Viikoksi kadonnut sähkömies

Siellä on mystinen hopeinen putkimies, siellä on viikoksi kadonnut sähkömies, siellä on pelti kiinni oleva peltimies, ja nurkalle laattava laattamies.

Sä tunsit mut toiminimi Markkuna. Nyt sitä firmaa ei enää olekaan. Revin lehdet pois kirjanpidosta, nyt jo Suomesta poissa kokonaan. Raksamies, osaa kusettaa.

Yksi veisteli puisia ukkoja, vaikka oli töissä tuntipalkalla. Monta työmaata täällä jo odottaa, mut se on jossain sopimassa jo seuraavaa. Tuun tänään, eikun tuun huomenna. No ens viikko on paha, mutta seuraava? No nyt se ei jaksa edes vastata, ja sit kun se lopulta tulee ei sille uskalla ees suuttua. Raksamies, osaa kusettaa.

Siellä on mystinen hopeinen putkimies..

Tässä kaikille talonrakentajalle ja remontin tekijöille lämmin biisisuositus, Youtubesta löytyvä Ismo Leikolan Raksamies. Tää kiteyttää mun remppafiilikset niiiiiin hyvin! Piti olla valmista jo viikko sitten, mutta se viikoksi kadonnut sähkömies sai ton keittiön  muistuttamaan sitä Iisakin kirkkoa. Jos joku vielä kysyy että milloin se on valmis niin en s*atana sentään tiedä. Poistun kaupungista jatkamaan kesää kylmän roseelasini kanssa.

Kuulostaako tutulta?


1 Comment
 • Pellavasydämen Mervi
  Posted at 15:25h, 03 elokuun Vastaa

  Miten se onkin noin? Tuntuu, että aina remonteissa joku mättää. Jos ei ole väärin mitattuja kaappeja tai muuten vaan väärää tavaraa, niin ainakin työporukka häviää ryyppyreissulle tai jonnekin. Mikä niitä vaivaa?

  Toinen tyypillinen on katutyöt. Mun putiikin ja kodin kadun toisella puolella on kaivanto ollut jo yli kuukauden. Välillä käyvät työmiehet nojailemassa. Hiippailevat meidän pihan yli muuntajalle ja sitten taas takaisin. Tulevat ehkä viikon päästä seuraavan kerran.

  Miksei voi kerralla tehdä kuntoon ja kunnolla?

  Otan osaa harmistukseesi. Varmasti tosi ärsyttävää.

Post A Comment