Juhlat on juhlittu

 

Viime viikolla harjoiteltiin, nyt viimeistään alkavat loputkin porukasta palata töihin. Hanko on tyhjä, kesästä muistuttavat vain lämmin merivesi, helteiden kellastamat kukat kallioilla ja laiturit, joita pitkin kävellessä ei voi kuin hymyillä. Kesä, olit sittenkin hyvä. Ensin vähän epäilin, lopulta kuitenkin yksi parhaista. Aloitin tämän postauksen kirjoittamisen Hangossa, jätin kesken kun halusin viimeistellä sen kotona. Flow ja Hangon Poker Run ovat olleet perinteisesti kesän päätösjuhlat, sitä ne olivat tälläkin kertaa. Harmittaa, että Flow jäi väliin, mutta ensi vuonna sitten. Me vaihdettiin se tällä kertaa Pokeriin ja kiitos sen, mun korissa on taas muutama mahtava muisto lisää. Takki oli aika tyhjä kun palattiin kahdestaan Helsinkiin. Kiitos Hanko, kiitos kesä.

 

 

Odotan syksyä, sanon sen jo ääneen. Ensimmäistä kertaa koskaan. Loppukesän haikeus saa vaihtua mieluummin pikkuhiljaa jo joulun odotukseen (kyllä, sanoin senkin ääneen) ja vuoden vaihtumisen jälkeen sitä alkaa odottaa jo seuraavaa kesää. Odotan, että saan pakata matkalaukut aurinkolomalle ja lukea viikonlopun lehden kaikessa rauhassa kotona. Ajattelin alkaa treenata kunnolla, juosta paljon enemmän ja paljon pidempiä matkoja, tehdä vähän muutoksia mun somejuttuihin ja luoda taas sen turvallisen arjen mun lapsellekin. Meidän kesäloma erosi monessakin mielessä niin paljon meidän arjesta, että ehkä juuri siksi akut on nyt ladattu jotenkin poikkeuksellisen hyvin.

Kaikesta kisaväsymyksestä huolimatta, en ole koskaan ollut näin valmis syksyyn ja jotenkin tosiaan kaipaan sitä rauhoittumista. Ja sitä syksyä. Juhlat on nyt juhlittu ja vaikka olenkin aivan kesän lapsi ja elän silloin täysillä, sanon, että hyvä niin. Moni tunnistaa varmaan näitä fiiliksiä?

 

 

Viime syksy meni multa aivan ohi. Olin niin kipeä, etten oikein muista siitä muuta kuin jatkuvat verikokeet ja hammaslääkärikäynnit. Tänä syksynä toivonkin, että saisin vähän mukavammissa tunnelmissa sen uuden alun ja kivan startin taas siihen arkeen. Loppukesän haikeudessa oli pakko varata myös lennot aurinkoon. Koti näytti tänään ihan kummalliselta, täytyy ehkä tuoda tänne jo vähitellen sitä syksyä. Sandaaleista en ihan äkkiä luovu, mutta talvitakit täytyy tilata ajoissa. Elokuun puolivälistä alkaa mulle sellainen siirtymäaika, ensi kuussahan ollaan kirjaimellisesti jo syksyssä.

 

Mun sosiaalisen median kanavat ovat kaikki olleet storya lukuunottamatta hiljaisia viimeaikoina. Mä oon elänyt täysillä, tarttunut niihin hetkiin ja kerännyt inspiraatiota tästä ihanasta kesästä pitkälle loppuvuoteen. Kuka haluaisi aloittaa mun kanssa pienen detoxin ja pidempiaikaisen hyvinvointiprojektin, jonka tuloksia katsottais ehkä vasta vuoden lopussa? Tänä syksynä vois aloittaa nimittäin jotain suuria muutoksia..

 

Seuraa myös FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvaannamarian


4 Comments
 • Avatar
  Life with Satu
  Posted at 09:58h, 13 elokuun Vastaa

  Ihana postaus! Tunnistan ihan saman, syksyn odotuksen. Kesän lapsena nautin kesästä niin paljon, mutta rutiini ja rauhallisuus ovat ne joita hiljalleen taas oikeasti kaipaan. Se, että voi olla ihan vaan kotona.

  • Avatar
   mirvaannamarian
   Posted at 10:58h, 14 elokuun Vastaa

   Kiitos <3 Mä en ole koskaan aiemmin odottanut syksyä, hassua :D En ikinä vaihtaisi kesää siihen, mutta tää loppukesän haikea siirtymä voisi vaihtua jo siihen hetkeen, kun arki menee eteenpäin ihan itsestään. Edellinen kesä on muisto vain ja uutta uskaltaa jo varovasti odottaa.. Mä kyllä elän näköjään niin kesästä että.. :D <3

 • Avatar
  Suvi Maarit
  Posted at 13:32h, 13 elokuun Vastaa

  Itselläni on niin vielä loppukesän haikeus päällä. Pojan muskari alkaa tänään eli kesä on kai virallisesti ohi. Kotona on hyvä olla, onneksi Espanjan aurinko odottaa syksyllä loman merkeissä (arjensuklaasuukkoja.blogi.net)

  • Avatar
   mirvaannamarian
   Posted at 10:28h, 14 elokuun Vastaa

   Loppukesää kuvaa mun mielestä nimenomaan se haikeus <3 Kun kunnolla siirtyy syksyyn, sitä alkaa vain odottaa just sitä joulua ja lopulta kevättä jne, mutta tää vaihe on aina jotenkin tosi melankolinen.. Meillä olis kans harrastusten täyteinen syksy tiedossa, lätkää ja tennistä.. Ihana että on reissu mitä odottaa, niillä jaksaa näiden haikeuksien yli!

Post A Comment