Sneak peek – mikrosementtilattia

Oli pakko jakaa pari kuvaa meidän uudesta lattiasta, vaikka keittiö ei vielä olekaan paikoillaan. Olen niin tyytyväinen lopputulokseen, että kyllä kannatti vähän stressata, kiroilla ja vaihtaa viime hetkellä tekijää. Alusta asti oli todella luotettava olo tämän firman kanssa ja heille uskalsi antaa avaimet meidän poissaollessamme. Kodista ei löytynyt hiukkastakaan pölyä, vaan kaikki pinnat oli suojattu todella ammattitaitoisesti ja kotiin tullessamme suojaukset oli purettu pois. Jäljellä oli hohtavan valkoinen, hillitysti marmorikuvioinen mikrosementtilattia. Näissä kuvissa se näyttää tummemmalta, sillä illalla oli niin hämärää kun nappasin kuvat postausta varten. Kokonaiskuvia eteisestä sekä keittiöstä tulee myöhemmin, kunhan keittiö on valmis ja eteisen uudet kalusteet hankittu. Alla tosiaan kuva ennen-tilanteesta, en millään uskoisi, että tämän valkoisen kaunokaisen alla on tuo vanha, likaisen beige laattalattia pinttyneillä saumoilla. Tykkään! Lattia tuntuu aivan erilaiselta kuin meidän makuuhuoneen betonilattia, joka on todella huokoinen ja imee itseensä kaiken lian. Saa nähdä, miten tämä kestää käytössä, sillä se on niin hohtavan valkoinen.. Ainakin meille lupailtiin, että hyvin. Uskon, että se on kuitenkin  valkoiselle keittiölle ja marmoritasoille täydellinen pari, samoin eteisen helmiäissävyisille stuccoseinille. Onko jollakin teistä kokemusta mikrosementtilattiasta?

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria


Tags:
,
4 Comments
 • Sara
  Posted at 11:05h, 24 heinäkuun Vastaa

  Meillä on tehty kylppäri sekä 2 vessaa mikrosementillä (lattiat+seinät).
  Värinä meillä on tummanharmaa ja tykätään kyllä kovasti! Puhtaana pito on paaljon helpompaa kun laattojen! Mopilla vedän lattiat ja seinät, käyttänyt ihan yleispesuainetta. Meillä remontit tehty 2016 talvella ja edelleen ovat todella siistissä kunnossa vaikka kylppärissäkin käy välillä koira kynsineen sudittelemassa.. :)

  • mirvaannamarian
   Posted at 19:17h, 24 heinäkuun Vastaa

   Mahtavaa kuulla! Mä oon myös niin innoissani tästä saumattomuudesta, en todellakaan ehdi harjata saumoja millään joten ne mustuu alta aikayksikön.. Ihanaa jos nää myös kestää aikaa ja kosteutta 😊

 • Mari
  Posted at 20:02h, 25 heinäkuun Vastaa

  Näyttää tosi hyvältä! Me mietittiin remppa-aikana mikrosementtiä kylppäriin sekä keittiön välitilaan, mutta päädyttiin sitten muihin ratkaisuihin. Ehkä seuraavaan kotiin sitten tuleekin mikrosementtiä jonnekin, tykkään paljon sen ulkonäöstä ja helppohoitoisuudesta.

  Jään innolla odottamaan kuvia uudesta keittiöstä! Tsemppiä remppaelämään, muistissa on yhä se aika. Me itse asuttiin rempan keskellä muutama kuukausi ensin ilman kylppäriä ja sen jälkeen ilman keittiötä. Ei ole ikävä sitä aikaa :D

  • mirvaannamarian
   Posted at 21:12h, 25 heinäkuun Vastaa

   Muutama kuukausi… Apua 😄 Meillä pitäis näillä näkymin olla ens viikolla keittiö valmis, luojan kiitos 😅

Post A Comment