Portaikko ennen & jälkeen

 

Aivan ihanaa marraskuun ensimmäistä! Kuun ensimmäisissä päivissä on aina jokin oma viehätyksensä. Uuden alku. Marraskuu on siitä ihana, että se aloittaa jouluvalmistelut ja joulun odotuksen. Kyllä, laitoin tänään jo ensimmäiset koristeet ja huomenna taidan avata joulusoittolistan. Lokakuussa fiilistellään vielä syksyä, mutta Halloweenin jälkeen alkaa ihanasti suoraan se jouluhuuma. Tänä vuonna aion nauttia tästä entistäkin enemmän, sillä perinteisiä marraskuun matkojakaan ei ole – eikä kyllä pikkujoulujakaan. Ainakin aikaa koristella pikkuhiljaa uutta kotia.

 

 

Koko talo koki melkoisen muodonmuutoksen remontin aikana, mutta kaikkein eniten muuttui juuri tämä tila. Portaikko näkyy heti sisään astuessa ja on hyvin hallitseva elementti sisustuksessa. Katon rajaan tehtiin kipsilistat valolistoilla ja seiniin ”peilit” sekä koristeelliset kipsityöt. Valaisimet uusittiin ja portaiden askelmat ja kaiteet vaihdettiin.

 

Tuossa ennen-kuvassa ei näy kunnolla millaisesta materiaalista rappusissa oli kyse, mutta kuvailevin on ehkä kellertävä koivun sävyinen lastulevy. Askelmat vaihdettiin tiikkiin ja ainakin nyt kuukauden käytön jälkeen voin suositella sitä lämpimästi. Lämmin, mattapintainen tunne jalan alla, ei lainkaan liukas pinta ja kaunis sävy, joka muuttuu ajan myötä. Isoimman muutoksen tilaan teki lasitiiliseinän vaihto ikkunaksi. Meille avautui maisema ja tuntui kuin tila olisi muuttunut hetkessä tuplasti avarammaksi.

 

ENNEN & JÄLKEEN

 

 

Tuntuu niin hullulta että portaikko oli parin kuukauden ajan täynnä noita rakennustelineitä. Ulko-ovesta puuttuu vielä listat, mutta ne(kin) ovat niin pikkujuttuja enää, ettei tunnu missään odotella niiden valmistumista ja asennusta. Niitä odotellessa odotetaan joulua ja pian keittiössä kokkaillaan ihania terveellisiä jouluherkkuja. Jos muuten toivot reseptejä erityisesti jouluisiin -ton, -ton herkkuihin, jätä viestiä niin toteutan niitä. Pimeys yrittää viedä toisinaan voimia, mutta yritetään tehdä tästä marraskuusta oikein tunnelmallinen kuukausi. Onneksi 2020 on pian ohi! Lisää kotikuvia ja sisustusjuttuja löydät Instagramista sisustustililtäni @ourhometour <3 

 

Olisi ilo tavata sinut myös Instagramissa! @mirvaannamarian

Sisustustilini löydät sieltä @ourhometour


Tags:
1 Comment
  • Uusi koti x 10 - MirvaAnnaMarian
    Posted at 14:28h, 11 marraskuu Vastaa

    […] on kokenut suuren muutoksen. Sitä esittelinkin tarkemmin jo tässä postauksessa. Korkean ja valoisan tilan muutos onnistui yli odotusteni. Sekä keittiöön että portaikkoon […]

Post A Comment