Poista paha energia elämästäsi

 

 

 

Siis nyt ollaan aivan sarjassamme hihhulijuttuja, mutta mä olenkin sellainen hullu noitamuija. Lupasin viime perjantaina kirjoittaa teille energioiden puhdistuksesta salvian avulla ja tässä se nyt on. Olen lapsesta asti ajatellut, että mulla on yliluonnollisia kykyjä tai ainakin kykyjä ymmärtää ja nähdä yliluonnollisia asioita ja ilmiöitä. En jaksa uskoa, että maailma ja elämä on vain tässä mitä näemme, enkä ole millään lailla rationaalinen ajattelija. En edes muista mistä alunperin kuulin salvian polttamisesta (jos mun ystävät muistaa niin kertokaa), mutta olen puhunut siitä jo ainakin pari vuotta. Salvian polttaminen on tehokas keino poistaa negatiivista energiaa esimerkiksi kodista tai muusta paikasta, johon sitä on kertynyt. Elämästä nyt ihan yleensäkin.

MITEN SE TOIMII?

Kuivattua salviaa voi polttaa esimerkiksi kulhossa tai salviaa saa myös valmiina, ns. kimppuina tai suitsukkeina. Mulle konkreettisinta on polttaa salviaa kulhossa ja kulkea sitten savuavan kulhon kanssa ympäri asuntoa. Samaan aikaan ikkunat on pidettävä auki, jotta huono energiaa pääsee poistumaan. Salvian savua voi levittää ilmaan esimerkiksi sulalla, mutta ainakin mun salvianlehdet savusivat sen verran hyvin että puhdistukseen riitti nyt pelkkä kiertely savuava kulho käsissä ympäri kotia. Salviapuhdistuksen jälkeen kotiin kannattaa laittaa kristallisuolaa eri puolille esimerkiksi pieniin kulhoihin, jotka keräävät sitten loputkin huonosta energiasta. Monet suosivat nurkkia, itse laitoin suolakipot keskeisille paikoille, jossa energia liikkuu muutenkin. Salvialla voi puhdistaa niin ihmisiä kuin kotiakin ja energiapuhdistuksen voi tehdä esimerkiksi pari kertaa vuodessa, jos sille tuntuu olevan tarvetta.

 

Kuulostanko ihan hullulta noitamuijalta? Mä oon! Olen pienestä asti uskonut fengshuin oppeihin, luin äidin kirjan aiheesta varmaan ennen kuin olin edes koulussa (jos joku takertuu tähän niin opin tosiaan lukemaan 5-vuotiaana) ja huomannut miten esimerkiksi väärässä paikassa oleva tavara tai huonekalu voi estää energian kulkemisen ja vaikuttaa koko päivän kulkuun. Mulle on tapahtunut paljon yliluonnollisia asioita, olen nähnyt ”haamuja” ja henkiä sekä saanut merkkejä jostain tuonpuoleisesta. Uskokaa tai älkää. Mutta palataan tähän salvian polttamiseen. Kun ensimmäisen kerran tein kotona salviapuhdistuksen, sen jälkeen moni asia elämässäni muuttui. Ensin ajattelin, että jopa negatiiviseen suuntaan. Tätä on sanonut moni tuttavanikin, joka on tehnyt salviapuhdistuksen. Kuitenkin myöhemmin ymmärsin, että kaikki nuo negatiivisetkin muutokset johtuivat vain siitä, että elämä oli muuttamassa suuntaa ja paljon parempia asioita tuli tilalle. Aina sitä ei ymmärrä itse, mikä tuo lopulta hyvää energiaa ja mikä huonoa. Ehkä tällaiset yliluonnolliset hihhulijutut auttavat meitä menemään oikeaan suuntaan ja avaamaan silmät uudelle. Näitä taitoja voi myös harjoitella. Aloita vaikka sillä, että kuulostelet omaa fiilistä missä on hyvä olla. Siellä on todennäköisesti myös hyvä energia. Sama toisinpäin. Vältä huonoa, tee muutoksia, suosi hyvää ja vahvista sitä.

Joku ehkä pitää mua nyt ihan idioottina, mutta.. En jaksa uskoa, että tuhansia vuosia sitten keksitty yrttisavun puhdistava vaikutus olisi ihan tuulesta temmattua, varsinkin kun niin monella on siitä positiivisia kokemuksia. Ja aina kannattaa kokeilla! Nyky-yhteiskunta on liian rationaalinen, mä oon selvästi elänyt joskus kiinalaisen lääketieteen kulta-aikana tai ollut entisessä elämässäni vähintään sukua shamaanille. Kiinnostaisiko teitä lukea muista yliluonnollisista kokemuksista ja asioista, joihin uskon? Ja kaikki muut hullut noitamuijat ja -äijät siellä, kertokaa teidän hihhulitavoista ja muista tällaisista?! Pelkkää hyvää energiaa tähän maanantaihin!

Seuraa myös FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvaannamarian


8 Comments
 • Elina U.
  Posted at 17:46h, 11 maaliskuun Vastaa

  Tosi mielenkiintoiselta kuulostaa, kiitos tästä postauksesta! Mun pitää nyt alkaa tutustua tähän aiheeseen todella, sillä täällä Kiinassa vasta siihen hyvät apajat onkin. 😉 Suitsukkeiden savu kiemurtelee vastaan siellä täällä, nyt haluan ottaa selvää niiden merkityksistä. Mä uskon myös mielen voimaan ja siihen, että se on tärkeintä miten itse kokee tällaiset asiat.

  Mä aionkin kokeilla tätä puhdistusta jo ihan lähiaikoina. Perheeni pitää mua jo nyt täysin hihhulina eli ei ole enää mitään menetettävää sillä saralla 😀

  • mirvaannamarian
   Posted at 11:48h, 12 maaliskuun Vastaa

   Siis siellä on ihan unelma olosuhteet tällaselle 😀 <3 Joo mä oon kans ollut ihan alusta asti sellanen noita-akka ettei tässä oo mitään hävettävää enää :'D

 • S
  Posted at 22:24h, 11 maaliskuun Vastaa

  mäkin oon kunnon noita, ihmiset jopa sanoo mulle niin, koska aistin toisten fiilikset ja energiat niin herkästi. haluan myös automaattisesti tietää kaikkien horoskoopit ja lukea heiltä sen koko kartan, jos siis tapaan jonkun mielenkiintoisen ihmisen. onneks ketään ei oo tuntunut haittaavan tää ominaisuus mussa haha. haluaisin myös tehdä energiapuhdistuksen kotiini, mun äiti jopa lupautui auttamaan!

  • mirvaannamarian
   Posted at 11:49h, 12 maaliskuun Vastaa

   Mahtavaa!! Siitä vaan salviaa ostamaan ja koti puhtaaksi 🙂 Kuulostaa ihan just mun touhulta, välillä yritän tosin ihan tietoisesti olla selvittämättä liikaa ihmisistä mut.. Vaikeeta 😀

 • Tiina
  Posted at 10:27h, 12 maaliskuun Vastaa

  Näistä ”haamujutuista” olisi kiva kuulla lisää 🙂 Oma äitini uskoo enkeleihin ja siihen ettei kaikki ole vaan tässä ja nyt. Hän on nähnyt ihan hahmona kuolleen veljensä vähän tämän kuoleman jälkeen ja kerran tuntenut kun hänet on tönäisty sivuun auton tieltä. Kerran eräs perhetuttumme oli meillä käymässä ja kertoi, että tämä veli oli noussut autosta yhdessä toisen äitini veljen kanssa. Kerran hän oli ollut yksin kotona katsomassa telkkaria ja pöydällä ollut rutattu paperi oli liikkunut pöydän poikki itsekseen. Liekö veli ollut taas ilmoittamassa itsestään 🙂 Kissani olivat silloin siellä ja ne häipyivät kuulemma äkkiää paikalta ennen tätä. Itsellä ei näitä tuntemuksia ole niin en sinällään usko toisiin olomuotoihin, mutta minua kiinnostaa ihmisten kokemat jutut kun näitä on kuitenkin lähipiirissä.

  • mirvaannamarian
   Posted at 12:40h, 12 maaliskuun Vastaa

   Ehkä sullekin vielä tulee omakohtaisia kokemuksia, esimerkiksi mun tuttavapiirissä on muutama skeptikko kääntänyt täysin kelkkansa, sillä on kokenut todella hulluja juttuja 😀 Mut kuulostaa tosi tutulta, mulla on ollut ihan vastaavia juttuja. Kirjoittelenkin niistä pian!

 • Täydenkuun vaikutus ja merkkejä universumilta - MirvaAnnaMarian
  Posted at 22:04h, 14 joulukuun Vastaa

  […] Kodin energiapuhdistus salvialla […]

 • Onnea tuovat kivet ja kristallit - MirvaAnnaMarian
  Posted at 20:09h, 27 heinäkuun Vastaa

  […] Poista paha energia elämästäsi  […]

Post A Comment