Viimeinen mahdollisuus ja yksi sulkeutuva ovi

 

Tätä kirjoittaessani kello on seitsemän. Istun keittiön saarekkeella detoxruokavaliooni kuuluva smoothie vieressäni ja postasin illalla Instagramiin, kuinka sain ihan lyhyessä ajassa kesästä asti vaivanneen turvonneen olon pois. Syömällä vähän eri tavalla vajaan viikon verran. Ajatus kulkee aivan eri tavalla, olo on niin kevyt että puen pitkästä aikaa kireävyötäröisen hameen töihin.

 

 

Vuoden ensimmäisenä päivänä julkaisin ensimmäisen verkkopohjaisen ravintovalmennukseni. Kahden viikon kehoa ”puhdistava” detox, jonka tarkoitus on keventää oloa ja saada asiakas innostumaan ravintoasioista, ehkä jopa aloittamaan kokonaisvaltaisen elämäntapamuutoksen. Detoxin suosio yllätti ja sitä on ostettu niin monta kertaa, että hämmästelen itsekin tätä edelleen. Kiitos koko sydämestäni kaikille teille, jotka olette lähteneet mukaan.

Maaliskuussa julkaisin pidemmän valmennuksen, jonka suosio oli detoxiakin suurempi. Summer Shape on dieettityyppinen 10 viikon kokonaisuus, jonka avulla monet valmennettavat ovat saaneet ihan mielettömiä tuloksia. Koko valmennus pohjautuu omaan dieettiini, jolla pudotin seitsemän kiloa rasvaa ja nesteitä kropasta. Tämä elämäntapamuutokseni inspiroi minua kouluttautumaan itse ravintovalmentajaksi ja auttamaan myös muita onnistumaan. Elämäntapamuutos on niin paljon muuta kuin pelkkää laihtumista.

Koska dieettaaminen ei koskaan saa jatkua pitkään, tein myös keväällä kolmannen valmennuksen, New Lifen, jonka tarkoitus on pitää saavutetut tulokset ja opetella syömään kulutusta vastaavalla tavalla. Luonnollisesti se on myös oma suosikkini, sillä se on valmennus joka antaa avaimet sinulle. Sen jälkeen tiedät mitä tehdä etteivät kilot enää salakavalasti hiipisi vyötärölle ja sen avulla voi myös vähän keventääkin valitsemalla alemman painoluokan. Monipuolinen ja terve perusruokavalio ihan jokaisen ihmisen arkeen. Ruokavalioasiat ovat liian monella suomalaisella pelottavasti hukassa, mutta koskaan ei ole myöhäistä muuttaa suuntaa.

Kaikki nämä valmennukseni ovat siis myynnissä, ja nyt myös alennusmyynnissä vink vink, täällä.

 

Mutta enää hetken. 

 

 

Aivan kuten aikanaan huomasin tehdessäni töitä sairaanhoitajana, ihmisten auttaminen vie valtavasti voimavaroja, vaikka samalla se antaa paljon auttajalle itselleen. Verkkovalmennusten ajatellaan olevan helppo tulonlähde, toki ne ovat sitäkin, mutta itse haluan aina olla vastaamassa valmennettavien kysymyksiin ja auttamassa mahdollisimman henkilökohtaisesti. Olen tehnyt lukemattomia vaihtoehtoja ja variaatioita erikoisruokavaliota noudattaville ja käynyt paljon mielenkiintoisia keskusteluja syömisestä ja ruokavalioista – ja vähän siitä vierestäkin.

Sen verran perfektionisti olen, etten halua tehdä varsinkaan työasioita vähän sinne päin. Haluan olla täysillä läsnä. 

 

Yliopisto vie nykyään niin ison osan ajastani, etten pysty tehdä tätä enää täysillä. Haluaisin luoda paljon uutta, kehittää valmennuksia ja tehdä niille täysin uudenlaisen alustan. Haluaisin ottaa yksilövalmennettavia paljon nykyistä enemmän, haluaisin tehdä samalla sometöitä ja luoda inspiroivaa hyvinvointisisältöä. Jotta muillakin olisi mahdollista elää hyvää elämää ja tuntea olonsa hyväksi ihan joka päivä. En ole kuitenkaan niin superihminen, että pystyisin tehdä tätä kaikkea. Käyn kuitenkin kokopäiväisesti töissä ja viimeaikoina työpaikallakin on menty niin kovaa vauhtia eteenpäin, ettei perässä meinaa pysyä. Ja tässä pitäisi vielä harrastaa, antaa lapsen harrastaa – niin ja olla se äiti.

 

 

Jotain on tehtävä, ettei polta itseään loppuun. Ravintovalmennukseni poistuvat myynnistä marraskuun viimeisenä päivänä ja jätän sen jälkeen kaikki sometyöni minimiin. Kun tein tämän päätöksen jo jonkin aikaa sitten, kiukuttelin päivän. Koin itseni epäonnistuneeksi, sillä en pysty hoitamaan näin montaa asiaa yhtä aikaa. Seuraavana päivänä olo oli jo suunnattoman helpottunut. Kun minulla sitten jonain päivänä on sitä aikaa, jatkan tätä varmasti jollain tavalla. Koska rakastan kirjoittamista ja täällä blogissa on ainakin minulle ihan valtavan suuri yleisö, jatkan tämän kirjoittamista varmasti niin kauan, kuin minussa henki pihisee ja joku pitää alustaa yllä. Pidän muutenkin blogeista paljon enemmän kuin Instagramista. Kaipaan usein ilmestyviä tekstejä. Ja uskon siihen, että nämä tekstin ja kuvan yhdistelmät tulevat kuitenkin vielä takaisin pinnalle, jossa ne aikojen alussa olivat.

 

Luulen, että minulla on myös paljon enemmän annettavaa kirjoittamiselle, kun stressi on muualta pois. Olo on nyt kaikin puolin kevyt.

 

 

Kuten alussa sanoin, ruokavaliolla on ihan valtava vaikutus siihen miten voit ja miltä olosi tuntuu. Vaikka itse sanon, ravintovalmennukseni kaikessa yksinkertaisuudessaan toimivat. Ne pohjautuvat täysin ravitsemustieteeseen eivätkä sisällä mitään muuta, kuin ihan tavallista ”kotiruokaa” jota saat lähikaupastasi. Tein ne sellaisiksi, että jokaisella olisi mahdollisuus kokeilla ja onnistua muutoksessaan kohti pysyvää, terveellistä elämäntapaa.

Valmennukset ovat nyt alennuksessa ja laitoin niiden materiaalit näkymään ikuisesti – kun ostat, ne ovat sinun aina niin kauan, kuin tuo alusta on olemassa. Halutessasi voit ostaa vaikka kaikki kerralla, jolloin voit toteuttaa ne järjestyksessä detox + summer shape + new life. Tällaisen setin jälkeen ajatuksesi ruoasta ja tavasta elää hyvin todennäköisesti muuttuu. Ja kaikkein eniten muuttuu oma olosi.

Nyt alkaa siis olla viimeinen mahdollisuus lähteä mukaan, 30.11. kaikki valmennukset poistuvat siis kokonaan myynnistä. Teen myös vuoden loppuun asti yksilöllisiä ruokavalioita ja ohjauksia, lisätiedot ja hinnat löydät yläpalkin ravintovalmennus-kohdasta. Varmasti jatkan ruokavaliosta ja hyvinvointiasioista kirjoittamista ja ehkä vielä joskus valmentamista, mutta pian on aika laittaa se toistaiseksi tauolle. En voi kylliksi kiittää teitä kaikkia, jotka olette lähteneet mukaan. Olette saaneet ihan mielettömiä tuloksia ja innostaneet esimerkeillänne myös muita. Kiitos, kiitos, kiitos. 

Olisi ilo tavata sinut myös Instagramissa! INSTAGRAM @mirvaannamarian

PS. RAVINTOVALMENNUKSENI LÖYDÄT TÄÄLTÄ

6 Comments
 • Milla Kuusi
  Posted at 12:03h, 13 lokakuun Vastaa

  Hienoa, että asetat voimavarasi etusijalle. Minä pidän myös blogeista enemmän kuin muusta somesta, joten mahtavaa että jatkat kirjoittamista <3
  Olen ostanut detox pakettisi ja tekisi mieli ostaa muutkin, mutta minua on mietityttänyt niiden hinnat. Detox- ruokavalio oli todella kallis (aineiden osalta, ei sinun pakettihintasi), joten ovatko muutkin yhtä kalliita?
  Minun on pitänyt itseasiassa kysyä tätä jo monen kuukauden ajan, mutta en ole saanut aikaiseksi 😀

  • mirvaannamarian
   Posted at 14:26h, 13 lokakuun Vastaa

   Kiitos kommentista ja palautteesta 🙂

   Detoxissa kun on tosiaan enemmän smoothieta jne ja varsinkin marjojen hinnat ovat Suomessa ihan järkyttäviä (!) niin sen takia se voi tuntua kalliimmalta kuin se ns. perusruoka eli ymmärrän mistä puhut!

   Summer Shape ja New Life ovat ihan ”tavallisia” ruokavaliovalmennuksia eli hyvin perusruokaa – niissäkin on toki vaihtoehtoina niitä hintavia marjoja osaksi joitain aterioita, mutta marjat voi hyvin korvata millä tahansa hedelmillä jolloin ruokaostosten hinta pysyy kuitenkin kohtuullisena. Kaikki ruoat ovat tosi perusjuttuja, eli mulla ainakin säästyy niiden kanssa ihan hurjasti rahaa kauppareissuilla ja kun ohjelmaa noudattaa, ei tule osteltua mitään ylimääräistä.

   Niissä ollaan siis tosi perusasioiden äärellä, riisiä/pastaa/perunaa, vihreää salaattia, kanaa/jauhelihaa/kalaa/tonnikalaa 🙂 Jokaiselle aterialle on aina monta erilaista vaihtoehtoa joten varmasti löydät mieleisiä kokonaisuuksia sieltä 🙂

 • Emilia
  Posted at 12:50h, 13 lokakuun Vastaa

  Moikka!

  Ihana kuulla että jatkat blogin kirjoittamista! Pidän itse enemmän blogeista kuin instasta. Harmikseni monet hyvät blogit ovat muuttaneet normipostauksia „kaupallisessa yhteistyössä“ postauksiin. Ihan kivoja nekin mutta ei sitä alkuperäistä blogitekstiä.
  Ehdin jo säikähtää että lopetat blogisi, onneksi et !
  Ihanaa että kirjoitat!
  Ihanaa syksyä sinulle!

  • mirvaannamarian
   Posted at 14:28h, 13 lokakuun Vastaa

   No niinpä, ymmärrän ne muutamat siellä välissä, mutta jos viimeiset kuukaudet blogipostaukset ovat olleet pelkkiä yhteistöitä eikä yhtään ”normaalia” postausta seassa, on blogi ainakin omissa silmissäni 100% pelkkä mainoskanava 🙂

   Kiitos niin paljon kauniista sanoistasi, minä kirjoitan ja varmasti nollaan aivojani nyt kirjoittamalla vielä vähän enemmän kuin ennen.

   Oikein mahtavaa syksyn jatkoa ja voimia loppuvuoden pimeyksiin! <3

 • Milla Kuusi
  Posted at 11:56h, 14 lokakuun Vastaa

  En tiedä tuliko aiempi kommentti läpi, sillä internetyhteys pätkäisi.

  Kiitin vastauksesta ja aion ostaa loput kaksi ohjelmaa ennen vuoden loppua <3

  • mirvaannamarian
   Posted at 17:24h, 14 lokakuun Vastaa

   Kiitos itsellesi 🙂 <3

Post A Comment