Hyvä neuvo kallis

 

Instagramissa feediin ilmestyi kovin kaunis kuva, jonka alla oli vielä kauniimpi sanoma. Päätin siltä istumalta, että tämän otan elämänohjeekseni. Tiedättehän, kuinka juuri silloin kun on vähän hankalaa ja vaikeaa ja elämä tuntuu kolhivan, on yleensä edes vähän kateellinen muille. Aina jostain. Lapsista, lapsivapaista, töistä, vapaa-ajasta, kiharista hiuksista, suorista hiuksista, parisuhteista, vapaudesta. Aina jostain. Näihin hetkiin sopii tämä seuraava somelöytöni niin kovin hyvin.

 

Että silloinkin, kun tuntuu ihan mahdottoman vaikealta, tai ei edes niin mahdottoman vaikealta, joskus riittää huono päiväkin, voi joku ihailla, kuinka ihmeessä handlaat sen. Kuinka annat luvan ikävillekin tunteille tulla ja mennä, kuinka selviät siitäkin. Kuinka käsittelet asiaa, kuinka kohtaat sen. Tai mitä vaan. Koska sinä handlaat, ja minä. Tämän jälkeen edes vähän paremmin.

 

 

”Live the life you’d be envious if you saw someone else living it. This is my personal mantra. Whenever I’m going through a difficult time, like a breakup, and I’m wishing to be the person who could get over it and move on, I tell myself to be that person. Instead of waiting to be inspired by someone else and being jealous that they’re living a life I wish I had, I tell myself not to wait for that moment and to start being the person I want to be. ”

 


No Comments

Post A Comment