Viikon treenipäiväkirja

 

Viime viikko oli aivan uskomattoman hyvä treeniviikko ja kehitys oli huimaa. Rikoin monta painoennätystä salilla ja lähes päivittäin tuli lenkkeiltyäkin. Tällaisia lisää, kiitos. Huomionarvoista oli myös jatkuva hyvä ja energinen fiilis. Liikunta vaikuttaa positiivisesti mielialaan ja tuo hurjasti lisää sitä energiaa. Listasin tähän itselleni muistiin viikon treenit ja jos joku haluaa kopsata samanlaisen viikon itselleen, voit aloittaa heti tänään. Vielä tän viikon vedän vähän kovempia treenejä ja ensi viikolla lepäillään ja lenkkeillään vaan kevyesti. Palautumisen merkitys on suuri kun treenimäärät ovat näinkin isoja ja treenit itsessään raskaita. Pyrin aina pitämään kaksi lepopäivää putkeen jos vain pystyn, jolloin liikun kyllä, mutta hyvin kevyesti.

 

 

MAANANTAI

Juoksulenkki tasasykkeinen 50 min

 

TIISTAI 

Salitreeni yläkroppa 75 min

(Aerobinen 15 min ennen ja jälkeen treenin)

 

KESKIVIIKKO

Intervallijuoksu 60 min

 

TORSTAI

Koko kropan salitreeni 70 min

 

PERJANTAI

Jalkatreeni 80 min

 

LAUANTAI 

Kävely metsässä 60 min

Lepopäivä

 

SUNNUNTAI

Kävely metsässä 90 min

Lepopäivä

 

Juoksun ja salitreenin yhdistäminen on haastavaa, mutta yritän nyt tasapainoilla niiden välillä. Jos sulla on hyviä kikkoja kuinka yhdistää nämä kaksi niin erilaista lajia, jätäthän vaikkapa kommenttisi tuohon alle. Haluaisin ottaa treeniviikkoihin vielä neljännen salitreenin, mutta juoksuharjoittelu tuntuu sitten kärsivän siitä. Onneksi olen kuitenkin löytänyt kävelyn ilon ja samalla koiratkin saavat reippaita lenkkejä. Tämän viikon kävelenkin vain Fridan kanssa, sillä Cara on tänään leikattu ja vielä toipilas. Viikko alkoi vähän eri tavalla kun suunnattiin jo kukonlaulun aikaan treenaamaan ja eläinlääkärissä oltiin jo kahdeksalta leikkauspöydällä. Kaikki meni onneksi hyvin ja pian alkaa toipuminen kotona. Energiaa ja hyvää oloa tähän viikkoon ihanat, voidaan hyvin!

 

Olisi ilo tavata sinut myös Instagramissa! INSTAGRAM @mirvaannamarian

 

 


Tags:
,
No Comments

Post A Comment