RAVINTOVALMENNUSTA

VERKKOVALMENNUKSET

Kaikki myytävänä olevat verkkovalmennukseni löydät tästä linkistä. Tällä hetkellä myytävänä ovat tehokas keventäjä ja starttivalmennus 14 DAYS DETOX joka sopii joko painonpudotusurakan alkuun tai nopeaksi ratkaisuksi ennen juhlia, lomaa tai muuta tärkeää tapahtumaa jossa haluat olla parhaimmillasi ja tuntea olosi kevyeksi. Teen tätä itse muutaman kerran vuodessa ja se on aina yhtä hämmästyttävä ja tehokas. Joskus ennen lomaa, mutta yleensä loman jälkeen, kun haluan oloni kevyeksi, vatsan litteäksi ja fiiliksen energiseksi.

SUMMER SHAPE on pitkä, 10 viikon kokonaisuus joka on dieetti, mutta äärimmäisen kiva ja monipuolinen sellainen. Tämän dieettivalmennuksen avulla voit pudottaa helposti jopa useita kiloja nesteitä ja rasvaa kehosta. Valmennus sisältää myös ohjeet dieetin päättämiseen, jolloin pudotetut kilot eivät myöskään tule salamana takaisin. Tällä ruokavaliolla pudotin itse keväällä 2020 jopa seitsemän kiloa painoa ja sen myötä innostuin myös ravintoasioista aivan uudella tavalla. SUMMER SHAPEN aloittaneet asiakkaat ovat antaneet uskomattoman ihanaa palautetta dieetistä ja saaneet mielettömiä tuloksia. Tällä pääset takuuvarmasti kesäkuntoon!

NEW LIFE sopii tiukemman dieetin lopettamisen jälkeen erinomaisesti jatkovalmennukseksi, mutta se on myös täydellinen valinta sinulle, joka haluat tehdä pidempiaikaisen elämäntapamuutoksen. Aina kun ei ole kyse painonpudotuksesta. Ehkä haluat oppia syömään monipuolisesti ja optimoida ravintoaineiden määrät. Ehkä haluat säännöllisen ateriarytmin. Sen kaiken saat tästä kokonaisuudesta. Tällä valmennuksella voi myös hitaasti tiputtaa painoa jos valitsee yhtä alemman painoluokan. NEW LIFEn kanssa sinun ei tarvitse pelätä nälkää, ei liiallisia miinuskaloreita eikä makeanhimoa, sillä tasainen, kulutusta vastaava energiansaanti pitää olon jatkuvasti hyvänä ja energisenä. Tarkoitus ei ole punnita ruokia loppuelämää eikä miettiä, saatko syödä iltapalalla viisi vai kymmenen pähkinää. Jo parissa-kolmessa viikossa annoskoot jäävät tavaksi ja vähitellen opit, miten voit syödä vaikka koko loppuelämäsi ilman, että paino nousee.

Kaikissa valmennuksissa on eri painoluokat, joiden ruokavalio on laskettu keskimääräisen kulutuksen mukaan. Eli jos painat 75 kg, noudatat 70-80 kg painoluokan ruokavaliota.

Yksilövalmennukset sekä kaiken tarvitsemasi lisätiedon saat minulta sähköpostitse mirvaannamarian@gmail.com 

 

 

Vuosi 2020 oli omalle hyvinvoinnilleni käänteentekevää aikaa. Olen jo vuosien ajan treenannut säännöllisesti ja syönyt terveellisesti, mutta aina jotain puuttui. Halusin viedä homman uudelle tasolle ja yhtenä päivänä vain sen sain kipinän. Hullaannuin täysin fitnessurheilusta ja aloin keskittyä siihen, mitä oikeasti söin. Luin ja opiskelin ravinto- ja liikunta-aiheita itsenäisesti ja muutin siinä sivussa koko elämäntyylini oikeasti sporttiseksi. Pudotin useamman kilon rasvaa kropasta ja olen vahvempi kuin koskaan. Samalla tapahtui myös paljon asioita omassa mielessä. Olen energisempi ja positiivisempi kuin koskaan. Sisälläni on rauha ja mieli on kirkas.

 

Liikunta on ollut tietysti isossa roolissa omassa elämänmuutoksessani, mutta oli hämmästyttävää oivaltaa, kuinka kaiken takana on kuitenkin ruokavalio. Sen ansiosta jaksan liikkua kovemmin, ihoni voi hyvin, selviän läpi kiireistenkin arkipäivien ilman mielialanvaihteluja, ja kehoni, mukaan lukien esimerkiksi hormonitoimintani, toimii oikein ja pysyn energisenä sekä nukun hyvin. Ravinto on aina ravintoa koko keholle ja mielelle. Sen vaikutus elämänlaatuun on valtava. Emme ehkä huomaa sitä 20-vuotiaana, mutta kolmenkympin jälkeen se viimeistään alkaa tuntua ja näkyä. On kuitenkin ihana ajatus, että koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa uutta elämäntyyliä. Se on vain yhden päätöksen päässä. Päätöksestä ei kuitenkaan ole aina helppo pitää kiinni, tiedän. Vajaat kymmenen vuotta sitten opiskelin sairaanhoitajaksi ja kiinnostuin opintojeni aikana paljon ravitsemustieteestä, jota luin ylimääräisiäkin kursseja opintojeni ohella. Tuo tausta sekä omat kokemukseni yhdistettynä ravintovalmentajan koulutukseeni ovat antaneet minulle paitsi paljon arvokasta tietoa, myös mahdollisuuden auttaa muita saavuttamaan sen saman hyvän olon, jonka itsekin sain.

 

 

KENELLE?

Sinulle, joka haluat voida paremmin. Sinulle, joka haluat oppia syömään mahdollisimman hyvin. Sinulle, joka haluat laihduttaa. Sinulle, joka haluat vihdoin onnistua elämäntapamuutoksessasi. Autan sinua onnistumaan.

Ravintovalmennus sopii lähtökohtaisesti kaikille, sillä se on räätälöitävissä hyvinkin yksilöllisesti. Sairaanhoitajaopintojeni aikana olen saanut paljon tietoa erilaisista sairauksista, joten ne eivät suoranaisesti ole esteenä ravintovalmennuksen aloittamiselle. Kysy sähköpostilla omasta tilanteestasi niin neuvon parhaani mukaan tai tarvittaessa ohjaan sinut toiselle asiantuntijalle.

 

KUKA MINÄ OLEN?

Olen Mirva Rajala, 31-vuotias helsinkiläinen hyvinvoinnin puolestapuhuja ja ravintovalmentaja sairaanhoitajataustalla. Elintapaohjaus on minulle tuttua sairaalamaailmasta ja olen myös kouluttautunut imetysohjaajaksi. Pienten lasten äitien sekä ylipäätään naisten ravitsemus on lähellä sydäntäni ja sen suurimmat haasteet ovat minulle henkilökohtaisesti hyvinkin tuttuja. Olen kuusivuotiaan pojan äiti, yrittäjä ja tämän lisäksi myös intohimoinen aktiiviliikkuja. En ole superihminen, mutta entinen ylisuorittaja ja siksi haluan valmennuksissani olla hyvin tarkka siitä, että homma pysyy mielekkäänä eikä valmennus aiheuta asiakkaalle stressiä. Sen kun on tarkoitus vähentää sitä.

 

Olen itse kokeillut yhtä sun toista dieettiä ja valmennusta. Siitä syntyi tarve aloittaa valmennustyö itse. Haluan olla koko sydämelläni mukana asiakkaan muutoksessa. Tiedän, että se onnistuu. Jos ehdottomani keinot eivät toimi, vaihdetaan keinoja. Koskaan ei kuitenkaan unohdeta päämäärää ja pyritään määrätietoisesti sitä kohti. Niin kauan kunnes onnistutaan. Koska mehän onnistutaan.

 

 

Helpointa on aloittaa silloin, kun on vielä terve. Tämän opin sairaalamaailmassa hyvin pian. Näin itse esimerkiksi ylipainon ja huonojen elämäntapojen vaikutukset läheltä. Kun 40-vuotias syöpädiagnoosin saanut perusterve potilas kysyi lääkäriltä, miksi hän sairastui, ei lääkärillä tietenkään ollut antaa vastausta. Miksi juuri hän. Ainoat riskitekijät olivat ylipaino sekä tupakointi. Nuorena opiskelijana aloin jo tuolloin miettiä, mitä jos hän olisikin laihduttanut aiemmin ja lopettanut tupakoinnin. Oma isäni kuoli myös omien elämäntapojensa seurauksena nuorena ja sekin motivoi minua elämään hieman paremmin. Haluan tehdä kaikkeni, että saan nauttia itse elämästä mahdollisimman pitkään. Liian moni kiinnittää huomiota terveyteensä vasta sitten, kun sairastuu.

 

Elämäntavoilla voidaan paitsi pidentää elinikää jopa kymmenillä vuosilla, myös vaikuttaa todella positiivisesti elämänlaatuun. 14 Days Detox -verkkovalmennukseni ostanut asiakas kertoi vaihdevuosioireiden kadonneen. Toinen asiakkaani pääsi eroon vakaviakin oireita aiheuttaneista verensokerin heittelystä ja kolmas kertoi saaneensa elämänsä takaisin energisyyden myötä – ravinnolla on lähes uskomaton vaikutus. Lähde siis mun mukaan toteuttamaan unelmasi energisestä arjesta, pysyvästä elämäntapamuutoksesta, uudesta elämäntyylistä tai vaikkapa isosta painonpudotusurakasta. Saat minusta lempeän, mutta määrätietoisen ja asialleen täydellisesti omistautuneen kumppanin ja tuen matkallesi kohti uutta hyvää elämää.

 

 

YKSILÖVALMENNUKSET

 

Valmennukset sekä kaiken tarvitsemasi lisätiedon saat minulta sähköpostitse mirvaannamarian@gmail.com 

 

Yksilövalmennukset toteutan nyt poikkeusaikana etänä joko sähköpostilla, puhelimitse tai etäyhteydellä jutellessa – mikä vain sinulle parhaiten sillä hetkellä sopii. Mikäli asut pääkaupunkiseudulla, voimme sopia myös kävelytapaamisen ulkona jos haluat tavata kasvotusten. Ravintovalmennus on siitäkin kiva juttu, että valmennus ja sen seuranta onnistuvat mainiosti myös etänä. Yksilövalmennuksissani en vain anna sinulle valmiita ohjeita että toimi näin, vaan haluan paneutua tarvittaessa myös syihin, miksi elämäntapasi ovat olleet sellaiset, että haluat muutosta. Joku tietää vastauksen valmennuksen aloittaessaan ja silloin voimme jättää syiden pohtimisen vähemmälle. Joku ei taas tiedä lainkaan, mikä on ollut pielessä, vaan on hakeutunut valmennukseen esimerkiksi uupuneen ja vetämättömän olon tai liikakilojen takia.

 

Jokaisen valmennukseni tavoitteena on tietysti että ajan mittaan sinä itse opit mitä on terveellinen ravinto ja millaisella ruokavaliolla voit hyvin. Vähitellen minusta tulee tarpeeton ja saat itse taidot ja valmiudet pitää huolta itsestäsi. Jos kuitenkin tunnet tarvitsevasi jatkuvaa tukea ja tsemppiä taustalle, pysyn mielelläni tukena matkallasi pidempäänkin.

 

 

Sinulle, joka et tiedä mistä aloittaa.

EASY START

249,00

Tämä kokonaisuus sisältää 3 tapaamista (tällä hetkellä etänä), ruokapäiväkirja-analyysin, sekä alkukartoituksen. Tapaamisten aikana pohdimme millaisen muutoksen Sinä haluat tehdä ja mitä vaaditaan, että haluttuun lopputulokseen päästään. Neuvon sinua koostamaan aterioita oikein ja yhdessä pohdimme syitä esimerkiksi miksi herkut maistuvat liikaa, miten päivittäisistä huonoista tavoista pääsee eroon tai kuinka muutokset saadaan oikeasti pysymään. Valmennus toteutetaan yksilöllisesti, sinun mittasi, elämäntilanteesi ja taustasi huomioon ottaen. Lisäksi voit ostaa valmiiksi suunnitellun ruokavalion (hinnasto alempana) jossa ravintoarvot ja kalorit on laskettu juuri sinun tilanteesi pohjalta. Valmennuksen kesto tilanteesi mukaan 1-2 kuukautta. Tämän jälkeen suosittelen jatkamaan kuukausivalmennuksella.

 

 

Sinulle, joka haluat tavata kerran kuussa

KUUKAUSIVALMENNUS

99,00

Sisältää yhden tapaamisen (etänä) kuukauden aikana, ruokapäiväkirja-analyysin, tilanteestasi riippuen 2-3 muutosohjeet sekä raportoinnin. Tämä sopii erityisesti ylläpitovalmennukseksi starttipaketin tai verkkovalmennuksen jälkeen tai aloittaessasi uutta ruokavaliota. Täydellinen valinta pitkän tähtäimen elämäntapamuutoksen tueksi. Vastaan päivittäin sähköpostiviesteihin ja tarvittaessa voimme soitellakin jos jokin akuutti asia elämäntapamuutoksessasi mietityttää. Suosittelen tätä aluksi säännöllisesti kerran kuussa ja vähitellen harventaen tapaamisväliä.

 

 

Sinulle, joka haluat tarkan ruokavalion jota noudattaa

RUOKAVALIOT

99,00 / ruokavalio

Sisältää Sinun tietojesi, mittojesi ja taustasi pohjalta räätälöidyn yksilöllisen ruokavalion, jossa saat selkeät ohjeet mitä syöt ja milloin syöt. Mikäli tavoitteena on painonpudotus, ruokavaliota kannattaa vaihtaa säännöllisin väliajoin (esimerkiksi 2-3 kuukauden välein), sillä painon pudotessa myös energiankulutuksesi pienenee. Ruokavalio on räätälöitävissä moneen eri tarkoitukseen. Sen tekemistä varten tarvitsen ainoastaan tietosi, mittasi, inhokki- ja lemppariruokasi sekä tiedot mahdollisista perussairauksistasi. Saatavilla myös todella kysytty ruokavalio raudanpuutteen hoidon tueksi.

 

 

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

 

 

VERKKOVALMENNUKSET

 

Kaikki myytävänä olevat verkkovalmennukseni löydät tästä linkistä. Tällä hetkellä myytävänä ovat tehokas keventäjä ja starttivalmennus 14 DAYS DETOX joka sopii joko painonpudotusurakan alkuun tai nopeaksi ratkaisuksi ennen juhlia, lomaa tai muuta tärkeää tapahtumaa jossa haluat olla parhaimmillasi ja tuntea olosi kevyeksi. Teen tätä itse muutaman kerran vuodessa ja se on aina yhtä hämmästyttävä ja tehokas. Joskus ennen lomaa, mutta yleensä loman jälkeen, kun haluan oloni kevyeksi, vatsan litteäksi ja fiiliksen energiseksi.

 

SUMMER SHAPE on pitkä, 10 viikon kokonaisuus joka on dieetti, mutta äärimmäisen kiva ja monipuolinen sellainen. Tämän dieettivalmennuksen avulla voit pudottaa helposti jopa useita kiloja nesteitä ja rasvaa kehosta. Valmennus sisältää myös ohjeet dieetin päättämiseen, jolloin pudotetut kilot eivät myöskään tule salamana takaisin. Tällä ruokavaliolla pudotin itse keväällä 2020 jopa seitsemän kiloa painoa ja sen myötä innostuin myös ravintoasioista aivan uudella tavalla. SUMMER SHAPEN aloittaneet asiakkaat ovat antaneet uskomattoman ihanaa palautetta dieetistä ja saaneet mielettömiä tuloksia. Tällä pääset takuuvarmasti kesäkuntoon!

 

NEW LIFE sopii tiukemman dieetin lopettamisen jälkeen erinomaisesti jatkovalmennukseksi, mutta se on myös täydellinen valinta sinulle, joka haluat tehdä pidempiaikaisen elämäntapamuutoksen. Aina kun ei ole kyse painonpudotuksesta. Ehkä haluat oppia syömään monipuolisesti ja optimoida ravintoaineiden määrät. Ehkä haluat säännöllisen ateriarytmin. Sen kaiken saat tästä kokonaisuudesta. Tällä valmennuksella voi myös hitaasti tiputtaa painoa jos valitsee yhtä alemman painoluokan. NEW LIFEn kanssa sinun ei tarvitse pelätä nälkää, ei liiallisia miinuskaloreita eikä makeanhimoa, sillä tasainen, kulutusta vastaava energiansaanti pitää olon jatkuvasti hyvänä ja energisenä. Tarkoitus ei ole punnita ruokia loppuelämää eikä miettiä, saatko syödä iltapalalla viisi vai kymmenen pähkinää. Jo parissa-kolmessa viikossa annoskoot jäävät tavaksi ja vähitellen opit, miten voit syödä vaikka koko loppuelämäsi ilman, että paino nousee.

 

Kaikissa valmennuksissa on eri painoluokat, joiden ruokavalio on laskettu keskimääräisen kulutuksen mukaan. Eli jos painat 75 kg, noudatat 70-80 kg painoluokan ruokavaliota.

 

Yksilövalmennukset sekä kaiken tarvitsemasi lisätiedon saat minulta sähköpostitse mirvaannamarian@gmail.com