Raikas vaihtoehto glögille – alkoholilla tai ilman

 

Kyllästyttääkö glögi jo? Jos yhä useampi mukillinen jää juomatta tässä vaiheessa joulukuuta, kokeile tätä raikkaampaa versiota jouludrinkille. Todella helppo valmistaa ja varsinkin näin joulun aikaan löydät todennäköisesti kaikki sen ainesosat kaapeistasi ilman kauppareissuakin.

 

4 annokseen tarvitset..

Omenan 

Hunajaa 4 rkl

Piparkakkumaustetta ripaus tai sekoitus kanelia, neilikkaa tai pomeranssinkuorta..

Inkivääriä (jauhe, murske tai tuore pilkottu) 2 tl

Vettä 2 dl

Vissyä 

Jääpaloja

(+ Fireballia) 

Sekoita blenderissä omena, hunaja, mausteet ja inkivääri ja 2 desilitraa vettä. Kaada lasin pohjalle (käytin itse isoja, noin 4 dl laseja) ja täytä lasi vissyllä ja jääpaloilla. Nauti heti. Jos haluat alkoholillisen version, kaada lasin pohjalle vielä 2-4 cl Fireballia. What happens next is up to you 😉

Seuraa myös FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvaannamarian


No Comments

Post A Comment