Jotain uutta: Treeni SUP-laudalla

 

Minun oli pitänyt mennä jo monena aamuna SuperSupFitin tunnille, mutta jos en nukkunut jet lagissani pommiin, tunti oli täynnä tai aikataulu ei vain osunut. Kun vihdoin pääsin ensimmäistä kertaa laudan päälle – niin, sen päälle pääseminen vedestä ei aina olekaan ihan pala kakkua – harmitti, etten ole tehnyt tätä aiemmin. Tunnin hiit-treeni SUP-laudalla oli ensimmäiseksi koronan jälkeiseksi treeniksi todella haastava, mutta voisin kuvitella että tästä tulisi lempilajini jos voisin tehdä sitä useammin. SuperSupFit on Dubaissa SUP-treenitunteja järjestävä ihanan sympaattisen ohjaaja Sophien yritys, joka pitää vakiovuoroja trendikkäillä beach clubeilla kuten Driftillä, White Beachilla ja Nikki Beachilla, mutta tunteja on mahdollista varata myös omalle porukalle muihinkin kohteisiin.

 

Meillä kävi tuuri ja saimme Roosan ja Adan kanssa oman yksityistunnin, sillä aamuvarhaisella Driftillä ei ollut muita osallistujia. Päivän ensimmäinen tunti oli tunnin SUP-jooga eli laudan päällä tehtävä joogaharjoitus ja toinen tämä SUP HIIT, jossa tunnin ajan teimme perinteisen HIIT-treenin, joka olisi aivan tarpeeksi haastava kuivalle maallekin, saati sitten SUP-laudan päälle. Aika meni kuitenkin kuin siivillä, sillä kokemus oli luultavasti hauskinta liikuntaa koskaan. Tasapainoharjoitukset, 360° hypyt ja pallon heitot kaverille (kyllä, kaikki SUP-laudan PÄÄLLÄ) saivat sukeltamaan laudan päältä veteen lukemattomia kertoja ja vaikka treenin jälkeen jäätiin Driftille nauttimaan päivästä lähinnä tärisevin käsin, menisin milloin tahansa uudestaan. Harmi, ettei Suomessa ole vastaavia olosuhteita tämän järjestämiseen! Tosikoille mitä parhain tapa heittäytyä. Olla se lapsi, joka on joskus ollut.

 

Täällä pääsee kuitenkin kesällä suppailemaan ihan muuten vain ja jos et ole vielä kokeillut, suosittelen lämpimästi. Kaltaiseni suhteellisen kokenut treenaajakin saa siitä aivan uudenlaista ärsykettä keholle ja jokaisen suppailun jälkeen tuntuu kuin olisi käynyt pilatestunnilla.

Ajattelin ensin, onko vähän järjetetöntä kirjoittaa blogiin yhdestä tuhansien kilometrien päässä tehdystä treenistä, mutta koko homman pointti oli hauskuus. Laudan päällä kukaan ei välitä miltä näytät ja kaikki keskittyvät vain omaan suoritukseen. Aikuinen saa palata hetkeksi lapseksi, pitää hauskaa ja pudota välillä pää edeltä veteen, ja nousta taas ylös. Homman hienous kun ei ole upeat puitteet ja trendilaji, vaan lopulta kyse on jostain suuremmasta.

 

 

Mitä ja missä? SuperSupFit treenit Dubain trendikkäillä rantaklubeilla.

Mukaan Pyöräilyshortsit ja urheilutoppi osoittautuivat mainioksi vaatevalinnaksi, bikinit olisivat turhan paljastavat. Laudalle mennään altaan kautta, joten vaatteet kastuvat heti kättelyssä. Hymyä ja seikkailumieltä!


Tags:
No Comments

Post A Comment