Vaatteitani myytävänä!

Lupasin vinkata kun mun putiikki aukeaa ja siellä se nyt on. Zadaan sovelluksessa alareunan discovery -välilehdellä! Paljon todella vähän käytettyjä vaatteita ja asusteita, joille lupaan nopean toimituksen ja kuvausta vastaavan kunnon. Hinnat eivät myöskään päätä huimaa, joten käy kurkkaamassa mitä kaikkea on tarjolla. Olen alusta asti käyttänyt Zadaan sovellusta, jonka avulla myyminen ja ostaminen on todella helppoa ja turvallista. Voittaa kaikki fb-kirpparit ihan 6-0 ja toimituksetkin ovat ihan supernopeat.

Käy kurkkaamassa löytyisikö sulle jotain ostettavaa, mun suosikkeja ovat mm. Anine Bingin röyhelömekko, Massimo Duttin mohairneuletakki, Balmain x H&M villakangastakki ja Tom Fordin ikoniset jättiaurinkolasit. Lapsillekin löytyy muun muassa Uggit, Gugguun toppatakki ja huppari. Lisäilen loppuviikosta vielä jotain tuotteita jos kauppa alkaa käydä hyvin..

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria


4 Comments
 • Avatar
  Annika
  Posted at 10:31h, 06 helmikuu Vastaa

  Tämä tekniikan ihmelapsi latasi innoissaan sovelluksen, mutta ei löydä sun putiikkia :(

  • Avatar
   mirvaannamarian
   Posted at 11:56h, 06 helmikuu Vastaa

   Siellä alhaalla on sellainen ”silmä”kuvake, sieltä löytyy 😊

 • Avatar
  Maria
  Posted at 17:31h, 08 helmikuu Vastaa

  Mistä tuo valkoinen pörröneule on? En löytänyt sitä zadaasta.

  • Avatar
   mirvaannamarian
   Posted at 19:52h, 08 helmikuu Vastaa

   Mä lisään sen pian myyntiin, se on Zaran vähän pidempi v-aukkoinen neule :)

Post A Comment