Onnellinen koska..

 

Juuri nyt olen niin kovin onnellinen koska.. 

 

..Venekausi on ihan kunnolla alkanut. Jo nyt, en kestä!

..Harvoin sitä tulee huhtikuussa otettua bikineissä aurinkoa ja sanottua, että tässähän on jopa vähän kuuma..

..Olen äiti. Jotenkin ihan erityisesti juuri nyt. Pääsiäisen erossaolon jälkeen olen aivan superonnellinen siitä, että me ollaan tässä – mun lapsi ja minä.

..Mun maailman paras veli asuu vihdoin tässä ihan lähellä. Tuo ihanaa turvallisuuden tunnetta kun lähellä on ihminen, jonka kanssa olen viettänyt ehkä eniten aikaa elämästäni?

..Mulla on niin paljon töitä, etten ehdi edes tehdä kaikkea. Rakastan töitä ja sitä, että on haasteita ja tekemistä. Olen ollut koko tämän vuoden ihan erityisen luovalla tuulella ja halunnut mennä eteenpäin.

..Huomaan jo nyt ihan omin silmin konkreettisia muutoksia mun hampaiden asennoissa, kiitos Invisalign!!

..Olen ratkaissut asukriisit niin vappunaamiaisiin kuin Monacon formulakisoihinkin. NYT JO!

..Saan kuunnella kotona jo niin ison pojan juttuja. Musta ei ole oikein ymmärtämään sitä vauvojen ja taaperoiden kieltä, tykkään taas ihan hirveästi keskustella ja jutella näiden vähän isompien pienten lasten kanssa. Ja herranjestas kohta se oppii jo lukemaan.

..Voin vihdoin sanoa pitäväni itsestäni parasta mahdollista huolta. Oli sitten terveys tai vaikka ulkonäkö tai se henkinen puoli – sanoin tänään Hannullekin, että vihdoin tiedän miten oikeasti voin eikä tarvitse arvailla. Miksi se on ollut ennen niin vaikeaa? Ehkä sitä pelkäsi – verikokeita, hammaslääkäreitä, kosmetologin tuomiota, kampaajan tai pt:n kauhistelua ja niiden omien ajatusten ja tunteiden kohtaamista.

 

Siinä tuli kymmenen hyvää tältä päivältä, tässä ohimennen eräitä kamppiskuvia käsitellessä myöhään lauantai-iltana.. Oli niin ihana päivä veneellä mun perheen kanssa, etten ehkä kestä sitäkään. Listatkaa kiitollisuuden ja onnellisuuden aiheita ihan säännöllisesti ylös, ne muuttavat elämää ♥ Grateful heart is a magnet for miracles. 

Seuraa myös FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvaannamarian


No Comments

Post A Comment