Treffit


 

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Viaplayn kanssa

 

Kaunis valkoinen taulutelevisioni hajosi keväällä 2013. Tai siis luulin sen hajonneen, todellisuudessa oli kyse vain irronneesta johdosta, hah. No, ajattelin että pyydän jonkun tutun miehen korjaamaan sen kun ehdin. Taisin saada telkkarin kuntoon ehkä puoli vuotta myöhemmin kun satuin itse laittamaan johdon paikoilleen. Vasta silloin tajusin olleeni yli puoli vuotta ilman televisiota. Toki saatoin kavereilla, äidillä tai treffeillä miesten luona (voi niitä aikoja) katsella sarjoja tai elokuvia, mutta hyvin vähän.

Yksi mies kuitenkin jäi, koti ja telkkari vaihtuivat ja syntyi näiden vuosien aikana yksi lapsikin. Tuli myös Viaplay. Arjen kiireissä saattoi mennä kuukausia, etten edes istunut sohvalla. Mulla oli aina töitä, kotitöitä tai urheilua. Tämä liian hektinen elämäntyylini kääntyi minua vastaan ja lopulta sairastuin ja väsyin täysin. Löysin itseni sohvalta ja toisinaan saatoin jopa katsoa jakson sarjaa, jos lapsi oli jo nukahtanut ja telkkarissa oli edelleen auki Viaplay. Yhtenä tammikuisena iltana Viaplayn katsominen oli suorastaan meditatiivinen kokemus, kuten kirjoitin Ei-mitään-tekemisen hienoudesta kertovassa postauksessa. Mun mies tekee valtavasti töitä, myös kotona ja lomalla. Ja välillä hän onnistuu uppoutumaan johonkin sarjaan tai elokuvaan niin, ettei kuule eikä näe mitään muuta. Kadehdin tuota kykyä syventyä ja unohtaa kaikki muut asiat ympäriltä. Onneksi olen itsekin viimeaikoina opetellut ja istunut sen telkkarin ääreen yhä useammin. Sitäpaitsi, mitä parasta parisuhdeaikaa hei! Ei niiden yhteisten leffahetkien tarvitse jäädä vain sinne tapailuvaiheeseen.

Ystävänpäivä lähestyy ja ideoin teille ihanan tavan viettää romanttista ystävänpäivää ihan vain kotona jos suunnitelmissa on ystävänpäivän treffit. Näin voi tehdä kaverinkin kanssa! Mä tykkään treffeistä, tykkään laittautua ja esimerkiksi syödä hienossa fine dining-paikassa, mutta kiireisen arjen keskellä eniten mä tykkään olla kotona. Inhoan kaikkea väkisin järjestettyä, liian hienoa ja liian teennäistä. Sen sijaan rakastan rentoutumista, kiireettömyyttä ja kaikkea vaaleanpunaista. Leffailta voi jonkun mielestä kuulostaa tylsältä, etenkin jos telkkarin edessä viettää paljon aikaa, mutta ainakin meille, superkiireiselle ja aina menossa olevalle pariskunnalle, se on kaikkea muuta.

Ällösöpöt vaahtokarkit, popparit ja kaakaot kuuluvat tietysti ystävänpäivän teemaan, toki näille leffaeväille kävi juuri niin kuin ajattelinkin – jaksoin ottaa huikan kaakaota ja loput jäivät itseltäni syömättä. Life hack tähän: vie ylimääräiset lapsen päiväkotiin ystävänpäiväjuhliin minigrip-pusseissa, äitipisteitä sen kun ropisee! Rakastan kaikkea koristelua ja teemailtoja, joten ripustin leffanurkkaan vähän sydämiä ja söpöjä ilmapalloja. Ystävänpäivä on ihana just näin, ei turhaa stressiä ♥ Okei, mun mies pitää mua ihan hulluna kun hörhöilen aina kaikkia tyttöjuttuja. Who cares.

Ystävänpäivän vaaleanpunaisesta teemasta huolimatta sarja- ja leffavalintamme eivät ole niinkään hempeitä. Mun on helppo katsoa Viaplayn leffavalikoimasta mitä tahansa, sillä luultavasti en ole nähnyt klassikkoleffoja lukuunottamatta yhtään mitään tuon muutaman vuoden telkkaribreikin jälkeen. Edelleen on vähän hankalaa istua alas pidemmäksi aikaa ja vain olla sekä keskittyä katsomaan sarjaa, mutta kerta kerralta se on rentouttavampaa. Ei-mitään-tekemisen hienoutta ja tarpeeksi hömppäsarjan tai -leffan kun valitsee, ei tarvitse niinkään ajatella. Listasin tähän loppuun leffat ystävänpäiväviikonlopulle, jotka mieskin jaksaa katsoa sekä muutamat sarjavinkit. Loputtomasta valikoimasta tuntuu tosin löytyvän kaikkea kaikille. Lasten kanssa Viaplay on paras suoratoistopalvelu, tai ainakin Micaelin suuri suosikki.

LEFFOJA MOLEMMILLE

BlackKKlansman Tämä löytyy Viaplayn Osta&Vuokraa -puolelta mutta on kyllä ostamisen, katsomisen arvoinen ja Oscar-ehdokkuuden arvoinen. Ajankohtaisuutensa ja Jasperin ansiosta sarjassamme ”pakko nähdä”!

Tully Etenkin pienten lasten vanhemmille, tuntuu oma arki heti paljon helpommalta, haha! Charlize Theron on ollut aina yksi suosikkini Hollywood-tähdistä.

Hidden Figures Naiset, NASA, astronautit.. Musta piti tulla isona astronautti, joten tää kuvaus sai mut valitsemaan Hidden Figures -leffan. Tositarina kolmesta menestyneestä NASA:n naistyöntekijästä.

Petteri Kaniini Silloin, kun lapsi herää ja haluaa tulla katsomaan jotain äitin ja iskän kaa. Tää oli oikeesti hyvä aikuisenkin näkökulmasta!

SARJOJA YKSIN JA YHDESSÄ

The Chi kertoo vähän rankemmasta elämästä Chicagon South Sidessa. Törmäsin tähän sattumalta kun etsin uutuuksia ja jotenkin nää kolahtaa aina. Ajattelen aina, että näin ihan oikeasti tapahtuu jossain tälläkin hetkellä näitä asioita ja että me eletään ihan oikeassa lintukodossa.

Greyn Anatomia Klassikkojen klassikko, sairaalasarjojen 2000-luvun ykkönen. Helppo sarja esimerkiksi lennoille ja koti-iltoihin silloin, kun saa olla ihan yksin ja on väsynyt tekemään yhtään mitään. Sairaalasarjoja on Viaplayssa useampia, oman sairaanhoitotaustan huomioon ottaen aivan erityisen viihdyttävää katseltavaa.

Atlanta Golden Globe -palkittu sarja kahdesta musiikkibisnekseen tähtäävästä serkuksesta, joiden tie huipulle ei ole helppo. Kuitenkin hauskasti esitetty tarina komedian muodossa! Koukuttavaa katseltavaa ja saa ajatukset muualle.

Criminal Minds Tätä katsoin jopa sen tullessa telkkarista. Viaplaysta löytyy jopa 13 tuotantokautta!

Vikings Pakko sanoa, etten olisi tullut katsoneeksi varmasti jakson jaksoa ellei Jasper olisi ollut tässä, mutta.. Yllätyin superisti!

ARVONTA Millaiset ystävänpäivän treffit sä järjestäisit? Helpon kaavan mukaan kotona vai jotain luksusta arjen keskelle? Kommentoineiden kesken arvotaan 3 kpl Viaplayn Leffat & Sarjat katseluaikaa 2 kuukaudeksi! Osallistumisaikaa on viikko postauksen julkaisupäivästä eli 15.2. iltaan asti. Arvonnan tarkemmat säännöt löydät täältä. Rakkautta tähän viikonloppuun ja ihanaa alkavaa ystävänpäiväviikkoa! Puss ♥

Yhteistyössä: Viaplay &


6 Comments
 • annyx
  Posted at 20:38h, 08 helmikuun Vastaa

  ihana postaus! mielestäni teet yhteystyöjutut aina tyylillä, tässäkään ei liikaa sellaista mainostusfiilistä, kiva lukea :) plus, jotenkin tuo viimeinen kuva on upea! maaginen.

  ystävänpäivä on tosi erikoista kun on ulkomaalainen puoliso. ennen ystävänpäivä kirjaimellisesti oli kaverien kanssa hengailua, mutta nyt se on saanut erilaisen merkityksen (mikä on ihanaa, minulla on ällösöpö sielu). ajattelin pukeutua säästelemääni mekkoon, plokkaamalla hyvän elokuvan katseltavaksi ja tekemällä kunnon siivouksen. mutta sitä ennen haen pullon shampanjaa (ranskalaisen kanssa ei voi muutakaan) ja kokata erityisellä fiiliksellä jotain kivaa, mutta ei liian vaivalloista että pointti ei mene muualle. loppujen lopuksi yhteinen ”special time” ei vaadi hirveästi, vaan sitä hetkessä olemista. että jutellessa keskittyy kuunteluun eikä vastauksen miettimiseen tai huomisen pyykkeihin. megaklisee mutta living in the moment on tän vuoden se juttu!

  jälleen kiitos ihanasta blogista, tykkään seurailla sun juttuja ja mielipiteitä, samaistun tosi paljon ajatuksiisi! ihanaa helmikuuta xx

  • mirvaannamarian
   Posted at 21:59h, 08 helmikuun Vastaa

   Oi että, tää oli just sellainen made my day kommentti tähän flunssaiseen iltaan yksin kotona 😄 Kiitos ihan hurjasti ja vitsi miten ihana kuulla tällainen ystävänpäivä idis, ton vois toteuttaa ihan jokainen. Just se toisen kuunteleminen ja siihen hetkeen keskittyminen on 2019 aika luksusta, voittaa hienot illalliset anytime. Nauttikaa, samppanjasta kans, maailman paras ranskalainen tapa 😄💕

 • Kalja-Snellman
  Posted at 23:00h, 08 helmikuun Vastaa

  Muuttohommissa jos kerkiäisin yhden alkoholittoman oluen vaimolleni tarjoamaan ja jalkapohjahieronnan päivän päätteeksi. En viitsi muuta paljastaa, kun vaimoni lukee sinun blogia 😉

 • Kukka
  Posted at 10:50h, 09 helmikuun Vastaa

  Mun ystävänpäivätreffit olisivat noiden kahden yhdistelmä: Ensin ravintolaan syömään ja sitten kotiin katsomaan tv:tä / leffaa ja herkuttelemaan :)

 • Ässä
  Posted at 19:58h, 11 helmikuun Vastaa

  Järjestäisin helpon kaavan kautta kotona. Rento torstai-ilta, hyvää syötävää, kynttilöitä, viltti ja hyvä leffa tai muutama jakso hyvää rikossarjaa pyörimään. 🎬

 • Aisha
  Posted at 22:24h, 11 helmikuun Vastaa

  Kiva postaus!

  Ehkä ripaus luksusta arkeen ystävänpäivänä olisi minun valintani. Hakisin kimpun ruusuja kaupasta, kuppi kuumaa kaakaota ja joku hyvä elokuva katsottavaksi. Tai sitten lukisin kirjan. Luen nykyään harvoin kirjoja, ja se harmittaa. Ehkä tekisin näitä kaikkia 💕

Post A Comment