Diy – kasvonaamio & kuorinta

 

Ihonhoitojutuista on tälle viikolle tulossa vielä toinenkin postaus, mutta oli pakko vinkata kun testailin näitä taas pienen breikin jälkeen. Olen käyttänyt viime vuosina paljon luonnonkosmetiikkaa, kasvojen iholle viime aikoina tosin taas selektiivisen puolen synteettisiä tuotteita. Mistä iho milloinkin tykkää ja mitä se kaipaa, eletään sen mukaan. Pyrin kuitenkin aina suosimaan luonnonmukaisuutta ja hoidan paljon ihoa täysin luonnollisilla tuotteilla, joita löyty ihan omasta keittiöstä. Jos talvi on kuivattanut kasvojesi ihon ja tehnyt siitä samean, helppo ja nopea kahden ainesosan kasvonaamiovinkki löytyy tästä postauksesta. Talvella olen itse ainakin itseruskettavien tuotteiden suuri fani, joka edellyttää säännöllistä ja huolellista ihon kuorintaa. Kylpyhuoneessani on useita kuorintatuotteita, mutta aina vaan nappaan mieluummin ne kahvinporot keittimestä mukaan suihkuun.

Mistä tulikin mieleeni, olin kerran Espanjan kotiin ostanut sellaisen kahvikuorinnan, jonka pahvipakkaus muistutti ehkä hieman espanjalaista kahvipakettia. Kuorinta-aineessa oli kuitenkin mukana saippuaa ja muita synteettisiä aineita, eikä koostumuskaan ollut ihan normaalia kahvia vastaavaa. Olin jättänyt kuorinta-aineen kämpille ja meidän ollessamme Suomessa joku vuokralaisista oli sitten ottanut sen keittiön kaappiin ja heittänyt Mokkikseen vähän kuorinta-ainetta. Oli vähän naurussa pidättelemistä kun huomasin tämän, mahtoi olla hyvät kahvit!

 

 

DIY KASVONAAMIO

Hunajaa

Kookosöljyä

Hiero tasaisesti kasvoille, kaulalle ja decolteelle, anna vaikuttaa noin 15 minuuttia ja huuhtele.

 

 

DIY VARTALOKUORINTA

Kahvinporoja

Kookosöljyä

Hiero iholle pyörivin liikkein, tehokkain kuorinta jota olet kokeillut! Jos omaat herkän ihon ja kahvinporot tuntuvat liian kovilta, vähennä vain niiden määrää ja lisää enemmän öljyä. Itse rakastan kunnon rakeista kuorintaa. Kahvinporoilla ei kannata kuoria kuitenkaan kasvojen ihoa. Käytän yleensä aina käytettyjä kahvinporoja niin eivät mene hukkaan. Kunnon laihialaisvinkki haha! Mutta toimii eikä periaatteessa maksakaan mitään.

 

Seuraa myös FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvaannamarian


Tags:
,
1 Comment

Post A Comment