Se oli siinä

 

Viimeisen kerran sulkiessani oven ei edes itkettänyt. Perjantai-iltana pakkasin ensimmäisen muuttolaatikon ja siitä asti elämä on ollut yhtä laatikkoa ja pakkaamista. Kuuden aikaan urakka oli valmis, tavarat lähtivät varastoon ja osa matkaa meidän mukana kohta Hankoon kesäksi. Yksi elämänvaihe on päättynyt ja lähes seitsemän vuotta Eiranrantaa on nyt takana. Vielä me sinne hoodeille palataan, mutta kokeillaan hetki nyt talossa asumista Kulosaaressa. Tuntuu ihan hullulta, mutta odotan kuitenkin samalla sitä ihan innolla. Olo on jotenkin kevyt, uusi elämänvaihe alkaa ja se tuo mukanaan taas uusia asioita ja uskon, että myös paljon inspiraatiota ja uusia mahdollisuuksia. Pidän uusista aluista, mutta oi kuinka rakastankaan myös tätä ajatusta kesästä Hangossa. Ehkä vielä joskus voin viettää kaiken aikani haaveilemani Hangon huvilan ja kaivarikodin välillä.. <3 Ehkä..

 

Muuttourakka oli yhtä hirveä ellei vielä hirveämpi kuin ajattelin. Niin sitä aina vannoo, ettei muuta eikä remontoi enää ikinä. Aika kultaa muistot ja elämä onkin yhtä remonttia. Nyt nollaan ajatukset täysin loppuviikon ansaitulla lapsi- ja koiravapaalla ajalla. Ajattelin huomenna pyöräillä uudella fillarilla pitkän lenkin jos sää sallii ja viikonlopun nautin ihan vain aikuisten seurasta. Älä tule paha kesä, tule hyvä kesä. Palataan blogijuttujen pariin mahdollisimman pian, nyt ansaitulle breikille ja paku kohti Hankoa. Kiitos Eiranranta, kiitos koti. Olit paras mahdollinen just mulle ja meille.

Seuraa myös FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvaannamarian


Tags:
4 Comments
 • Avatar
  Satu // Life with Satu
  Posted at 07:22h, 03 heinäkuun Vastaa

  Muuttaminen on minusta aina hirveää ja aika todellakin kultaa siinä suhteessa muistot. Onneksi nyt kuitenkin urakka paketissa <2

 • Avatar
  Kirsi
  Posted at 21:33h, 15 heinäkuun Vastaa

  Hei! Törmäsin kivaan blogiisi sattumalta! Olen muuttanut Kulosaareen keskustasta ja asunut täällä nyt noin vuoden…ja jos lohduttaa yhtään niin voin ainakin omalta osaltani todeta että olen viihtynyt täällä paremmin kuin hyvin enkä missään nimessä haluaisi muuttaa takaisin kaupunkiin vaikka aluksi emmin. Meren rannalla asumiseen on vaikea kyllästyä sekä täällä ympäröivään luontoon ja rauhallisuuteen.. Tervetuloa ja onnea uuteen kotiin ! :)

 • Avatar
  Kirsi
  Posted at 21:34h, 15 heinäkuun Vastaa

  Hei! Törmäsin kivaan blogiisi sattumalta! Olen muuttanut Kulosaareen keskustasta ja asunut täällä nyt noin vuoden…ja jos lohduttaa yhtään niin voin ainakin omalta osaltani todeta että olen viihtynyt täällä paremmin kuin hyvin enkä missään nimessä haluaisi muuttaa takaisin kaupunkiin vaikka aluksi emmin. Meren rannalla asumiseen on vaikea kyllästyä sekä täällä ympäröivään luontoon ja rauhallisuuteen.. Tervetuloa ja onnea uuteen kotiin ! :)

  • Avatar
   mirvaannamarian
   Posted at 12:13h, 16 heinäkuun Vastaa

   IHANA kuulla! <3 Luontoa ja rauhaa mäkin oon alkanut arvostaa vasta ihan viime vuosina todella paljon, joten toivottavasti viihdyn. Ja matka takaisin sinne Kaivarin hulinaan ei tosiaan ole pitkä jos nyt jostain syystä en :)

   Aurinkoista kesää sulle sinne, toivottavasti mekin pian päästään omaan kotiin!

Post A Comment