Tulevaisuuden suunnitelmia

 

Hei oikein ihanaa ja energistä keskiviikkoa! Syyskuun viimeistä viikkoa viedään ja mua ei haittaa ainakaan yhtään ajan nopea kuluminen. Lokakuussa vihdoin ja viimein meidän remontti valmistuu ja elämä alkaa palata normaaliksi. Sitähän se ei ole ollut sitten viime talven, joten arjen tasaisuutta ja kotia osaa todella arvostaa. Vuosi 2020 heitti elämän kyllä ihan uusiksi. Samalla olen havahtunut siihen, että mulla on vapaa-aikaa kokoajan enemmän ja enemmän. Tähän suurin syy on tietenkin Miksun kasvaminen ja tietynlainen itsenäistyminen. Hän ei tarvitse jatkuvaa valvovaa silmää eikä haluakaan olla aina läsnä vaan mielellään touhuaa jo omia juttujaan itsekseen. Harrastukset vievät mennessään ja itse hyödynnän lapsen treeniajan liikkumalla silloin itsekin, jolloin aikaa säästyy sillä treenaisin ja lenkkeilisin joka tapauksessa Miksun treenien jälkeen. Ne pahimmat ruuhkavuodet täynnä pukemista ja jatkuvaa siivousta taitavatkin olla onnellisesti takana päin.

 

 

Samalla olen alkanut miettiä omia tulevaisuuden suunnitelmia. Olen niin tottunut tekemään koko ajan jotain ja olemaan jatkuvasti menossa ja liikkeessä. Olen onnekas, että saan tehdä päivätyötä ihanien ihmisten kanssa tulevaisuuden alalla, joka yllättää mielenkiintoisuudellaan ja käänteillään joka viikko. Mulla on kuitenkin ollut aina todella suuri halu ja intohimo auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Tiedättekö, saan ihan valtavasti itselleni siitä, kun joku kertoo täällä somessa innostuneensa vaikkapa salilla treenaamisesta tai juoksusta minun esimerkkini ansiosta. Se on jotain ihan maagista. Sairaanhoitajaopintojeni ja lyhyen sairaalatyöurani aikana sain tuntea auttamisen iloa konkreettisella tasolla paljonkin, loputtoman mielenkiintoisen ihmiskehon tietämyksen lisäksi se onkin suurin asia mitä tuosta työstä kaipaan. En tule ehkä koskaan jättämään päivätyötäni, mutta viime aikoina olen miettinyt mitä kaikkea voisin tässä sivussa tehdä, siis sellaista, joka tukisi näitä omia kiinnostuksen kohteitani ja jossa pääsisin auttamaan ihmisiä. Jotain hyvinvointiin liittyvää.

 

 

 

Olisi huippua tehdä töitä esimerkiksi ravintovalmentajana tai personal trainerina, saisin toteuttaa itseäni ja tehdä sitä, mistä kaikkein eniten nautin. Ihmisten auttamisesta, liikunnasta ja terveellisistä elämäntavoista. Nämä toki eivät vain yksinkertaisesti mahdu aikatauluihini, koska en kuitenkaan ole vaihtamassa päivätyötäni mihinkään. Olen selaillut lukuisia erilaisia hyvinvointivalmennuskoulutuksia läpi ja miettinyt, mikä voisi olla sellaista järkevää tekemistä. Toisaalta, pitäisikö nyt vain nauttia siitä että on enemmän aikaa eikä olla jatkuvasti menossa ja tekemässä johonkin? En vain oikein osaa, tai pikemminkin en halua vain olla. Enää kyse ei ole suorittamisesta, siitä olen päässyt onneksi eroon pitkän taistelun myötä, vaan siitä että nautin tekemisestä ja siitä, kun hommia ja tehtävää on sopivan paljon. Ehkä jo tämä näiden asioiden ääneen sanominen, tai pikemminkin julkisesti kirjoittaminen, auttaa omaa päätä ja ajatuksia selkenemään ja keksin, mitä merkityksellistä minä voisin vielä jatkossa tehdä. Olisi ihana kuulla myös teidän ajatuksia, mietittekö tekin tällaisia juttuja ja onko siellä muitakin, jotka voivat hyvin kun saavat paljon puuhaa ja pääsevät auttamaan muita? Miten olette ratkaisseet näitä dilemmoja? Ja jos joku näkee mut ihan ehdottomasti jossain tietyssä hommassa, kertokoon sen heti! :D

 

Seuraa myös FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvaannamarian

 


Tags:
No Comments

Post A Comment