Kyyneleitä Maarianhaminassa

Mun isä asui Maarianhaminassa. Lupasin, että vielä joku kesä mä tulen omalla veneellä sitten moikkaamaan ja tehdään yhdessä ruokaa. Tässä mä nyt sit oon. Iskä nukahti viimeisen kerran kotiinsa, tästä satamasta kilometrin päähän, 8,5 vuotta sitten. Olis täyttänyt viime tiistaina 66 vuotta. Iskä ei ehtinyt koskaan tavata mun miestä eikä lasta. Tänne hän halusi jäädä, tänne hän jäi.

Mä tulin vähän myöhässä, mutta kyllä suakin sai aina odotella. Mulla ei oo ollut päivääkään sellainen olo, ettet sä ehtinyt nähdä mun perhettä tai mun elämää nyt. Koska musta tuntuu joka päivä siltä, että oot mun mukana kaikkialla. Tänäänkin täällä tekemässä sitä ruokaa. Mä vien tytöt kävelylle ja kävelen sun sinisen talon luo. Sinne missä sä viimeisen kerran laitoit silmät kiinni ja lähdit sinne, missä ei koskaan oo liian kova tuuli ja jossa vene lipuu itsestään laituriin. Ja niin kuin äiti kirjoitti, när livet stannar, vi ses när vågorna vaknar ♥

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria

 


5 Comments
 • maiju kanniainen
  Posted at 19:59h, 14 heinäkuun Vastaa

  Moikka!

  Varmasti surulliset tunnelmat siellä:( Mut ihanaa kesää kuiteskin:)

  • mirvaannamarian
   Posted at 20:19h, 14 heinäkuun Vastaa

   Tavallaan vähän haikeat, mutta tää paikka on niin ihana ja täynnä pelkästään kivoja muistoja joten varmasti on ihanat lomapäivät täälläkin 😊❤️ Samoin sulle ihanaa ja helteistä kesää!

 • PiitiS
  Posted at 21:52h, 14 heinäkuun Vastaa

  ❤️

 • Anna-Maria K
  Posted at 11:05h, 15 heinäkuun Vastaa

  <3

 • Have an Ice Day
  Posted at 21:28h, 15 heinäkuun Vastaa

  Kauniisti kirjoitettu <3

Post A Comment