Hyväkuntoisten hiusten salaisuus + arvonta!

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä OGX:n kanssa

Ja niin minusta tuli blondi! Olen vaalentanut hiuksiani hitaasti, asteittain vaaleammaksi ja vaaleammaksi jo puolentoista vuoden ajan. Radikaalit kerralla musta blondiksi -käsittelyt olen tehnyt silloin 15-vuotiaana ja kuusi vuotta myöhemmin uudestaan. Virhe. Kauneinkaan hiusväri ei näytä upealta jos hius on huonossa kunnossa, joten suuret muutokset kannattaa tehdä pikkuhiljaa. Itse en ollut edes varma, haluanko aivan vaaleaksi sillä olen ollut identiteetiltäni aina se tummatukkainen tyttö. Nyt on kuitenkin muutosten aika ja tämä vaihdos vaaleaan on jotenkin konkreettinen käännekohta muutenkin kaikelle uudelle. Aloitetaan puhtaalta pöydältä, tummatukkainen Mirva on nyt jäänyt historiaan.

Vaikka olenkin toteuttanut vaalennusprojektia asteittain, en voi väittää etteikö hiukseni olisivat kärsineet vaalennuksista, vaikka ne onkin toteutettu aina Olaplex-käsittelyn kanssa. Vaalennettu hius vaatii todella hyvät kotihoitotuotteet, eikä ihan mitä tahansa shampoota ja hoitoainetta voi niille käyttää. Olen hiustuotehullu (tai no, kaikenlainen kosmetiikkahullu), ollut oikeastaan jo yläkouluikäisestä lähtien. Osasin jo silloin lukea INCI-listoja ja mikä tuote toimii milloinkin ja minkä kanssa yhdessä. Päässäni on ollut kaikki mahdolliset värit varmaan niitä shokkivärejä lukuunottamatta ja mikä parasta, olen todennut kaikkien näiden vuosien aikana, että varsinkin omalle, kuivalle ja hieman taipuisalle karhealle hiuslaadulleni parhaimmat tuotteet eivät läheskään aina ole niitä hyllyn kalleimpia. Varsinaisia helmiä voi löytyä myös marketista. Korkea hinta ja hankala saatavuus eivät ole aina takeita laadusta.

 

Tutustuin pari vuotta sitten OGX:n tuotteisiin, joka on hieman parempi markettisarja. OGX on maailmalla tunnettu ja moneen kertaan palkittu hiustenhoitosarja, joka on rantautunut Suomeen muutama vuosi sitten. Nyt sain tehdä heidän kanssaan tämän hiuskampanjan kaupallisessa yhteistyössä ja saan ilokseni ihan aidosti hehkuttaa näitä. Löytö, jonka hinta ei ole markettisarjojen edullisimmasta päästä, mutta jonka laatu ylittää monet selektiiviset kilpailijansa. Olen jo pitkään hurmannut kanssauimareita OGX:n kookosveden tuoksuisella shampoolla ja hoitoaineella Allas Sea Poolin suihkutiloissa. Uintikassistani löytyy tosiaan tuo kookossarja, salikassista arganöljyä sisältävä shampoo ja hoitsikka ja nyt olen käyttänyt koko kevään ajan OGX Bonding Plex -uutuussarjaa, joka on tehty juuri omieni kaltaisilleni hiuksille. Kuivat, karheat ja latvoista hapsottavat kutrit ovat Bonding Plexin parasta kohderyhmää.

Tuotesarjaan kuuluu kolme tuotetta, joita on tarkoitus käyttää yhdessä parhaimman lopputuloksen aikaansaamiseksi. OGX Bonding Plex on saanut innoituksensa Olaplexin kaltaisista hiusten rakennetta korjaavista kampaamoissa tehtävistä hoidoista. Tuotteiden vaikuttavana ainesosana on kystiini, hiuksissa luonnostaan oleva aine, joka hoitaa hiuksia muodostamalla hiuksen pinnalle suojaavan kalvon. Eli niin ikään rakennepaikkaa vaurioitunutta hiusta. Ihastuin shampoon koostumukseen, hoitoaineen hoitavuuteen ja paksuuteen sekä hiuksiin jätettävän tehohoitoaineen keveyteen, ne kun ovat usein tahmaavia ja vaikeuttavat pahimmillaan jopa hiusten muotoilua. Sarja koostuu siis seuraavista tuotteista:

 

OGX Restoring + Bonding Plex Shampoo on salonkilaatuinen shampoo, joka pehmentää hiuksia. Se pesee hellävaraisesti hiukset hoitaen niitä samalla. Shampoossa on ihanan paksu geelimäinen koostumus. Suosittelen pesemään hiukset kahdesti, jos käytät paljon muotoilutuotteita. Ensimmäinen pesu pesee muotoilutuotteiden jäämät hiuksista, toinen pesu puhdistaa päänahan. Suositushinta 11,50€, mutta nyt kampanjan ajan K-Citymarketeissa 8 euroa.

OGX Restoring + Bonding Plex Hoitoaine selvittää takkuisetkin latvat ja niin ikään paikkaa hiusten rakennetta kystiinin avulla. Se pehmentää ja silottaa käsittelyissä vaurioituneita hiuksia ja jättää ne kiiltäviksi. Vaalennettukin latva tuntuu pehmeältä ja sormet todella menevät hiuksista läpi, samoin harja. Tuote levitetään kosteisiin hiuksiin shampoopesun jälkeen, annetaan vaikuttaa noin 3-5 minuuttia ja huuhdellaan pois. Tämä toimii myös saunassa mainiosti hiusten tehohoitona. Suositushinta 11,50 €, mutta nyt kampanjan ajan 8 euroa K-Citymarketeissa.

OGX Restoring + Bonding Plex Leave-In Treatment on hiuksiin jätettävä tehohoitoaine, joka viimeistelee hiuksia hemmottelevan kotispa -hetken. Pieni määrä tuotetta levitetään hiusten latvoihin noin korvista alaspäin. Harjaan sen itse märille hiuksille tarkoitetulla harjalla latvoihin, niin se levittyy kaikkialle hiuksiin. Tuotetta ei huuhdella, mutta keveän koostumuksensa ansiosta se ei jätä hiuksia tahmeiksi. Jos latvat tuntuvat vielä kuivanakin karheilta, olen käyttänyt tätä myös latvasuojan tapaan kuiville latvoille. Suositushinta tällekin on 11,50 €, mutta nyt kampanjan ajan 8 euroa K-Citymarketeissa.

Kaikki sarjan tuotteet ovat sulfaatittomia, joten ne eivät pese hiusta liiaksi, eli kuivata sitä entisestään. Shampoo kuitenkin tuntuu tarpeeksi pesevältä ja vaahtoaa hyvin verrattuna moniin selektiivisiin tuotteisiin. Koska itse käytän hiuksissa usein paljon muotoilutuotteita ja kuivashampoota, pidän pesevästä tunteesta. Bonding Plex ei kuitenkaan pese liikaa. Tämä tuotesarja on tällä hetkellä saatavilla Citymarketeista, Tokmanneilta ja Sokoksista. Toukokuun ajan Sokoksella on kanta-asiakkaille tarjouskampanja, jossa kaikki OGX -tuotteet ovat 20% alennuksessa. Pieni hinta hyväkuntoisesta tukasta, varsinkin nyt kesän kynnyksellä kun aurinko ja kesäelämä saattavat koetella tukkaa vielä talveakin enemmän..

ARVONTA

Nyt sullakin on mahdollisuus päästä testaamaan tätä hiustuotekolmikkoa! Kommentoi alle, millaiset hiukset sulla on ja miten hoidat niitä kotona? Kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan tämä OGX Bonding Plex -tuotepaketti, joka sisältää siis shampoon, hoitoaineen ja hiuksiin jätettävän tehohoidon. Osallistumisaikaa on 9.5. iltaan asti ja arvonnan tarkemmat säännöt löydät täältä.

Yhteistyössä: OGX &

 

 


40 Comments
 • Avatar
  Miia
  Posted at 19:23h, 02 toukokuun Vastaa

  Hiukseni ovat pitkät ja karheat. Hoidan niitä hellävaraisilla tuotteilla ja öljyillä. Käytän hiusnaamioita useita kertoja viikossa.

 • Avatar
  klaara
  Posted at 19:44h, 02 toukokuun Vastaa

  Minulla on lyhyet hiukset, joita täytyy siistiä neljän viikon välein. Värjään itse hiukseni punertaviksi. Tätä merkkiä en olekaan vielä testannut.
  Mukana arvonnassa.

 • Avatar
  Mari
  Posted at 19:58h, 02 toukokuun Vastaa

  Tummat, keskipitkät ja ilmeisesti kampaajien suusta kuultuna hyvin suomalaiset hiukset. Käytän hiuslaadulle sopivaa shampoota ja hoitoainetta sekä aina lämpösuojaa, jos käytän esim. suoristusrautaa.

 • Avatar
  Mari N
  Posted at 19:59h, 02 toukokuun Vastaa

  Kuivat ja melko huonokuntoiset. Ostan millon mitäkin aineita mutta vieläkään en ole suosikkia löytänyt ja sellaista mistä oikeasti tulisi olo että ”tämäpä auttaa”..

 • Avatar
  Jonna Sankila
  Posted at 20:35h, 02 toukokuun Vastaa

  Mulla on hennot perussuomalaiset hiukset. Suurimman osan olen ollut tumma hiuksinen, mutta olin välissä vaalea ja vaalennusprojekti tehtiin asteittain olaplexin kanssa. Tästä huolimatta hius kuitenkin kärsi ja jouduin leikkaamaan pitkät hiukseni lapaluilta solisluille ja värjäämään takaisin tummaksi, että näyttäisi edes hieman paremmalta, joten elvytys käynnissä. Vielä en ole mitään must tuotetta löytänyt joka tätä tukkaa palvelisi parhaiten, mutta ihan perus shampoo, hoitsikka, selvityssuihke ja arganöljy on käytössä.

 • Avatar
  Sardeliini
  Posted at 21:02h, 02 toukokuun Vastaa

  Rutikuivat ja taipuisat

 • Avatar
  Sonja
  Posted at 21:33h, 02 toukokuun Vastaa

  Karheat ja taipuisat hiukset. Sopivia tuotteita ei ole helppo löytää,tätä en olekaan vielä kokeillut.

 • Avatar
  Ansku L
  Posted at 21:40h, 02 toukokuun Vastaa

  Mun hiukset on rasvoittuvat, kuivat latvoista ja pitkät. Käytän tämän merkin tuotteita jo! :))

 • Avatar
  Anna
  Posted at 21:41h, 02 toukokuun Vastaa

  Pitkät punaiset hiukset, ovat siis luonnostaan punertavat ja joskus teen kasvivärjäyksen vielä värin syventämiseksi 😊 Yritän kosteuttaa paljon kuivia latvoja. Olen nyt tutkiskellut curly girl – metodia, joka on kovasti pinnalla. Vielä on sopivat tuotteet löytämättä, mutta esim. tämän sarja voisi sopia sulfaatittomilla tuotteilla. Jospa onni suosii!

 • Avatar
  Anni
  Posted at 21:55h, 02 toukokuun Vastaa

  Kuivat ja vähän hauraat… Pitäisi panostaa hoitamiseen vähän enemmän.

 • Avatar
  Mari
  Posted at 22:24h, 02 toukokuun Vastaa

  Mulla keskipitkät ihan vaaleiksi itse jo 25v.värjätyt hiukset
  Tosi kuivat ja huonossa hapessa.
  Vaihtelen hiustenhoitotuotteita jatkuvasti eli en ole ikinä löytänyt niitä ns.omia tuotteita.
  Hiusnaamiota käytän 2x vko ja pesun jälkeen käytän kosteuttavaa hiuksiin jätettävää hoitoainesuihketta.
  Olisi mahtavaa,päästä kokeilemaan arvonnan tuotteita.

 • Avatar
  Pia
  Posted at 22:25h, 02 toukokuun Vastaa

  Minulla on liukkaat, helposti rasvoittuvat ja ohut hiuslaatu. Tämä sarja on minulle ihan uusi tuttavuus.

 • Avatar
  Henna Holappa
  Posted at 22:31h, 02 toukokuun Vastaa

  Puolipitkät ja paksut. Hoidan kampaajalta hankituilla aineilla. Silti eivät ole kiiltävät tai pehmeät.

 • Avatar
  manna
  Posted at 08:49h, 03 toukokuun Vastaa

  Hennot ja pitkät, vaikea löytää sopivia tuotteita.

 • Avatar
  Henna Hytönen
  Posted at 13:06h, 03 toukokuun Vastaa

  Jäätävän paksut ja myös todella pitkät, etsinnässä olisi juuri uudet tuotteet tän ”hevosenharjan” taltuttamiseen.. usein tukka kiinni, koska tää on ihan jäätävä mutta silti ei raaski leikata :)

 • Avatar
  Jonskutar
  Posted at 13:06h, 03 toukokuun Vastaa

  Näyttääpä hiuksesi kauniilta!
  Itsellä kotivärjätyt blondit…huonossa kunnossa on.
  Nyt kun kesä tulee eikä voi enään piiloutua hatun alle niin olisi näille jotain tehtävä.
  Iltaisin kun ns oma aika alkaa niin saatan välillä jonkun kosteuttavan hiusnaamion levittää eipä muuta ole tullu tehtyä tässä kotiäiti aikana 😅

 • Avatar
  Heinik
  Posted at 14:28h, 03 toukokuun Vastaa

  Hiukseni ovat katkeilevat ja ne haarautuvat nopeasti latvoista. Hiukseni kaipaavat siis erityistä hoitavuutta niin shampoon kuin hoitoaineen sekä suihkun jälkeisen hoidon osalta. Tällä hetkellä käytössä on Redken -sarjan hoitava shampoo ja hoitoaine, pesun jälkeen laitan sitten hiukseen jätettävän hoitoaineen ja hiusöljyn, niin hiukset pysyvät paremmassa kunnossa :)

 • Avatar
  Pellavasydämen Mervi
  Posted at 15:47h, 03 toukokuun Vastaa

  Ensimmäistä kertaa elämässäni hiuksiani vaalennettiin. Ja kyllä ne siitä kärsi, latvat on palaneen oloset. Hoitoa kaipaavat!

 • Avatar
  Mari
  Posted at 17:57h, 03 toukokuun Vastaa

  Minulla on paksut hiukset, jotka melkein 15 vuoden värjäyskierteen jälkeen alkavat vihdoin olla jälleen luonnollisen väriset. Hiukset ovat melko kuivat ja pörröiset. Olisi kiva kokeilla, josko näistä tuotteista olisi apua hiuksilleni!

 • Avatar
  Marja-Liisa
  Posted at 19:36h, 03 toukokuun Vastaa

  Paksut, karheat, kuivat – ja siihen päälle vielä luonnonkiharuus, niin ihan ongelmatonta ei ole saada pysymään hiuksia ojennuksessa.

 • Avatar
  Heidi
  Posted at 09:04h, 04 toukokuun Vastaa

  Pitkät tummat hyväkuntoiset vaalennettiin muutama viikko sitten ihan vaaleaksi, ja ottihan ne osumaa. Nyt tehoihoidan hiuksiani ahkerasti.

 • Avatar
  Tuuli
  Posted at 11:13h, 04 toukokuun Vastaa

  En oo aiemmin kuullutkaan tällaisesta sarjasta, olisi kiva kokeilla.

  Hiukset on nykyään lyhyet. Viime vuodet oon värjänny tummiksi, nyt kasvatan omaa väriä takaisin. Se on todennäköisesti harmaa :-( Kunhan näen miltä näytän, mietin oonko tyytyväinen vai minkä värinen haluan olla jatkossa.

 • Avatar
  anna s.
  Posted at 12:20h, 04 toukokuun Vastaa

  Vaalennan hiuksiani säännöllisesti, joten se valitettavasti näkyy hiusteni kunnossa. Olisi kiva kokeilla uutta sarjaa, ja nähdä miten se vaikuttaa :)

 • Avatar
  Milla Paavola
  Posted at 12:36h, 04 toukokuun Vastaa

  Värjään hiuksiani kerran kuukaudessa. Hiukset on latvoista kuivat ja hapsottavat. Tarvitsisin juuri tälläistä uutta tuotesarjaa kokeiluun 😍

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 13:25h, 04 toukokuun Vastaa

  Mulla (valitettavasti) hennot ja ohuet hiukset. Katkeilleetkin ovat, mutta silti haluan ne pitkänä ja vaaleina pitää :) Tosin kovasti olen miettinyt kesäksi long bob-tyylistä ratkaisua, voisi nimittäin tehdä hyvää vähän lyhentää ja kasvattaa taas pitkäksi takaisin jos siltä tuntuu. Käytössä ihan perus shampoo, hoitoaine, hiuksiin jätettävä hoitoaine, välillä öljyä latvoihin, lämpösuoja. Tykkään kokeilla eri tuotteita, nyt juuri otin testiin Antonio Axun hopeashampoon ja -hoitoaineen, sävynä cool purple. OGX-tuotteista kiinnostuin nyt ja täytyy varmasti kokeilla niitäkin :) Ja sun hiukset näyttää muutes oikein hyviltä, blondi sopii sulle :)

 • Avatar
  Suvi Löppönen
  Posted at 18:07h, 04 toukokuun Vastaa

  Hiukseni ovat aivan hamppuuntuneet latvoista, ja kun on kunnolla kerrostettu pitkä tukka, voitte varmaan kuvitella millainen suttupehko päässäni parhaillaan keikkuu, kun kaksihaaraisia löytyy lähes juuresta latvaan.. 🙈
  Haaroittuminen johtuu monista vaalennuskerroista vuosien varrella, pituutta en kauheasti tahtoisi enää karsia, mutta tuntuu että naamiot ja repare-tuotteet eivät korjaa asiaa, joten tahtoisin kokeilla olisiko teidän tuotteenne etsimäni pelastus!
  Kauhee stoori toivottavasti jaksoitte lukea 😁

 • Avatar
  Säde
  Posted at 16:44h, 05 toukokuun Vastaa

  mulla on vaalennetut, pitkät hiukset ja hoidan niitä kotona hiusöljyillä, hiusnaamioilla ja colormaskeilla :) oon myös kokeillut OGX:n tuotteita (kookosshampoo+hoitoaine) ja tykännyt kovasti!

 • Avatar
  Elise H.
  Posted at 19:39h, 05 toukokuun Vastaa

  Hiukseni ovat hennot ja ohuet ja nopeasti rasvoittuvat. Monenlaisia tuotteita on tullut kokeiltua, mutta mikään ei ole jäänyt vakituiseen käyttöön. Uusia tuotteita onkin aina kiinnostavaa kokeilla :)

 • Avatar
  Nelliina
  Posted at 21:08h, 05 toukokuun Vastaa

  Mulla on värjätyt rasvoittuvat hiukset, jotka helposti menee littanaks. Mukaan kivaan arvontaan.

 • Avatar
  Suvi K.
  Posted at 11:27h, 06 toukokuun Vastaa

  Hiukseni ovat tällä hetkellä aika kuivat ja pörröiset.

 • Avatar
  jennaw
  Posted at 17:39h, 06 toukokuun Vastaa

  Minulla on todella karheat ja super paksut hiukset. Muutamat luottotuotteet on löytynyt, mutta välillä tuntuu että teho niistäkin pörröisyyttä/kuivuutta vastaan loppuu. Olen pyrkinyt tekemään vähintään kerran viikkoon hiusnaamion elvyttänään tilannetta, koska edes latvojen leikkaaminen ei helpottanut tilannetta talven jälkeen. Paksuudesta johtuen hiukset joudun pesemään vähintään 2 päivän välein. Mikäli viikkoon osuu useampi hikinen treeni tulee pesukertoja myös useampi. Tämä ei yhtään edesauta hiuksien kuivuutta, joten uudet hoitavat tuotteet olisivat tervetulleita testiin! 😍

 • Avatar
  Outi
  Posted at 05:17h, 07 toukokuun Vastaa

  Karheat, luonnonkiharat ja takkuiset hiukset. Hiusten pesu on usein niin vaivalloista. Käytän paljon hoitoaineita,
  jotta saisin hiukset suhteellisen helposti selviksi. Lisäksi lämpösuojaa, kun kuivaan ja suoristan hiukseni.

 • Avatar
  Laura Vikman
  Posted at 08:16h, 07 toukokuun Vastaa

  Itselläni on kuivat ja karheat laineikkaat hiukset. Ennen oli kiharaa, mutta vaalentaminen on kovaasti loiventanut hiuksien kiharaa. Päänahka on kuiva, mutta hiukset rasvoittuvat nopeasti. Hiusten hoidosta on tullut noidankehä, kun liika peseminen kuivattaa päänahkaa ja kosteuttavat tuottee usein latistavat hiuksia. Shampoo, hyvä hoitoaine, säännölliset hiusnaamiot, kuivashampoo ja lämpösuoja kuuluvat arsenaaliin.

 • Avatar
  Henna73
  Posted at 19:43h, 07 toukokuun Vastaa

  Lyhyehköt ja paksut, kuivat ja kurittomat

 • Avatar
  hilkka
  Posted at 09:43h, 08 toukokuun Vastaa

  Kuivat ja sähköiset hiukset ovat aina olleet ongelmani. Olisi mukava kokeilla jotain uutta ja saada niihin vähän eloa.

 • Avatar
  MinnaL
  Posted at 13:15h, 08 toukokuun Vastaa

  Värjätyt, pitkät ja kuivat. Yritän hemmotella hiuksia mahdollisimman usein.

 • Avatar
  Emmi
  Posted at 14:01h, 09 toukokuun Vastaa

  Kuivat ja vaalennetut.

 • Avatar
  Hanski Koo
  Posted at 16:03h, 09 toukokuun Vastaa

  Kuivat, ohuet ja vaaleat hiukset, joita hoidan enimmäkseen markettituotteilla.

 • Avatar
  Heidi
  Posted at 06:16h, 16 toukokuun Vastaa

  Onko kisan voittaja arvottu ja julkaistu jo?

  • Avatar
   mirvaannamarian
   Posted at 11:40h, 17 toukokuun Vastaa

   Indieplace arpoo voittajan ja on häneen suoraan yhteydessä, valitettavasti en osaa juuri nyt sanoa onko tämä arvonta suoritettu jo kun en itse arvo voittajaa, mutta laitan kyselyä eteenpäin :)

Post A Comment