5 x kiitos

 

TÄNÄÄN OLEN KIITOLLINEN..

 

 

Hyvin toimivasta kehosta, se jaksoi hienosti selvitä laskettelurinteestä hiihtoladulle kun sai aamulla levätä pitkään ja olla vaan. Keskisykkeet sen kuin laskevat ja ylämäet joissa vielä vajaa kuukausi sitten olin lähes loppu, menevät nyt melkein huomaamatta ylös. Nyt oikein haluan pitää kehostani huolta.

 

Maailman suloisimmasta 5-vuotiaasta, joka teki aamulla jäähallilla ensimmäiset ilmaveivinsä ja pärjäsi upeasti hyytävästä tuulesta huolimatta rinteiden huipulla, kun myrsky ja suljetut hissit yllättivät meidät. Rohkea pikkuinen kävi lumihangessa löylyjen välissä ja suostui pitämään kanssani ihanan rentoutushetken ennen nukkumaanmenoa.

 

Koti-ikävästä, jota alan jo vähitellen tuntea. Rakastan Lappia ja mökkiä, mutta yli kaksi viikkoa kaamoksessa alkaa jo tuntua. Kaipaan etelän valoa (kyllä, siellä on harmaudesta huolimatta paljon valoisampaa kuin täällä) ja meidän omaa arkea. Olen kiitollinen siitä, että minulla on sellainen arki ja koti, johon on aina kiva palata. Unelmalomaltakin. Se ei aina ole sitä ollut.

 

Sisukkuudestani. Lähdin nimittäin illalla hyvin tuulisesta säästä huolimatta hiihtolenkille. Ajatukseni oli hiihtää kympin lenkki valaistuilla laduilla. Alku sujui lupaavasti, tiheä metsä suojasi tuulelta. Yhtäkkiä kuitenkin valot sammuivat ladulta, eivätkä tulleetkaan enää takaisin. Siellä sitä oltiin keskellä sitä pimeää tiheää metsää ilman lamppua. Onneksi puolikuu valaisi hieman lumista latua ja selvisin ilman sen suurempaa paniikkia takaisin autolle viiden pimeän kilometrin jälkeen.

 

Siitä, että osaan olla kiitollinen. Tämänkin postauksen idea kumpuaa aiheista, jota olen koko loman ajan pyöritellyt mielessäni. Luin juuri kaksi kiitollisuudesta kertovaa kirjaa ja kolmas on kesken. Kiitollisuudella on valtava, tieteellisestikin tutkittu voima kuten taisin eilen kirjoittaakin. Ennen pidin kiitollisuuspäiväkirjaa, nyt keskityn päivittäin useampiin yksittäisiin hetkiin. Toivottavasti sama hyvä flow jatkuisi arjen kiireistä huolimatta.

Seuraa myös FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvaannamarian


Tags:
No Comments

Post A Comment