Meidän koti on myynnissä

 

Sellaisia suuria muutoksia sitten. Ääk, tuntuu suorastaan hullulta. Kuten itseasiassa juttelinkin viime viikolla storyn puolella, en ole asunut missään kodissa niin pitkään kuin tässä jos isäni luona ”asumista” ei lasketa. Äiti, korjaa jos olen väärässä. En olisi tosin ajatellut että tällä viikolla kotimme löytyy julkisesta myynnistä Oikotieltä. Reilut kuusi vuotta Eiranrannassa asumista takana ja nyt kun kirjoitan tätä postausta tässä keittiön pöydän ääressä, tuntuu ihan uskomattomalta että siitä, kun ensimmäisen kerran olen juuri tässä istunut (ja itseasiassa syönyt nakkeja ja ranskalaisia eräillä kesäisillä jatkoilla) on kohta seitsemän vuotta. Monen kummallisen sattuman kautta tästä tuli minun kotini. Voi miten paljon voikaan mahtua näiden seinien sisälle.

 

 

Ajattelin aluksi, ettei varmaan asuta tässä kauaa. Tämä koti tuntui meille pitkään vähän sellaiselta ”väliaikaiselta”. Parin remontin jälkeen aloin kuitenkin kotiutua ja voi että, miten paljon tykkään tästä asunnosta nyt. Parhaimmillaan se on keväällä ja alkukesästä, kun omalla terassilla saa juoda aamukahvit, ottaa aurinkoa takapihalla lapsen pelatessa pihalätkää siinä sivussa. Pihan ulkoporealtaassa on opittu uimaan ja vietetty monet unohtumattomat tyttöjenillat. Aamuauringossa on tehty monet joogat terassipatiolla ja iltaisin on grillattu lukemattomia kertoja yhdessä ystävien kanssa. Miksu on syntynyt tänne ja lähellä on aivan ihanat naapurit sekä joukko rakkaita ystäviä. Tämä asunto on tuonut paljon rakkaita ihmisiä elämääni.

 

 

Yksi ihanimmista asioista tässä kodissa on keittiö, josta tuli juuri sellainen, kuin halusinkin. Remontoimme sen reilut puolitoista vuotta sitten ihan omannäköiseksi, sellaiseksi, että haluaisin seuraavaankin kotiin samanlaisen. Asunto on ollut kaikin puolin äärimmäisen toimiva. Varsinkin lapsen kanssa arvostaa uudehkon talon ylellisyyttä, kuten suoraa kulkua hissillä parkkihalliin omalle autolle (kävelen kotiovelta autolle noin 30 sekuntia), runsasta säilytystilaa varastoissa, helppoa kulkemista esimerkiksi automaattisesti avautuvien ovien läpi (korona-aikana ihan best) sekä tietysti sitä omaa pihaa. Siksi toivoisin itse, että tähän muuttaisi pieni perhe – tai vaikka sitten tuleva perhe <3 En olisi itse voinut kuvitellakaan helpompaa asuntoa silloin, kun lapseni syntyi.

 

 

 

 

 

Koko sen ajan, kun olen asunut täällä, omenapuusta on saanut joka syksy poimia omenoita. Se ei tehnyt minkäänlaista satoa koskaan ennen sitä. Uskon, että minun on ollut tarkoitus asua juuri täällä. Nyt meidän koti on kuitenkin myynnissä. Jos tiedät jonkun, joka osaa arvostaa meren läheisyyttä, äärimmäisen helppoa asumista sekä omaa ihanaa pihaa ja kävelymatkaa keskustaan, vinkkaathan hänelle. Tämä poikkeuksellinen tilanne ei ole ehkä se optimaalisin aika myydä, tai en tiedä, mutta ei meillä ole täältä mikään kiire pois. Nyt tuntuu kuitenkin siltä, että on vihdoin aika tehdä niitä suuria muutoksia. Siksi meidän koti löytyy nyt Oikotieltä ja Etuovesta.

 

 

Koti, jossa koko elämäni on muuttunut. Koti, jossa kolmen ihmisen elämä on muuttunut. Koti, jossa on hyvä karma. Mielenkiinnolla odotan, kenen elämän se seuraavaksi muuttaa ♥ Viimeistään täällä tulee onnelliseksi.

 

Seuraa myös FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvaannamarian


Tags:
12 Comments
 • H
  Posted at 11:34h, 09 huhtikuun Vastaa

  Olipa ihana nähdä enemmän kuvia kodistanne, en koskaan tajunnut, että pihakin on noin suuri! Niin kaunis asunto – en usko, että tarvitsee pitkään kaupata! Hassua, että tuntuu jopa hieman haikealta, vaikka olen päässyt kotiisi vain lukijan ominaisuudessa…

  Mutta haikeudesta huolimatta muutto on (yleensä) aivan ihana asia ja siitä päästäänkin tärkeimpään: mihin suuntaatte tästä? Muistan, että miehesi haaveilee omakotitalosta, mutta itse haluat pysyä samoilla kotikulmilla (menikö oikein?). Onko teillä jo uusi koti katsottuna vai alkaako haku vasta nyt? Onnea joka tapauksessa tästä eteenkinpäin! <3

  • mirvaannamarian
   Posted at 11:51h, 09 huhtikuun Vastaa

   Jännä nähdä miten käy, tää on erikoista aikaa asuntokaupoillakin :)

   Tulevaisuudesta ja suunnitelmista en sano vielä mitään. Katsotaan mihin elämä vie <3

 • Life with Satu
  Posted at 16:16h, 09 huhtikuun Vastaa

  Voi miten kaunis koti teillä! <3

  • mirvaannamarian
   Posted at 17:10h, 09 huhtikuun Vastaa

   Voi kiitos Satu! <3

 • Kaisa
  Posted at 16:34h, 09 huhtikuun Vastaa

  Ihana keittiö!

  • mirvaannamarian
   Posted at 17:11h, 09 huhtikuun Vastaa

   Se on kyllä ihanin keittiö mitä tiedän, Scavolinin Exclusiva :) Jos joskus vielä remontoin itselleni keittiötä, haluan kyllä ehdottomasti saman malliston keittiön ja marmoritasot :)

 • sanni
  Posted at 22:08h, 09 huhtikuun Vastaa

  Ompa kaunis koti <3 Niin se elämä vaan vie eteenpäin, itsekin uskon että kaikki tapahtuu syystä ja kaikella on tarkoitus. Onnea uusiin tuuliin, minne ikinä ne sinut vievätkin :)

  • mirvaannamarian
   Posted at 22:41h, 09 huhtikuun Vastaa

   Kiitos Sanni <3 Nyt kun koti meni myyntiin niin on sellainen olo että saakin tuulla ja kunnolla :D Suuri muutosten vuosi, se tämä tuntuu olevan kaikin puolin.

   Ihanaa pääsiäistä sulle :)

 • Nelli
  Posted at 15:41h, 10 huhtikuun Vastaa

  Hei,

  Voisitko tehdä postauksen chihuista. Kertoa vähän omista kokemuksista, minkälainen rotu on kyseessä, oliko sisäsiistiksi helppo opettaa jne. Olen suunnittelemassa chihun hankintaa parin kk sisällä ja olisi kiva kuulla kyseisestä rodusta kaikki tieto ja kokemukset :)

  • mirvaannamarian
   Posted at 16:57h, 10 huhtikuun Vastaa

   Hei ihana idea! Nyt on koira-asiat muutenkin varmasti ajankohtaisia kun pentujen hankinta on monella mielessä koronan ja kotona pysymisen takia. Just luin aamulla Kennelliiton lehdestä koronan vaikutuksista koirien hankintaan :)

   Mä toteutan tän tässä pääsiäisen pyhinä!

 • Nelli
  Posted at 18:04h, 11 huhtikuun Vastaa

  Kiitos! Ja hyvää pääsiäistä :)

 • Myyty - MirvaAnnaMarian
  Posted at 20:54h, 04 kesäkuun Vastaa

  […] Meidän koti on myynnissä […]

Post A Comment