Satukirjaelämä

Rakastin lapsena prinsessasatuja. Niitä, joissa prinsessat olivat vahvoja ja rohkeita nuoria naisia, jotka olivat kohdanneet elämässään vaikeuksia, selvinneet niistä ja kääntäneet ne vahvuuksikseen. Satuja, jotka lopulta päättyivät vaaleanpunaisesti ja joissa he elivät elämänsä onnellisena loppuun asti. ”Mutta eihän elämä mene kuin saduissa” meille kerrottiin. Ruusunpunaiset unelmat rikottiin pessimistisillä ajatuksilla siitä, kuinka valkoisella ratsulla saapuvia prinssejä ei ole olemassakaan ja se puoli valtakuntaakin menee aivan väärälle tyypille.

Mieheni kehotti joskus vitsillään prinsessaa poistumaan satukirjasta. Elän kuulemma välillä omassa satukirjassani oman elämäni prinsessaelämää. Mutta minä en halua pois satukirjasta. Miksi aikuisten ihmisten elämän täytyy olla pelkkää realiteettia ja ruuhkavuosia? Työuupumusten, puhkeavien hampaiden, lapsettomuushoitojen ja veroilmoitusten keskellä elämässä täytyy olla jotain vaaleanpunaista. Yksi Chuck Bass, iso kenkäkomero ja loputtomasti tanssiaisia.

Joskus ollessani surullisimmillani, olen toivonut niin kovasti elämääni sellaisia uskomattoman onnellisia hetkiä. Niitä, joita ei meinaa uskoa todeksi. Ne eivät jatku ikuisesti, mutta ne ovat pieni todiste siitä, että elämä on edes joskus kuin satukirjasta. Vaikka arvomme olisivat kuinka kohdallaan, ei se estä meitä ajattelemasta hetken aikaa sitä satua. Aina kun on joku, joka elää elämänsä onnellisena loppuun asti. Hän, kenellä on se toinen kenkä. Niin kauan kuin siihen uskoo ja sitä satua kirjoittaa itse, se voi herätä henkiin. Olipa kerran..

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria


2 Comments
 • Nimetön
  Posted at 09:49h, 12 tammikuun Vastaa

  Eikä! Miten voikaan kuulostaa tutulta. Täällä toinen prinsessaelämää elävä. Se ei tee aina ihmissuhteitakaan helpoksi kun omissa kuvitelmissa rakkaus on juuri sitä Chuck Bassia;) Mutta be honest, loppujen lopuksi sellainen suhde voisi olla aika kuluttavaa.

  Mutta onneksi omissa kuvitelmissaan voi uppoutua välillä sinne prinsessaelämään ja järjestää niitä prinsessahetkiä silloin tällöin myös omaan arkeen:)

 • Kaisa
  Posted at 19:54h, 12 tammikuun Vastaa

  Ihana, ihana, ihana kirjoitus! Jotenkin just sellasta asiaa, mitä haluan omassa tämänhetkisessä elämäntilanteessa lukea. Oot inspiroiva kirjoittaja, Mirva :)

Post A Comment