FLOW

Hämmästyn vuosi vuodelta, kuinka paljon pidän Flow Festivalista. En ole koskaan ollut festari-ihminen, mutta tästä jaksan innostua niin, että ostan uuden lipun heti kun edellinen on juhlittu ja early birdit tulevat myyntiin. Olin jo kyllästynyt kesän juhliin ja viime hetkellä mietin kolmen päivän lippuni myymistä, mutta huh – onneksi en tehnyt sitä! Viikonloppu on ollut täynnä toinen toistaan parempia esiintyjiä, maan parasta ruokaa, uniikkia miljöötä ja ennen kaikkea rakkaita ystäviä. Tytöt, olen niin onnellinen että olen saanut tavata teidät. Alue on ollut myös muutenkin täynnä tuttuja, aina tulee joku vetämään hihasta ja moikkaamaan. Olen löytänyt itseni teknobileistä pikkuveljen kanssa, fiilistelemästä Patti Smithia, tapaamasta minulle entuudestaan tuntemattomia ihmisiä ja huomannut nauttivani siitä, kuinka hetkeksi voi hypätä pois introvertin omasta pienestä maailmasta. Viimeisiä esiintyjiä viedään, nyt alkaa arki, rutiinit ja hyvä olo. Ensi vuoteen FLOW ♥

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria


No Comments

Post A Comment