Onnea tuovat kivet ja kristallit

 

Tämä menee nyt sarjaamme hihhulijutut, mutta.. Itse uskon kivien ja kristallien vaikutukseen ja vähän kaikkeen muuhunkin monen muun mielestä hölynpölyyn, joten siksi kirjoitan tänään niistä. Kivillä ja kristalleilla (olet ehkä törmännyt termiin healing crystals) on pitkä historia ja niitä onkin käytetty parantavissa ja terapeuttisissa tarkoituksissa jo vuosisatojen ajan.

 

Muun muassa intialaisen chakra-opin mukaan kivet ja kristallit vaikuttavat energioihimme chakrojen kautta. Kun kehon seitsemän chakraa ovat tasapainossa, energia kulkee kehon läpi tasaisesti eikä vastoinkäymiset vähennä sitä niin kuin epätasapainotilanteessa. Chakroja hoidetaan useilla eri tavoilla, kuten olet varmasti ehkä joskus kuullutkin. Itse mietin niitä toisinaan, mutta enimmäkseen käytän kiviä onnentuojina ja hauskana keinona tasapainottaa kehoa ja mieltä. Joskus niillä pienilläkin asioilla on suuri merkitys ja vaikutus.

 

 

 

 

Jos olet kiinnostunut parantavien kivien ja kristallien vaikutuksesta enemmänkin, muttet oikein tiedä mistä aloittaa, suosittelen vierailua kivikaupassa. Joskus sinne on kiva mennä ihan tarkoituksella, mutta joskus kauppa vain tulee vastaan silloin, kun sinne on tarkoitus mennä. Minulle kävi niin Pariisissa 30-vuotissyntymäpäivänäni ja löysinkin kaupasta useamman uuden onnenkiven. Osa kivistä on ollut minulla ihan lapsesta asti.

 

Eri kivet vaikuttavat eri tavalla ja kannattaakin etsiä tietoa kivistä vaikka jo etukäteen, mikäli haluat ostaa jonkun tietyn. Toisaalta taas kivikaupassa vastaan voi tulla yhtäkkiä joku kivi, joka tuntuu puhuttelevan juuri sinua. Jostain syystä, vaikket olisi koskaan moista kiveä nähnytkään. Silloin juuri se kannattaa valita, vaikka olisitkin ensin ajatellut jotain aivan toista kiveä. Kivet ovat uniikkeja, mutta tässä niistä muutama. Sellaiset, joita itse käytän ja joilla olen huomannut positiivisen vaikutuksen.

 

 

Ametisti on parantavista kivistä kenties tunnetuin ja suosituin. Ametisti tasapainottaa tunnekuohuja, lievittää stressiä, vihaa, ärtymystä ja ahdistusta. Se on hyvä meditaatiokivi ja sen tuoma energia sopii kaikille. Ametisti aktivoi kruunuchakraa ja auttaa ymmärtämään, että elämä on muutakin kuin jatkuva oravanpyörä töitä ja arkea.

 

Vuorikristalli on monipuolinen, kaikkien kivien energioita vahvistava kivi. Sillä voikin jopa korvata minkä tahansa puuttuvan kristallin kivikokoelmastasi. Vuorikristalli selkeyttää ajatuksia ja puhdistaa mieltä ja kehoa huonoista energioista.

 

Turkoosi on viisauden, voiman ja suojeluksen symboli. Se lisää viisautta ja auttaa olemaan rehellinen, itselleen ja muille. Tasapainottaa kaikki chakroja ja auttaa olemaan myötätuntoinen, heillekin jotka eivät ole myötätuntoisia sinulle. Lievittää masennusta, rauhoittaa ja suojelee negatiiviselta energialta. Tuo vaurautta, hyvää onnea ja terveyttä. Turkoosi on itselleni se tärkein onnenkivi, jota kannankin aina mukanani käsilaukussa.

 

Ruusukvartsi on rakkauden kivi. Se hoitaa lempeästi sydänchakraa, auttaa hoitamaan emotionaalisia pelkoja ja haavoja ja tuo onnea rakkaudessa. Se rohkaisee avaamaan sydäntä ja rakastamaan ehdoitta. Ruusukvartsin lempeä energia sopii myös lapsille. Micaelilla onkin toisena voimakivenään ruusukvartsi.

 

Tiikerinsilmä ehkäisee pelkoja, lisää rohkeutta ja auttaa toimimaan. Silloinkin kun jännittää. Tiikerinsilmä houkuttaa puoleensa säännöllistä rahavirtaa, säteilee menestystä ja se raivaa tietä menestykselle, uudelle onnelle ja kasvulle.

 

Oletteko tekin hullaantuneet parantavista kivistä tai kristalleista? Mitä sinun kokoelmistasi löytyy?

 

Lisää hihhulijuttuja..

Poista paha energia elämästäsi 

Seuraa myös FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvaannamarian

 

 


1 Comment
  • Em / Wake up - elämä kutsuu
    Posted at 21:54h, 27 heinäkuun Vastaa

    Oi, kivikauppaan pääsy olisi kyllä to do-listalla. Kahden pienen lapsen äitinä on vaan aika tiukilla, enkä tiedä mistä lähistöltä löytyisi tuollainen kauppa. Mulla on itsellä ioliitista tehty koru, jota on aikoinaan käytetty kompassin lailla suunnistamiseen. Se voi kuulemma olla avuksi myös näkijän kykyjen löytämisessä! Sitä kannan välillä mukanani. Mun blogista löytyy myös ”hihhuhli” juttuja, käy kurkkaa 😉

    https://aboutthisandthat171029823.wordpress.com

    Ihanaa Moon-dayta!

Post A Comment