Itseni löytänyt

 

Hei aivan ihanaa maanantaita, ja samalla upeaa uutta viikkoa! Pidän niin kovasti maanantaista, se on kuin koulun alku tai vuoden ensimmäinen päivä mutta minikoossa. Ehkä siksi pidän aamuistakin niin kovasti. Minä, joka ennen inhosin sunnuntaitakin sen takia, että sen jälkeen on maanantai. Moni asia on muuttunut ja meille somea aktiivisesti päivittäville nuo muutokset ovat vieläpä nähtävissä. Nyt lokakuun alusta itselleni tuli muuten neljä vuotta bloggaamista täyteen Indieplacella, aika on todellakin mennyt kuin siivillä. Sen kunniaksi postauksen täydeltä vanhoja kuvia minusta, ai kamala. Aloin aikanaan kirjoittamaan blogia vain omaksi ilokseni, se oli kanava johon sain purkaa kaiken hömpän ja jakaa kuvia, niitä joita en viitsinyt enää pelkkään Facebookiin tunkea. En ole koskaan ollut erityinen Instagram-fani, en vain pidä ajatuksesta että jaetaan pelkkiä kuvia, vaikka ne usein kertoisivatkin enemmän kuin tuhat sanaa. Paljon enemmän olen kirjoittaja. Niille kuvillekin on toki aikansa ja paikkansa ja meinaan pian perustaakin sisustusjutuilleni nimenomaan pelkän Instagram-tilin. Olen myös alkanut tehdä pientä suunnanmuutosta tänne pääkanavaani blogiin viime aikoina. Vuosi 2020 on ollut vaikea, mutta hyvin opettavainen ja silmät avaava ajanjakso. Ehkä kaiken tämän ansiosta olen löytänyt itseni ja lifestyleblogin kirjoittajana tämä tulee näkymään jatkossa täällä kanavissani.

 

 

Siinä missä aiemmin olen kirjoitellut ihan kaikesta mitä mieleen juolahtaa, jatkossa linja onkin toinen. Haluan keskittyä blogissani hyvinvointiin, hyvään oloon ja asioihin, jotka ovat siihen sidoksissa. Rakkauteni terveelliseen ruokaan, ruoanlaittoon ja leipomiseen on jäänyt aivan liian vähälle. Haluan jakaa enemmän reseptejä, inspiroida teitä kokeilemaan hyvän olon vaihtoehtoja ja samalla pitämään itsestänne huolta. Se tietää enemmän myös liikuntaan ja treenaamiseen liittyviä postauksia. Kauneudenhoito on kiehtonut minua myös pienestä pitäen. Enemmän kuin jatkuvasti pynttäytyneenä olemista, se on minulle itsestäni huolehtimista. Saatan olla koko viikon ilman meikkiä, mutta en koskaan epäsiisti tai huolimaton. Kauneusjutut ovat hemmottelua, jota jokainen voi tarjota itselleen. Arjen ylellisyyttä, joka syntyy peilikuvasta joka miellyttää, sekä hyvinvoivasta ihosta ja kehosta. Kauneudenhoitoon liittyviä kirjoituksia saattekin seurattavaksi täällä jatkossa nykyistä enemmän.

 

 

Hyvin suuri muutos tälle vuodelle on ollut muutto uuteen kotiin. Se alkaa olla pian valmis ja koska remontti on ollut niin iso osa elämääni, muutosta nyt puhumattakaan, en voi olla jakamatta kotijuttuja täällä blogissa. Aihepiirit tulevat pyörimään jatkossa hyvän olon, terveellisen ruoan ja leivonnan, kauneuden ja terveyden sekä kodin ympärillä. Perhe- ja parisuhdeasiat jäävät pois, asupostauksia täältä ei löydy – ellei sitten kyse ole urheiluvaatteista joissa vietän sen 90% vapaa-ajastani, en puhu rahasta tai sijoittamisesta (tärkeää, mutta niiiiin tylsää..) enkä ota kantaa yhteiskunnallisiin asioihin. Sen sijaan haluan jakaa hyvää oloa. Ehkä se toisinaan on kauniita ajatuksia, joskus kevyt talviseen keliin sopiva ruokaohje, luontokuvia eri maailmankolkista tai pientä inspiraatiota kodin sisustamiseksi juuri sinun tyylilläsi. Ehkä se on kokonainen treeni, aamun jooga tai vaikka avantokoulu. Leuanvetohaaste, maratonille valmistautumista tai vinkkejä nälän sietämiseen dieetillä. Ainiin ja joulu, se näkyy ja kuuluu. Vinkkaan siitä sisustustilistäni pian, kunhan saan ensin jotain valmiiksi ja kuvattavaa sinne. Tulen kuitenkin blogissakin yhdistelemään paljon tätä hyvää oloa ja sisustusta – toisaalta nehän kuuluvat yhteen sillä kauniissa kodissa on helpompi voida hyvin.

 

Kuuntelen mielelläni myös toiveita ja ajatuksia teiltä? Haluan nimittäin auttaa, olla hyödyksi ja iloksi – ja siinä samassa toteuttaa itseäni valokuvaamalla sekä kirjoittamalla. Siksi kirjoitan edelleen tätä blogia, jota muuten lukee omalla mittapuullani välillä aivan järjetön määrä ihmisiä. Välillä unohdan sen ja ihmettelen suuresti, kun ravintolan vessassa joku tulee kehumaan painonpudotuspostaustani tai pyytää kaupan kassalla pian julkaisemaan kuvia uudesta talosta. Tuntuu hullulta. Sitä tavallista arkeani, keskeneräistä remppaa, huonoa huumorintajua ja perhejuttuja voi seurata kuitenkin Instagramin storyjen (@mirvaannamarian) puolella jatkossakin. Nyt sitä ihanaa maanantain jatkoa!

 

Seuraa myös INSTAGRAM @mirvaannamarian


Tags:
No Comments

Post A Comment