Vihdoin – meidän uusi KEITTIÖ!

Instagramissa monet kyselivätkin jo keittiöpostauksen perään, se kun luonnollisesti on vilahdellut mun storyn puolella vähän väliä koska oon viettänyt aivan hulluna aikaa keittiössä viimeisen parin viikon aikana. Onhan se nyt ihan hurjan siistiä omistaa KEITTIÖ – sitähän ei tajua ennen kuin on kuukauden ilman. Kotiruoka on niin hyvää ja ruokaa on kiva tehdä toimivassa ympäristössä. Tässä siis muutamia kuvia meidän keittiöstä, kokonaisvaltaisempia otoksia joissa näkyy sekä ruokailutila, että uusi valkoinen mikrosementtilattiakin, tulee myöhemmin kunhan saadaan vielä pari pikkujuttua fiksattua. Keittiö itsessään on kuitenkin valmis. Siitä tuli lähestulkoon sellainen, kuin kuvittelinkin. Kokonaisuuteen olen enemmän kuin tyytyväinen ja olen aivan hämmästynyt, miten paljon enemmän säilytystilaa tässä on kuin vanhassa. Osa kaapeista on vielä täysin tyhjiä. Sopii mulle, karsin nykyään muutenkin tavaraa ihan huolella.

Keittiö on siis Scavolinin Exclusiva, kodinkoneet ovat Gaggenaulta, paitsi viinikaappi Liebherrilta. Se on oikeastaan mun suosikki, se aukeaa automaattisesti hipaisusta, haha. Janoisen unelma. Suosikkijuttujani ovat marmoritasot, pyöreät vetimet, lattiaan heijastuva astianpesukoneen aikanäyttö, jääpalakone sekä tuo valkoinen viinikaappi. Vihdoin meillä on kokonaan vaaleansävyinen koti, toimivat kodinkoneet ja jonkinlainen ihana tasapaino kotona. En remontoi enää ikinä.

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria


Tags:
,
7 Comments
 • Maria
  Posted at 14:00h, 19 elokuun Vastaa

  I-H-A-N-A <3

  • mirvaannamarian
   Posted at 10:15h, 20 elokuun Vastaa

   No niin on kyllä mustakin :D <3

 • Sara
  Posted at 15:08h, 19 elokuun Vastaa

  Vau upea! <3

  • mirvaannamarian
   Posted at 10:15h, 20 elokuun Vastaa

   Kiitos <3

 • Enna
  Posted at 13:59h, 20 elokuun Vastaa

  Aivan upea keittiö <3
  Sinulla on todella makeita vaatteita blogisi kuvissa ja Instagramissa, olisi kiva tietää mistä olet niitä hankkinut. Olisiko mahdollista että laittaisit merkit esille? Tai esim Instagarmissa tägäisit kuviin? :)

  • mirvaannamarian
   Posted at 14:46h, 20 elokuun Vastaa

   Kiitos kovasti <3 Oi toki, aina silloin tällöin laittelenkin niitä mutta usein vain unohdan!

   Oliko sulla jotain tiettyjä vaatteita mielessä jonka merkin haluaisit tietää? :)

 • Eteisen lattialla.. - MirvaAnnaMarian
  Posted at 18:24h, 27 joulukuun Vastaa

  […] usein blogiin meidän remontista ja erityisesti mikrosementtilattiasta. Esittelin silloin teille keittiön mutta eteinen jäi silloin aivan huomiotta. Minun on pitänyt usein kirjoitella teille eteisen […]

Post A Comment