Suorittajan loma ei tunnu lomalta

 

Itselleni tuntemattomissa kohteissa haluan aina nähdä mahdollisimman paljon. Vähän turhankin usein olen bookannut ja aikatauluttanut aivan liikaa tekemistä lomapäiville ja stressaan sitten kiirettä sekä sitä, ettei aikaa jää itse lomailuun. Ja kun sitten makaan aurinkotuolissa rannalla, poden huonoa omaatuntoa siitä, etten ole nyt tutustunut kohdemaahan niin perusteellisesti, kuin olisin voinut. Varsinainen suorittajan loma.

 

 

Onneksi olen antanut periksi viimeaikoina ajatukselle, ettei lomalla tarvitse välttämättä tehdä mitään sen ihmeellisempää. Joskus pelkkä auton vuokraus näyttää matkakohteesta enemmän kuin ne ”pakolliset” turistinähtävyydet. Meillä ei ollut tänne tullessa (onneksi) mitään sen suurempia suunnitelmia. Tai no, ajattelin että käydään vähintään Abu Dhabissa ja aavikolla mutta.. Jo parin ensimmäisen päivän aikana rento lomaelämä viehätti niin, ettei jaksanut sen suuremmin suunnitella mitään reissuja. Yhtenä aamuna olimme jo hakemassa autoa, muttei jaksettukaan odottaa ja lähdettiin takaisin nauttimaan auringosta. Ihan hyvällä omallatunnolla.

 

 

Siksi on toisinaan ihanaa tulla kohteisiin, jotka ovat jo tuttuja. Ollaan nähty aavikot ja Abu Dhabit ennenkin ja tähän aikaan vuodesta tarvitsimme eniten nimenomaan sitä lomaa. Lomaa arjen suorittamisesta, rutiineista ja kiireestä. On ollut aivan ihanaa vain olla. Meillä on ollut ihan mahdottoman hauskaa kolmistaan ja Micael on nauttinut valosta ja lämmöstä sekä vanhempiensa seurasta ihan valtavasti. Tällä lomalla on treenattu lähes päivittäin, kävelty ihan älyttömiä matkoja, syöty ja nukuttu hyvin sekä oltu muuten kahta drinkkiä lukuunottamatta täysin ilman alkoholia. On tehnyt niin hyvää, tällainen loman pitäisikin olla. Kerrankin se on tuntunut täysin lomalta.

 

 

Nyt pakataan hotellihuoneessa tavaroita kasaan, illalla pääseekin nukkumaan jo omaan sänkyyn. Akkujen lataaminen on saanut aivan uuden merkityksen, nimittäin kotiin palaa oikeasti todella levänneenä eikä lomasta tarvitse lisää lomaa, kuten ennen on vähän tuntunut. On siis ollut ihana reissu, mutta on myös ihana palata kotiin ja takaisin jouluvalmistelujen pariin.. Huomenna koristellaan kuusi! ♥

Kuulostaako suorittajan loma tutulta sinullekin?

Seuraa myös FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvaannamarian


Tags:
,
2 Comments
 • Arja Vauhkonen
  Posted at 13:46h, 15 marraskuun Vastaa

  Laskepa ihan huviksesi joskus, monestiko toistat vaikka kymmenen postauksen aikana olevasi suorittaja.
  On tärkeää tunnistaa, miten puhuu itselleen – millaista on sisäinen puhe. Joku toistaa itselleen olevansa tyhmä, toinen ruma ja sinä suorittaja, yhtä haitallisia ajatusmalleja kaikki.
  Onneksi sisäistä puhettaan voi lempeästi ohjata rakentavampaan suuntaan.

 • mirvaannamarian
  Posted at 14:13h, 15 marraskuun Vastaa

  Toistan pikemminkin, että OLIN suorittaja ja olen opetellut totaalisen loppuunpalamisen jälkeen siitä eroon, enhän aiemmin edes tajunnut olevani suorittaja silloinkaan kun olin sitä pahimmillaan. Vähitellen ja siihen on mennyt yli vuosi :)

  Tässä asiassa on mielestäni pelkästään vahvuutta ja rohkeutta myöntää, että on tai on ollut suorittaja. Koska niin kauan kun sitä ei tajua itse, on pahasti väärillä jäljillä ja suorittaa elämää ja arkea aivan liikaa.

Post A Comment