10 kysymystä itsellesi tulevaa vuotta varten

 

Enää alle kaksi päivää tätä vuotta jäljellä, ja vastahan istuin tässä mökissä kirjoittelemassa vuoden 2018 viimeisiä postauksia! Uskomatonta kuinka nopeasti vuosi on taas mennyt. En vieläkään oikein tiedä saanko huomiselle mitään järkevää koostetta vuodesta 2019 tehtyä, olen käynyt menneen vuoden läpi päässäni niin moneen kertaan etten tiedä osaanko kasata sitä edes itselleni enää uudestaan ylös. Katsotaan, ehkä jonkinlaisen koosteen vuodesta, tai jopa menneestä vuosikymmenestä, saan kirjoitettua. Muiden omia on ollut ihana lukea ja katsoa Instagramista!

 

 

Yleensä sanotaan, ettei menneitä kannata vatvoa vaan on otettava suunta vain eteenpäin. Usein kuitenkin menneiden aikojen käsittely ja läpikäynti on vain hyödyllistä, opimme virheistä ja osaamme toimia jatkossa toisin. Uuteen vuoteen voi kuitenkin valmistautua myös kohtaamalla tämänhetkisen itsensä ja ajatuksensa. Olen viime aikoina lukenut paljon sekä lenkeillä kuunnellut äänikirjoja. Monet hyvinvointikirjat kehottavat kohtaamaan itsensä kysymällä itseltään kysymyksiä, joihin on vain vastattava raa’an rehellisesti. Kokosin tähän 1o kysymystä itsellesi, joiden pohjalta voit ehkä aloittaa muutoksen kohti hyvää elämää, jos tämänhetkinen elämäsi ei sellaiselta tunnu. Muista vastata rehellisesti, ei niin kuinka haluaisit vastata, vaan siten kuinka asiat oikeasti ovat.

 

 

1. Minkä takia tavoittelet lisää rahaa?

 

2. Kenen seurassa voit olla oma itsesi?

 

3. Mitä hyviä tapoja minulla on?

4. Mitä virheitä olet itse tehnyt ihmissuhteissasi?

 

5. Mikä estää sinua olemasta onnellinen juuri nyt?

 

6. Mitkä pienet asiat tekevät sinut onnelliseksi juuri nyt?

 

7. Oletko ollut sellainen ystävä, jonka haluaisit itsellesi?

 

8. Mikä sattuma muutti elämäsi suunnan?

 

9. Mitä asiaa et ole tehnyt, vaikka haluaisit? Mikä on sen esteenä?

 

10. Jos saisit viettää vuorokauden kenen tahansa ihmisen seurassa kaksin ilman mitään seurauksia, kuka se olisi?

 

Seuraa myös FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvaannamarian


Tags:
No Comments

Post A Comment