Elämä antaa hyvää

 

Tiedättekö niitä hetkiä, kun on aivan mahdottoman onnellinen, ja toivoo vain, ettei tuo hetki päättyisi koskaan?

Niitä hetkiä on ollut viime aikoina hieman vähänlaisesti, mutta viimeisen viikonlopun aikana pysähdyin moneen otteeseen fiilistelemään, miten mahdottoman ihanalta, kevyeltä ja ylipäätään ihan hemmetin hyvältä elämä tuntui.

 

Kolmen vuoden tauon jälkeen Flow Festival ja elämä tarjosivat parastaan ja siitäkin huolimatta, että lähes nukun toimiston sohvalla aivan liian lyhyiden yöunien jälkeen, oli veljeni sanoin kesän paras viikonloppu kaiken sen arvoista. Kun vähitellen laskeudun takaisin maanpinnalle onnellisesta flow-kuplastani, lupaan painaa näitä tunteita tiukasti mieleen ja kaivaa niitä esiin silloinkin, kun elämä on vähän plääh.

Koko kesä on ollut vähän tylsänsävyinen, mutta se taisi kuitenkin saada täydellisen päätöksen. Sydän täynnä on ihan hullun hyvä palata arkeen.

 

Elämä ei tietenkään voi olla yhtä festaria, mutta jotain taas otin opikseni. Jatkossa muistan yhä useammin ympäröidä itseni ihmisillä, joista tulee vain hyvä olo, ja glitteriä ei voi koskaan olla liikaa.


Tags:
No Comments

Post A Comment