Tehokkain kasvonaamio aikoihin

Aika harvoin tulee vinkattua mistään tietystä kosmetiikkatuotteesta varsinkaan omassa postauksessaan, mutta Instagramin puolella tästä naamiosta tuli useampia kyselyjä, joten ajattelin kirjoittaa siitä pikaisesti blogiinkin. Sain Biodellysta testiin jo aikoja sitten luonnonkosmetiikkaa ja tämä Lovely Dayn kasvonaamio vakuutti minut jo ensitestauksella. Sittemmin se on jäänyt kylppärin luottotuotteeksi ja kaivan sen laatikosta esiin juuri sellaisina päivinä, kun iho kiiltelee ja on kaikin puolin hankala. Tumma savinaamio paitsi hillitsee ihon rasvoittumista ja supistaa ihohuokosia,  myös rauhoittaa ihoa. Synteettisen kosmetiikan savinaamiot yleensä kuivattavat ja kiristävät ihoa käytön jälkeen, mutta luonnonkosmetiikan puolella tätä ongelmaa ei ole, ainakaan tämän tuotteen kohdalla.

Naamio sisältää  aktiivihiiltä (tästä on peräisin naamion tumma väri) joka puhdistaa ihoa tehokkaasti, PHA eli polyhydroksihappoja (2%) jotka kuorivat ja uudistavat ihoa, rasulsavea joka mm. supistaa ihohuokosia sekä manukaöljyä, joka toimii teepuuöljyn tavoin mutta on peräisin Uudesta Seelannista manukapuusta. Luonnollisia ja tehokkaita ainesosia siis incilistan täydeltä. Levitän sen kasvoille Ecotoolsin naamiosiveltimellä, se on ihana. Naamio sopii kaikille ihotyypeille ja korvaa täydellisesti varmasti sen kaikkien tunteman Glam Glow’n. Vaikken itsekään täysin 100% käytä vielä luonnonkosmetiikkaa, haluan aina vinkata vaihtoehdoista synteettisen kosmetiikan klassikoille. Maailma muuttuu ostos kerrallaan ❤️


No Comments

Post A Comment