Kesä loppusuoralla ja hyviä ja huonoja uutisia

 

 

 

Nyt ihan vain kuulumisia.. Päätin viime viikolla pitää oikein kunnon lomaviikon. Vietimme viimeistä kokonaista viikkoa Hangossa, Miksu oli hoidossa ja koko Hangon kesä huipentui seudun isoimpaan tapahtumaan, Hangon Poker Runiin johon myös mieheni osallistui omalla veneellään. He olivat hankkineet kilpaveneen Rivieralta Poker Runia varten ja valmistautuneet kisaan kuukausitolkulla. Alkuviikosta fiilistelin helteistä elokuuta, urheilin paljon ja söin hyvällä omallatunnolla ihan mitä sattuu. Pidin hauskaa ystävieni kanssa ja juhlittiin pitkästä, pitkästä aikaa oikein pidemmän kaavan mukaan. Lauantaina lähdimme helteisessä säässä katsomaan ystäväni veneellä kilpailua ja ennen kuin se ehti kunnolla alkaakaan, sattui onnettomuus josta kuuli pian koko Suomi. Tunnelma Hangossa vaihtui iloisen kuplivasta kisapäivän riemusta surulliseen synkkyyteen. Kilpailu ja koko tapahtuma keskeytettiin heti. En voi kuin toivoa valtavasti voimia onnettomuudessa menehtyneen ja vakavasti loukkaantuneen läheisille. Elämä on joskus kiinni niin pienestä. Pitäkää kiinni läheisistänne, sanokaa ja osoittakaa, että rakastatte. Jokainen päivä voi todellakin olla se viimeinen päivä.

 

 

 

 

Samaan aikaan elämä kuitenkin jatkuu, vaikka se toisaalla onkin pysähtynyt. Palasimme Hangosta haikein mielin Helsinkiin. Arki on kuitenkin aloitettava. Veneessä asuminen sai tosiaan riittää ja nyt muutamme kuukaudeksi väliaikaiseen kotiin ihan entisen kotimme lähistölle. Lyhyt eskarimatka, mahdollisuus nukkua kunnon sängyssä ja tehdä ruokaa oikeassa keittiössä. Sain eilen myös Helsinkiin tullessamme hyviä uutisia, kun ostotarjoukseni asunnosta Kaivopuistossa hyväksyttiin. Muutto pois rakkailta kotihoodeilta ei tunnukaan niin pahalta, kun tietää omistavansa sieltä pieniä paloja. Kiva pieni valonpilkahdus tähän stressintäyteiseen kesään. Toivoin niin, että korona-asiat olisivat jääneet jo takavasemmalle, mutta uutiset ovat niiden osalta tällä hetkellä kovin ikävää luettavaa.

 

 

 

Arkeen paluu epätodellisen vuosipuoliskon jälkeen alkaa tästä vähitellen. Viikonloppuna Miksu palaa puolen vuoden tauon jälkeen lätkätreeneihin, ensi viikolla alkaa tennis. Rutiineihin tottuminen vie varmasti hieman aikaa, mutta voi kuinka odotan, että viikot toistavat itseään samanlaisina vuodenaikojen vaihtuessa.. Sitä, kun voi olla ihan vaan kotona. Onneksi olen saanut jakaa tämän ajan kuitenkin perheeni kanssa ja toivon, että jossain vaiheessa olen sitä mieltä, että kannatti odottaa. Remonttia en tee kyllä näin ”kodittomana” enää koskaan, sen tästä todella opin. Nyt takaisin ruotuun – loppuviikosta löydät täältä terveellisiä ruokaherkkuja, vähän treeniä ja sitä kaikkein tärkeintä, mielen hyvinvointia. Nautitaan nyt vielä lämpimästä loppukesästä, kerätään valoa ja energiaa varastoon syksyä varten.

 

Seuraa myös FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvaannamarian


Tags:
2 Comments
 • Avatar
  Satu // Life with Satu
  Posted at 09:50h, 12 elokuun Vastaa

  Arki on kyllä kovin tervetullut tännekin. Muutama viikko menee tottuessa, mutta hiljalleen ne rutiinit sitten löytyvät sieltä taas ja uskon että skein päivä tulee kyllä vastaan kun voi vaan olla kotona. Ei ihan heti mutta kun saa rutiinin rullaamaan niin kyllä se sieltä tulee vielä :)

  • Avatar
   mirvaannamarian
   Posted at 09:43h, 13 elokuun Vastaa

   Tulispa se äkkiä <3 Omaa kotia ja sitä tasaista elämää osaa kyllä arvostaa niin paljon nyt. Ei onneksi enää kauaa, kuukauden päästä pitäisi olla jo uudessa. On ollut kyllä harvinaisen rankka vuosi tähän asti :'D

Post A Comment