Valmistautumista

 

Välipäivät ovat aina olleet jotenkin erityisen mieleistä aikaa. Sellaista menneen vuoden kertaamista ja uuden suunnittelua. Ainakin ihmiselle, joka pitää maanantaista ja uusista aluista. Olen onnekseni usein saanut viettää välipäivinä lomaa, mutta vaikka olisin ollut töissäkin, on se aina ollut jotenkin erilaista aikaa. Valmistautumista uuteen.

 

 

Siinä ehkä piileekin näiden vuoden viimeisten päivien taika. Jos pitää konkreettisista uusista aluista, on tämä mitä parhainta aikaa miettiä vielä muutaman päivän verran mitä haluaa viime vuodesta oppia, mistä luopua ja mitä viedä sinne tulevaan vuoteen mukanaan. Tällä kertaa jopa uudelle vuosikymmenelle. Omista tavoitteistani ja suunnitelmistani kirjoitan vielä oman postauksen myöhemmin. Olen joka vuosi näihin aikoihin halunnut valita tulevalle vuodelle jonkin teeman, johon keskittyä aivan erityisesti. En tietenkään ole ajatellut sitä ihan vuoden jokaisena päivänä, mutta aina jotenkin alitajuisesti keskittynyt siihen. Ja aina edistynyt vähän kuin huomaamatta sillä osa-alueella vuoden aikana.

 

 

Aiempina vuosina olen panostanut muun muassa ihmissuhteisiin, töihin tai hyvinvointiin. Tänä vuonna aion keskittyä enemmän itseeni. Enkä tarkoita tällä itsekkyyttä, sitä on maailmassa ihan liikaa. Annan enemmän aikaa itselleni ja ajatuksilleni, olen terveellä tavalla itsekäs ja haluan myös toteuttaa unelmiani. Tähän onkin yksi konkreettinen teko jo suunnitteilla. En halua enää tinkiä omasta hyvinvoinnista vain siksi, että on muka kiire. Haluan tehdä elämästäni itseni näköistä, olla turhaan miellyttämättä muita ja esittämättä mitään. Tällainen tekee hyvää ihan jokaiselle, joten jos suunnitelmat ensi vuodelle ovat vielä vähän auki, kannattaa ehdottomasti nähdä jopa vähän vaivaa oman itsesi eteen. Kun voit hyvin, olet myös itsevarma ja se heijastuu kaikkeen käyttäytymiseesi sekä ihmissuhteisiisi. Hyväksy ikävät asiat, joita et voi muuttaa. Päästä irti kaikesta, joka tuo elämääsi negatiivista energiaa jos se vain on mahdollista. Valitse ensin oma hyvinvointisi, sitten muiden.

 

Täällä jos jossain on helppoa aloittaa uusi hyvä vuosi ja elämä. Luonnosta on tullut mulle älyttömän tärkeä paikka rauhoittumisen ja hyvinvoinnin kannalta. Talvisesta Lapin luonnosta nyt puhumattakaan. Nyt hierontaan, tunnin verran tehokasta palautumista ja viime vuoden läpikäyntiä ajatuksissa.

Seuraa myös FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvaannamarian


Tags:
,
2 Comments
 • Avatar
  Minttu*
  Posted at 21:09h, 27 joulukuun Vastaa

  Olen noin vuoden lukenut blogiasi säännöllisesti ja haluan kiittää siitä, että jaksat päivittää tätä näin säännöllisesti; se on todella palkitsevaa meille lukijoille ja arvostan kovasti panostasi :).

  Sun postaukset on sopivan pitkiä ja aiheet aina mielenkiintoisia. Vaikka elän aika erilaista elämää; tykkään kirppareista, vanhoista taloista ja puuveneistä, niin silti meitä yhdistää samat jutut, erityisesti rakkaus luontoon ja perheeseen :). Minäkin olen pienen pojan äiti ja isäni loistaa tähtenä taivaalla, joten sekin on yhteistä :).

  Kiitos siis kuluneesta vuodesta ja mahtavaa uutta vuotta sulle ja perheellesi :).

  • Avatar
   mirvaannamarian
   Posted at 10:45h, 30 joulukuun Vastaa

   Kiitos niin kovasti, tätä kommenttia oli kiva lukea :) Itse tykkään tiheään päivittyvistä blogeista joten haluan myös omalta osaltani kirjoittaa sellaista.

   Tuo onkin elämässä hienoa, voi elää jonkun kanssa päällisin puolin hyvin erilaista elämää mutta samat arvot ja kokemukset kuitenkin yhdistävät <3 Samoin sinulle upeaa uutta vuotta ja vuosikymmentä!

Post A Comment