Kesän paras päivä

Vietettiin helteistä sunnuntaita Naantalin Muumimaailmassa. Puoli kuudelta Muumi-tunnaria laulamaan herännyt lapsi tuntui olevan enemmän innoissaan ”muumilaaksopäivästä” kuin jouluaatosta. Riemu jatkui ystävien kanssa koko päivän, Muumit ovat suuria suosikkeja ja tykkään itse aikuisenakin Muumimaailman konseptista. Simppeliä, luonnonläheistä, liikuntaa ja niitä vanhoja rakkaita satuhahmoja. Aina ei tarvita suuria huvipuistolaitteita, uuden ajan animaatiohahmoja ja virtuaalitodellisuutta. Helteisen muumilaaksopäivän kruunasi vielä pari tuntia meressä ja illalla uutta Muumi-kirjaa lukiessa pieni poika totesikin, että tää oli kesän paras päivä.

 

 

Samat sanat taisin kuulla myös Lintsi-päivän jälkeen kesäloman ensimmäisenä päivänä. Muistatteko kun kirjoitin postauksen epäreilusta kesälomasta? Samaan aikaan kun itse nautimme helteistä veneellä kaiken maailman lelujen ja pelien keskellä, ajattelen vähän väliä heitä, joiden kesälomaan ei syystä tai toisesta kuulu näitä asioita. Tuon postauksen kirjoittamisen jälkeen jäin entistäkin useammin miettimään, miten voisin auttaa konkreettisesti edes yhtä perhettä ja heidän lapsiaan. Että hekin saisivat sen kauan odotetun huvipuisto-, tai muumilaaksopäivän. Tai mitä tahansa tykkäävätkin tehdä.

 

 

On kauheaa tajuta että voi auttaa, mutta kuitenkaan ei voi auttaa kaikkia. Haluaisin tehdä kuitenkin jotain ja siksi ajattelin järjestää täällä blogissa (ilman mitään yhteistyökumppaneita tai muita välikäsiä) arvonnan, jonka voittaja saa liput koko perheelle valitsemaansa huvi-, tai teemapuistoon tai muuhun omaan suosikkiaktiviteettin. Siksi, että voisin edes yhtä lasta auttaa nauttimaan vieläkin enemmän tästä kesästä. Kerro siis kommenttiboksissa mihin ja millä porukalla sinä lähtisit viettämään lasten kesän parasta päivää?

 

Koska en mitenkään voi itse vain valita yhtä, arvon voittajan kaikkien kommentoineiden kesken. Siksi toivonkin, että osallistujat olisivat juuri heitä, jotka eivät itse syystä tai toisesta pysty tarjoamaan lapsille vaikka sitten sitä hauskaa huvipuistopäivää. Suoritan arvonnan elokuun ensimmäinen päivä, joten 31.7. iltaan asti on aikaa osallistua. Muista jättää siis kommenttikenttään sähköpostiosoitteesi (ei tule näkyviin kommentissasi) niin tavoitan sinut henkilökohtaisesti ♥ Ihanaa hellepäivän jatkoa, t. Mirva & Miksu

Seuraa myös FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvaannamarian


7 Comments
 • Avatar
  Life with Satu
  Posted at 15:43h, 24 heinäkuun Vastaa

  Mikä ihana ajatus <3 Meillä paras päivä lienee edessä oleva Koiramäki, meidän Neiti on ihan valtavan suuri Herra Hakkarainen fani ja kun samaan viikonloppuun koetetaan saada Koiramäen lisäksi Muumi museo ja Herra Hakkaraien talo niin luulen että kesän paras päivä on siinä.

  Ja juuri siksi, koska meillä on tähän varaa, niin ehdottomasti en osallistu arvontaan. Halusin vain sanoa, miten ihanan kultainen ajatus sinulla <3

 • Avatar
  Mirka
  Posted at 15:50h, 24 heinäkuun Vastaa

  Olet tosi kultainen, kun järjestät arvonnan <3 Valitsisin liput Tykkimäkeen, mutta toimittaisin paikalliselle Hope Ry:lle ja he saisivat valita perheen, joka niitä eniten tarvitsee :)

 • Avatar
  Elina
  Posted at 19:12h, 24 heinäkuun Vastaa

  Mäkään en missään tapauksessa osallistu arvontaan, mutta haluan ehdottomasti sanoa, kuinka älyttömän kauniisti tehty :)

 • Avatar
  Sonja
  Posted at 21:23h, 24 heinäkuun Vastaa

  Ihana ajatus!
  Mukana arvonnassa. Oman perheen (kolme lasta) kanssa lähdettäisiin Lintsille.

 • Avatar
  Miia
  Posted at 23:08h, 24 heinäkuun Vastaa

  Ihana ajatus. Meidän 5 lapsen kanssa lähtisin muumimaailmaan mistä paljon haaveiltu.

 • Avatar
  Miikku
  Posted at 15:16h, 25 heinäkuun Vastaa

  Voi että, mikä sydänlämmin ajatus sinulta.
  Minä lähtisin meidän 6 lapsen kanssa muumimaailmaan. Usein sinne haaveiltu pääsevämme mutta ei ole ollut mahdollisuutta

 • Avatar
  Anna
  Posted at 00:05h, 26 heinäkuun Vastaa

  Jos voisin, niin laittaisin tähän monta sydäntä!

  Veisin oman perheeni (2 lasta) Linnanmäelle. Lapsi voisi syksyllä kertoa koulussa, että kesälomareissulla hän pääsi käymään kauan haaveilemassaan huvipuistossa. Uskon tämän ajatuksesi tuovan niin paljon iloa meille kaikille, sattuipa arpaonni sitten kelle hyvänsä ❤️

Post A Comment