paikkansa. Kolme-neljä pisaraa riittää kosteuttamaan kasvot ennen varsinaista seerumia (mikäli käyttää) ja kosteusvoidetta. Pintakuivalla iholla tämä on mainio tuote meikin alle, sillä meikki pysyy paremmin eikä ihon pinta näytä enää niin kuivalta, kun se on ikään kuin tuplakosteutettu.

Luè by Jean Seo (saatu blogin kautta) on uusin hyaluronihapposeerumituttavuuteni ja se menee kyllä heittämällä hehkutetun Evolven ohi. Luè on vähän samantyyppinen kuin Lumene, täyteläinen ja jättää ihon hehkuvaksi. Toisinaan tämän levityksen jälkeen en heti edes muista heti lisätä kosteusvoidetta, sillä se jättää iholle tunnun, kuin siinä olisi jo tarpeeksi kosteutta (älä silti ikinä oikeasti unohda sitä kosteusvoidetta!). Seerumin geelimäinen koostumus sopii erinomaisesti myös rasvoittuvalle iholle, jonka kosteutus on aivan yhtä tärkeää kuin kuivankin ihon. Löydät tämän seerumin Biodellyn verkkokaupasta. Se on näistä kolmesta edullisin, mutta voisin sanoa, että tehokkain. Samalla se on myös edullisin, hintaa sillä oli nimittäin Biodellyssä vain 18,90 euroa.

Hyaluronihapposeerumi on myös siitä hauska tuote, että sen vaikutuksen todella huomaa kasvoilta heti levityksen jälkeen, toisin kuin välttämättä kalliiden, vaikkakin hyvin tehokkaiden seerumeiden. Käytän näitä juuri sen takia aamuisin, koska ne tuovat iholle hehkua, kimmoisuutta ja sopivat hyvin meikin alle. Käytättekö te hyaluronihapposeerumeita tai oliko näissä jotain suosikkituotettasi?

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


Tags:
2 Comments
 • Avatar
  Tanja
  Posted at 19:55h, 01 huhtikuu Vastaa

  Mulla on tuo Lumene ja Evolve, mutta niitä selkeesti parempi on Novexpert-sarjan Booster Serum with Hyaluronic Acid. Ihan mun ehdoton lemppari!!!!

 • Avatar
  M
  Posted at 21:17h, 01 huhtikuu Vastaa

  Tuo Lumene on luottotuote täällä. :)

Post A Comment