Vihdoin silmätipat, joita voi käyttää meikin kanssa + arvonta!

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Sabora Pharman kanssa

No korjataan nyt ihan ensimmäisenä että kyseessä eivät oikeastaan ole edes silmätipat vaan silmäsuihke, mutta jokatapauksessa – tuote joka korvaa silmätipat. Jota voi käyttää piilolinssien kanssa ja mikä parasta, myös meikin kanssa. Vihdoin löysin sen. Olin kuullut Tearsagain -silmäsuihkeesta jo aiemmin, mutta jotenkin mieltänyt sen vain silmätipoiksi. Kun minua kysyttiin mukaan tähän kaupalliseen yhteistyöhön, tutustuin tuotteeseen tarkemmin ja se oli juuri sellainen, mistä haluan teillekin kertoa. Tähän aikaan vuodesta varmasti moni kärsii silmäoireista allergiakauden ollessa pian pahimmillaan. Auringonpaiste ja siristely eivät ainakaan tuo yhtään helpotusta silmäoireisiin. Kuulostaako tutulta?

Itse olen käyttänyt piilolinssejä jo yli 10 vuotta. Nuorempana en kärsinyt lainkaan kuivista silmistä ja saatoin pitää piilareita aamusta iltaan, joka ikinen päivä. Viime vuosina niiden jatkuva käyttö on ollut kuitenkin suorastaan mahdotonta silmien kuivuuden takia ja olen yhä useammin ollut ystäväporukasta se, joka etsii kaikkialla peiliä silmätippojen laittamisen avuksi. Silmiäni koettelevat erityisesti kuiva sisäilma, tietokoneella työskentely, tuuli, ilmastoinnit sekä lentäminen. Tavalliset silmätipat ovat kulkeneet mukanani aina, mutta luopuessani ripsipidennyksistä niiden käyttö on ollut hankalaa. Tipat nimittäin sotkevat ripsivärin ja sen myötä myös muun silmämeikin helposti. Joten suuri plussa Tearsagainille siitä, että sitä voi käyttää meikin kanssa ilman pelkoa leviävistä ripsiväreistä.

Miten Tearsagain toimii? Se on mainio tuote silloin, kun silmien kuivumisen syy on kyynelnesteen liiallinen haihtuminen, kuten suurimmalla osalla kuivasilmäisyydestä kärsivillä. Sitä voi käyttää mainiosti piilolinssien ja silmämeikin kanssa. Tearsagain on suihke, jota suihkutetaan suljetuille silmille. Ilman meikkiä 10 cm etäisyydeltä, silmämeikin kanssa 20 cm etäisyydeltä. Kuulostaa erikoiselta, mutta näin tuotteen sisältämä öljy levittyy tasaisesti silmän pinnalle kun silmä avataan. Tuotetta voidaan käyttää 1-2 suihkausta 3 kertaa päivässä, itselleni riittää vähempikin sillä öljy tuntuu jäävän pitkäksi aikaa silmän pinnalle.

Tearsagain vahvistaa siis silmän kyynelfilmin lipidikerrosta – kuulostaa hifistelyltä – mutta sen toiminta perustuu siis juuri tähän. Tuote sisältää vastaavanlaista öljyä kuin silmässä itsessään on. Tämä lipidikerros (eli öljy) estää kosteuden haihtumisen silmästä ja voitelee sekä suojelee silmän pintaa. Öljyt kun ovat tarpeellisia koko keholle, myös silmille. Tearsagainia löytyy niin tavallisena, kuin bepanthenolia sisältävänä Sensitive -versionakin. Talvella käytin tuota Sensitivea, sillä se hoiti myös kuivia silmäluomia, nyt kevään tullen olen suihkinut tuota tavallista versiota.

Oma kuivasilmäisyyteni johti jopa siihen, että aloin pelätä näköni heikentyneen. Käynti optikon luona onneksi kertoi, ettei näkö ole huonontunut vaan silmät ovat ainoastaan kuivat. Kuivasilmäisyys aiheuttaa paitsi kirvelyä, kutinaa ja valonarkuutta, myös näön huononemisen tunnetta. Siihen on ollut kyllä loistava apu tästä suihkeesta, jota aloin käyttää jo talvella. Tavalliset silmätipat ovat jääneet kokonaan käyttämättä jopa pitkillä lennoilla, jolloin silmien kuivuus on yleensä pahimmillaan ja tippoja saa laittaa useamman kerran. Sen sijaan suihkaus tätä on riittänyt koko matkaksi. Haha, kuulostaa oikein kunnon myyntipuheelta, mutta ainakin mulle toimii paremmin kuin varsinaiset silmätipat.

ARVONTA Nyt teilläkin on mahdollisuus päästä kokeilemaan Tearsagainia. Olisiko tästä vaihtoehto perinteisille silmätipoille? Kerro kommenttiboksissa (viimeistään ke 1.5.2019) sun silmäoireista ja miksi haluaisit kokeilla Tearsagainia. Kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan kaksi Tearsagain -tuotepakettia (paketin arvo noin 22€). Arvonnan tarkemmat säännöt löydät täältä.

Yhteistyössä: Sabora Pharma &


25 Comments
 • Avatar
  Satu
  Posted at 20:08h, 25 huhtikuun Vastaa

  Mulla on parin vuoden takasen silmälääkärikäynnin jälkeen ollu käytössä Artelacin silmätipat ja oon kokenu ne tosi hyviks, ne kerta-annospipetit. Menin lääkärille juurikin näön ajoittaisesta huononemisesta huolestuneena ja hän sanoi, että sulla on vaan tosi kuivat silmät. Helpotus! Väsyneenä, ajoittaisessa sisätyössä ja prätkäillessä silmätipat on ihan must juttu, mut ois kyllä mielenkiintosta kokeilla tota suihketta, jos sen vaikutusaikakin on noin pitkä! :)

 • Avatar
  Mari
  Posted at 21:50h, 25 huhtikuun Vastaa

  Kuivasilmäinen piilolinssinkäyttäjä sais varmasti apua tuosta suihkeesta. Silmätippojen laitto on ärsyttävää, kun just meikit leviää. Olispa kiva saada testiin, jos arpaonni suosisi.

 • Avatar
  HeidiS
  Posted at 05:45h, 26 huhtikuun Vastaa

  Viscotears on ollut pelastajani kuivasilmäisyydessä ja Lomudal näin allergia-aikaan; täytyy kokeilla noita Tearsagain myös, osallistun arvontaan, HeidiS

 • Avatar
  Hanna
  Posted at 07:49h, 26 huhtikuun Vastaa

  Puoliso tarvitsisi näitä ehdottomasti ärtyvien silmien hoitoon. Itselle apua voisi olla jatkuvaan näyttötyöskentelyyn. Kummallekin perinteisten tippojen laittaminen on tuskaa.

 • Avatar
  Anni Koivisto
  Posted at 10:15h, 26 huhtikuun Vastaa

  Kuivat silmät, ois ihana kokeilla näitä tippoja!

 • Avatar
  Anna
  Posted at 10:18h, 26 huhtikuun Vastaa

  Olen muutaman vuoden ajan kärsinyt silmien kuivuudesta, joka tuntuu vain pahenevan kun ikää tulee lisää. Bepanthen ym. tipat eivät ole tarpeeksi kosteuttavia ja haluaisinkin kokeilla tätä suihketta.

 • Avatar
  Mervi Rantala
  Posted at 10:33h, 26 huhtikuun Vastaa

  Harva tajuaa miten hankala vaiva kuivasilmäisyys on. Mutta kuitenkin mieluummin kuivasilmäisyys, kun muut kamaluudet joita epäiltiin. Rakastan meikkasmista ja kumpikin on hankalaa, ilman tippoja ja tippojen kanssa, eyelinerit leviää. Niin kovin innoissani lähtisin kokeilemaan.

 • Avatar
  Mirca Seppänen
  Posted at 10:54h, 26 huhtikuun Vastaa

  Katupöly ja siitepöly ovat nyt pahentaneet silmieni kuivuutta ja kutinaa. Tulisi tarpeeseen!

 • Avatar
  RouvaHoo
  Posted at 11:07h, 26 huhtikuun Vastaa

  Erittäin kuivat silmät joten mielelläni ottaisin nämä käyttöön. Varsinkin kuin noin helppo laittaa 😀

 • Avatar
  Heli Järvinen
  Posted at 11:24h, 26 huhtikuun Vastaa

  Erityisesti nyt katupöly ja siitepöly ärsyttää silmiä. Lisäksi töissä erittäin kuiva sisäilma.

 • Avatar
  nina jokelainen
  Posted at 11:53h, 26 huhtikuun Vastaa

  Inhoan kaikki silmätippoja missä pitää laittaa ainetta suoraan silmämunan lähelle , Joten tämä olisi minulle
  juurikin kätevä ja täydellinen.

 • Avatar
  leena myllymaa
  Posted at 15:25h, 26 huhtikuun Vastaa

  Päätetyöskentely, eläinpölyt, pitkät automatkat jolloin auton ilmastointi kuivattaa ja kirveltää silmiä ja nyt tämä siitepölykausi auringonpaisteineen joka saa silmät kutiamaan ja punoittamaan. Montaa tuotetta on tullut kokeiltua mutta ei ole vielä löytynyt sellaista joka pysyy silmissä, ei vaikuta öljyiseltä…oiskohan tämä….ja kätevä mukaan otettavuus tietysti aina plussaa

 • Avatar
  Ansku
  Posted at 16:45h, 26 huhtikuun Vastaa

  Tulisi tarpeeseen kun käytän paljon piilareita mitkä jonkin verran kuivattavat silmiä ja lisäksi omat silmät on muutoinkin herkkiä kuivumaan ja reagoivat herkästi siitepölyyn ja katupölyyn.

 • Avatar
  Marja-Liisa
  Posted at 17:09h, 26 huhtikuun Vastaa

  Toimistotyö ja ylipitkät päivät, ei hyvä! Silmät punaisena tulen illalla kotiin. Ja tietty tää kevät sitä pahinta aikaa muutenkin.

 • Avatar
  klaara
  Posted at 22:03h, 26 huhtikuun Vastaa

  Kärsin kuivista silmistä ja haluaisin testata tätä tuotetta. Suoraan sanoen inhoan silmätippojen käyttämistä ja siksi luistankin tästä kaikilla mahdollisilla tekosyillä. Mukana arvonnassa,

 • Avatar
  Xeveliina
  Posted at 08:00h, 27 huhtikuun Vastaa

  Silmäni ovat ympäri vuoden aavikkomaisen kuivat, koska istun työssä ja vapaa-ajalla jatkuvasti kiinni tietokoneessa.

 • Avatar
  Julia Ohrankämmen
  Posted at 10:39h, 27 huhtikuun Vastaa

  Kuulostaapas kätevältä! Itselläni aivan kamalat allergiaoireet silmissä tähän vuodenaikaan, joten tarpeeseen tulisi!

 • Avatar
  Annika
  Posted at 11:45h, 27 huhtikuun Vastaa

  Näyttötyöskentely kuivassa toimistoilmassa ei tunnu kivalta silmissä… Tätä tuotetta olisi siksi kiva kokeilla. :)

 • Avatar
  manna
  Posted at 08:57h, 28 huhtikuun Vastaa

  Katupöly ja siitepöly ärsyttävät silmiä joka kevät.

 • Avatar
  Marika Koski
  Posted at 11:34h, 28 huhtikuun Vastaa

  Onpas kätevä – jatkuva silmien räpyttely jotta kostuisi silmät loppuisi ehkä kun saisin tämän tuotteen kokeiluun!

 • Avatar
  Viivi
  Posted at 22:12h, 28 huhtikuun Vastaa

  Likinäköni on korjattu laserleikkauksella ja suositeltavaa olisi käyttää kostutustippoja jatkuen. Silmälääkärin mukaan kostutustipat eivät olisi kenenkään silmille haitaksi. Varsinkin viime aikoina olen kokenut silmien erityistä kuivumista varsinkin näyttöpäätettä tuijottaessa. Tosiaan näkeminen kummasti kirkastuu tippoja käytettäessä. Tuollainen suihke kuulostaa tosi kätevältä ja olisi todella tutustumisen väärtti.

 • Avatar
  Matti Viitasalo
  Posted at 00:39h, 30 huhtikuun Vastaa

  Kärsin kuivista silmistä varsinkin näin keväisin.

 • Avatar
  Eve_
  Posted at 09:32h, 30 huhtikuun Vastaa

  Siitepöly ärsyttää silmiä ja se ovat ikävä vaiva joka kevät ja kesä.

 • Avatar
  klaara
  Posted at 08:11h, 01 toukokuun Vastaa

  Olisi kiva kokeilla tätä tuotetta, kun silmätippojen kanssa on aina jotenkin epämiellyttävää. Tulee usein ”unohdettua” niiden käyttö vaikka silmälääkärini on ne määrännyt kuiviin silmiini. Mukana arvonnassa. Iloista Vappua!

 • Vihdoin silmätipat, joita voi käyttää meikin kanssa - Tearsagain
  Posted at 15:10h, 03 toukokuun Vastaa

  […] Lue koko artikkeli Mirvan blogista! […]

Post A Comment