Ruokailutilan sisustus

 

Vihdoin! Ensimmäisiä kuvia valmiista kodista. Ette usko, kuinka paljon olen tätä odottanut. Tai te, jotka olette remontoineet, tiedätte. Loputtomalta tuntunut projekti alkaa olla alinta kerrosta ja pikku viimeistelyjä vaille valmis – mutta oli jo aikakin. Eilen päätin vihdoin alkaa kuvata kotia someen ja julkaisin oman sisustustilini. Löydät sen nyt Instagramista @ourhometour ja otahan seurantaan jos sisustusjutut kiinnostavat. Päivitän sinne siis pelkkiä kotikuvia, toki niitä pienemmissä määrin löytyy myös omalta henkilökohtaiselta tililtäni ja tietysti täältä blogista tekstien kera.

 

Mutta takaisin sisustuskuviin. Ruokailutila on enää pientä viilausta vaille valmis. Se on tehty täysin uusiksi ja teenkin mahdollisimman pian sellaisia ennen/jälkeen -postauksia kodin eri tiloista. Hahmottaa paremmin, kuinka suuri muutos oikeastaan onkaan. Ruokailutila on keittiön yhteydessä, kuitenkin sopivasti erillisenä tilana. Keittiön saarekkeen ääressä voi myös syödä, mutta maiseman takia huomaan itse istuvani aina tässä pyöreän pöydän ääressä.

 

 

Lattia on vaihdettu suureen marmorikuvioituun laattaan. Suurista ikkunoista avautuu näkymä horisontin lisäksi Suomenlinnaan ja Katajanokalle asti. Pyöreän pöydän ääreen onkin ihana istua aamuisin, tuijottaa rauhallista näkymää ja ihastella puista putoavia lehtiä. Tällä hetkellä luonnon värimaailma muuttuu lähes päivittäin, jolloin maisemat tuntuvat suorastaan vaihtuvan. Suurimman muutoksen tilaan tekivät kipsilistat. Tuohon kattolistojen välissä olevaan ”koloon” tulee ensi viikolla vielä led-nauhat. Rosetti sekä kattokoristeet ja seinäpeilit (jotka eivät itseasiassa edes näissä kuvissa näy) ovat myös tehty kipsistä, samoin leveät jalkalistat joiden takia jouduttiin roilomaan ihan ”muutama” pistorasia uudelle paikalle koko talosta.

 

Marmorilattian ja kipsilistojen täyttämää ilmettä pehmentävät raakasilkkiverhot, pellavaiset laskosverhot sekä kipsilistojen tyyliin sopivat muhkeat pehmustetuolit. Ruokapöytää mietin todella pitkään ja lopulta päädyin tähän hieman rustiikkiseen pöytään. Pidän uuden ja vanhan sekä muutenkin eri sisustustyylien yhdistämisestä ja nyt kun katson tätä tilaa, en olisi osannut kuvitellakaan tähän toisenlaista pöytää. Pyöreä pöytä oli alusta asti must have juttujen listalla ja en näkisi tässä mitenkään esimerkiksi aiemmin ajattelemaani mustaa tai jopa lasista pöytää. Onneksi tämä tuli vastaan. Pöydän päälle on tilattu lasi, sillä tuo puun pinta on todella huokoinen ja hankala puhdistaa, vaikka se kaunis tuollaisena onkin.

 

Viikon päästä on marraskuun ensimmäinen ja voitte olla varmoja, että silloin katetaan pöytään ensimmäiset glögilasit ja kuunnellaan ekat joululaulut. Hieman valoja ripustinkin jo. Nyt kun ei pääse pimeää marraskuuta maailmallekaan pakoon, otan kaiken irti lähestyvän joulun odotuksesta. Ystävät, saatte kutsua itsenne glögille ja joululeivonnaisille koska tahansa!

Olisi ilo tavata sinut myös Instagramissa! @mirvaannamarian

Sisustustilini löydät myös sieltä @ourhometour


2 Comments
 • Elina
  Posted at 15:04h, 27 lokakuun Vastaa

  Ihanaa että perustit sisustustilin, teidän kodit on upeita.

  • mirvaannamarian
   Posted at 15:10h, 27 lokakuun Vastaa

   Niin kiva kuulla, kiitos <3 🙂

Post A Comment