Parhaimmat kodintekstiilit – näitä käytän itse!

Olen ihan nuoresta tytöstä asti arvostanut kunnollisia, pehmeitä ja kestäviä kodintekstiilejä. Haluan myös, että lakanat ja pyyhkeet ovat yhtenäisiä, eivätkä sekalainen kokoelma sieltä sun täältä ostettuja yksittäiskappaleita. Kerran kun ostaa hyvät, joutuu ehkä vähän maksamaan ekstraa laadusta, mutta hankinta tulee lopulta edulliseksi, kun kunnon tekstiilit kestävät vuosia. Lexington on toinen suosikkimerkkini ja Lexingtonin lakanoita ja pyyhkeitä meiltä löytyy niin kotoa, veneeltä ja Lapin mökiltäkin. Olen yleensä hakenut niitä keskustasta, mutta nyt huomasin ilokseni, että Ellos on ottanut Lexingtonin valikoimaansa, jee! Nettishoppailu on niin paljon kätevämpää kuin kaupoissa pyöriminen. Koska Lexingtonin valikoima Elloksella on aivan huikean iso, kokosin nyt tähän omia suosikkejani, joista minulle on kokemusta. Elloksella on todella nopea toimitus ja kiitos PostNordin, pakettia säilytetäänkin pidempään kuin Postin kautta lähetetyissä. Siis tyhmin uudistus ikinä tuo viikon säilytysaika. Anyway, takaisin asiaan, eli huippuhyvät kodintekstiilit eli omat valintani niin kotiin, mökille kuin vaikka veneeseenkin. Näistä saa myös aivan täydellisiä lahjoja ♥ Muista äitiä äitienpäivänä pehmeällä kylpytakilla, valmistujaisten päivänsankaria kestävillä hankinnoilla kotiin tai vie kesäkotiin vaikka laadukas setti keittiötekstiilejä.. Näillä ei voi mennä pieleen!

1. Kylpytakit ovat ehdottomasti pienen sijoituksen arvoisia. Näin pehmeää ja muhkeaa laadukasta froteeta löytyy harvoin. Suunnittelin kesäksi ostavani tuon vaaleanpunaisen yksilön veneelle.. // 2. Original Towel -pyyhesarja on Lexingtonin bestseller, enkä ihmettele miksi. Meillä on näitä Lapin mökillä sekä veneellä ja ne kestävät pesusta toiseen täysin uudenveroisina. Näistä ei irtoa nukkaa ja ne kuivaavat hyvin. // 3. & 4. Raikas vaaleansiniraidallinen pussilakana sekä tyynyliina ovat suosikkejani kesät talvet. Nämä vain paranevat pesu pesulta. Kaikki Lexingtonin pussilakanat ja tyynyliinat ovat huippulaadukkaita ja niissä on kätevä nappikiinnitys. Peitto ei pääse karkaamaan ja kiinnitys on samalla kaunis yksityiskohta. // 5. Keittiötekstiilit kaipaavat monen kodissa päivitystä, vai miltä näyttävät oma patakintaasi, patalappusi tai keittiöpyyhkeesi? Näistä saa muuten ihanan setin tehtyä vaikkapa kesämökille tuliaisiksi! // 6. Valkoinen Star-päiväpeite sopii kaikenlaisiin sisustuksiin ja sen keveyden ansiosta peitteen heittää jopa pyykinpesukoneeseen // 7. Ostettiin viime kesänä veneelle näitä Lexingtonin logotyynyjä eri kuoseissa ja vitsi, että olen tykännyt niistä. Mökille Lappiin hankittiin Winter Wonderland-sarjaa, mutta nämä sopivat todella hyvin myös kesäiseen kotiin luomaan hienostunutta Hampton’s-henkeä ja raikasta kesätunnelmaa. // 8. Tähtitorkkupeite on todella laadukas ja se sopii rennompaan petaukseen myös päiväpeitteeksi peittämällä sängyn vain osittain. Näihin on ihana kietoutua valoisina kesäiltoina ja kuvitella olevansa jonkun ihanan beach housen terassilla..

 

*sisältää mainoslinkkejä // Ellos

 


Tags:
,
2 Comments
 • Avatar
  Aino Riannosta
  Posted at 10:42h, 24 huhtikuu Vastaa

  Kappas, en tajunnutkaan että Ellokselta saa noin näyttäviä tekstiilejä!
  Kuule, laitoin sinulle eilen meiliä liittyen perjantaiseeen pikku yllätyslahjaasi. Olisi upeaa, jos ehtisit tänään vastata? Kiitos jo etukäteen ja aurinkoista päivää!
  Terkuin, Aino

  • Avatar
   mirvaannamarian
   Posted at 11:03h, 24 huhtikuu Vastaa

   Laitoinkin sulle juuri hetki sitten viestiä :)

   Elloksen valikoima on kyllä laajentunut ihan valtavasti, sieltä saa nykyään vaikka mitä ihanaa..

Post A Comment